Вилијамс Гос као Хечер?!

Интересује се Динамо Сасари.

Кошарка 08.06.2018 | 18:30
Вилијамс Гос као Хечер?!
Динамо из Сасарија тражи плејмејкера за следећу сезону. А за сада су два имена која су интересантна овом италијанским клубом. Први је Џејми Смит, а други Најџел Вилијамс Гос из Партизана.

Смит је фаворит да обуче дрес Сасарија, док ће том клубу бити јако тешко да се домогне Госа који има још годину дана уговора са Партизаном, али и откупну клаузулу од 130.000 евра.

За Госа су до сада показале интересовање и веће зверке попут Валенсије и још неких шпанских екипа, тако да ће Американцу превасходно бити жеља да игра Евролигу следеће сезоне. 

Италијани истичу 17 поена и седам асистенција Госа, као и шут из игре од 50%, али додају да ће Сасари јако тешко успети да се домогне овог играча и да је много реалнија опција поменути Смит.

Смит је ове сезоне играо за Канту, навикнут је на италијанску кошарку. Италијани су у преговорима са овим играчем и све иде ка томе да ће он бити плеј Сасарија за следећу сезону.

Подсетимо, прошле сезоне Вил Хечер је прешао из Партизана у Сасари тако да ова два клуба имају добру сарадњу.

Гос је популаран у Италији. За њега је пре пар месеци интересовање показао и Варезе, али ти клубови тешко да су довољно финансијски моћни да доведу Госа који иза себе има сасвим добру прву сезону у Европи.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар