Звезда представила Јованчића

Заменићу Доналда на прави начин! Душан Јованчић, нови играч Црвене звезде, рекао је да му је велико задовољство што ће играти у том клубу, који му је био први избор када је напуштао Војводину.

Фудбал 06.06.2018 | 14:45
Звезда представила Јованчића
"Велико ми је задовољство што ћу играти у Звезди. Светсан сам да се овде броје само победе и да је присутна одредјена доза притиска. Надам се да ћу да се изборим са тим и оправдати поверење овако великог клуба", рекао је Душан Јованчић на представљању у Црвеној звезди. 

Јованчић је прво појачање црвено-белих, са којима је потписао уговор на две плус једну сезону. Носиће дрес са бројем 29. 

"Звезда је била мој први избор. Када су почели преговори, нисам имао никакву дилему да је то прави избор за мене. Имао сам доста дугачак пут до ње, али сам на крају задовољан што сам дошао до Црвене звезде", казао је Јованчић. 

Он би на месту задњег везног требало да замени Мичела Доналда који је напустио клуб, а за кога је рекао: "Играо је одлично и велика је одговорност када дођете као његова замена. Даћу све од себе да га заменим на прави начин". 

Како је рекао, прошла сезона црвено-белих је била најбоља у претходном периоду и сада су очекивања већа, а на играчима је да покажу да су дорасли Звезди.

Спортски директор клуба Митар Мркела рекао је да се много очекује од Јованчића, који је био у плану да се доведе још у прошлом прелазном року. 

"Зна да игра фудбал, дисциплинован је и може много да трчи, што много значи тренеру Владану Милојевићу. Верујем да ће се развити како треба и допринети резултатима у наредним сезонама. Имали смо у плану да га доведемо још зимус, али се тад није остварило јер се тада нису ослободила места на тој позицији како смо рачунали. То се десило у овом прелазном року", рекао је Мркела. 

Упитан да ли ће ускоро бити још појачања, Мркела је одговорио потврдно. 

"Биће, надам се да ћемо се врло брзо поново видети овде", навео је Митар Мркела. 

Јованчић има 27 година и игра на позицији задњег везног. После играња у београдским нижелигашима, наступао је за Борац из Чачка и Војводину у Супер лиги Србије.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар