Породица Адамс добија анимирани филм

МГМ је унајмио одличну глумачку поставу чије ће гласове подарити вољеним члановима породице Адамс, који добијају свој дугометражни анимирани филм.

Забава 07.06.2018 | 12:18
Породица Адамс добија анимирани филм
МГМ је унајмио одличну глумачку поставу чије ће гласове подарити вољеним члановима породице Адамс, који добијају свој дугометражни анимирани филм, пише ИГН Адриа.

Према званичној објави, "акциона комедија" ће иза микрофона имати Осцара Исааца (Гомез Аддамс), Цхарлизе Тхерон (Мортициа Аддамс), Цхлоë Граце Моретз (Wеднесдаy Аддамс), Финна Wолфхарда (Пугслеy Аддамс), Ницка Кролла (Унцле Фестер), Бетте Мидлер (Грандмама) као и Аллисон Јаннеy у улози архинепријатеља породице, Маргауx Неедлер.

Претходни пројекат Цонрада Вернона и Грега Тиернана, који ће режирати анимирани филм био је... па, Саусаге Партy, тако да видећемо како ће се снаћи у нечему мање поремећеном. Филм ће, углавном, пратити породицу Адамс, чија свакодневница се мења када се суоче са паклом "реалитy" шоу програма који их прогања, док покушавају да окупе ширу родбину на једном од препознатљивих славља, баш у стилу Адамсових.

"Грег и ја смо одувек били фанови породице Адамс у свим њеним инкарнацијама, и када смо кренули са овим филмом, желели смо да такође направимо нешто ново," изјавио је Цонрад Вернон. "С тим на уму, црпели смо инспирацију из оригиналних новинских стрипића из Неw Yоркера, у којима је сјајни Цхарлес Аддамс оживео своје ликове. Желимо да испричамо како су се Гомез и Мортициа упознали, засновали породицу и свој дом. Ово ме је највише привукло да радим филм, а феноменални глумци које смо окупили помоћи ће нам да на прави начин представимо Адамсове новој генерацији."

Породица Адамс стиже у биоскопе 11. октобра, 2019. године.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар