Милер: Имамо јачи тим него 2014. у Бразилу!

Фудбалер Бајерна Томас Милер оценио је да репрезентација Немачке има јачи тим за предстојеће Светско првенство у Русији од оног пре четири године у Бразилу, где је освојила трофеј победом у финалу против Аргентине.

Фудбал 09.06.2018 | 11:00
Милер: Имамо јачи тим него 2014. у Бразилу!
Немачка као актуелни светски првак иде на Мундијал у Русију, пошто је пре четири године у Бразилу победила Аргентину после продужетака са 1:0, голом Марија Гецеа.

"Панцери" важе за једног од фаворита на турниру, после 10 победа у 10 утакмица у квалификацијама.

"Индивидуално, без сумње, сада имамо бољи тим. Али фудбал се много развио. Такође, и друге репрезентације су напредовале, њихови фудбалери су постали технички префињенији", рекао је Милер, пренели су шпански медији. 

Милер је одиграо 90 утакмица за државни тим и постигао 38 голова и налази се на списку играча за Мундијал у Русији. 

"Ми смо спремни. Ми смо светски шампиони, имамо неколико играча који су на врхунцу форме и каријере. Радујемо се турниру", додао је Милер. 

Он је рекао да је селектор Јоахим Лев најзаслужнији за стил игре немачке репрезентације, посебно у последњих осам година. 

"Немачки фудбал је прешао дуг пут, не само због успеха 2014. године већ и због начина на који играмо фудбал. Волимо да имамо лопту. Не кажем да се не дивим старом стилу игре, већ само да покушавам да пронадјем најдиректнији начин да постигнем гол", навео је Милер. 

На Светском првенству које почиње 14. јуна у Русији, Немачка ће играти у Групи Ф са Мексиком, Шведском и Јужном Корејом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар