Ацо Пејовић жртва преваре

Фолкер на мети обмањивача жена преко "Фејсбука": Престаните са претњама јер ћу у противном предузети све како бих заштитио себе и породицу.

Забава 06.06.2018 | 10:51
Ацо Пејовић жртва преваре
ПЕВАЧ Ацо Пејовић последње две године нашао се на мети, како је у уторак рекао на ванредној конференцији за новинаре у једном ресторану на Бежанијској коси, појединца или криминалне групе која се под његовим именом представљала на "Фејсбуку" и тражила новац од жена.

- Жене које су ме, наводно, упознале путем друштвених мрежа, уплаћивале су ми новац, зато што сам "у дуговима код зеленаша, јер ми је супруга блокирала све картице", или зато што "имам хуманитарни фонд па прикупљам новац за лечење болесних људи", или због тога што "обећавам да ћу их запослити, али ми треба финансијска помоћ да бих могао то реализовати" - објаснио је Ацо Пејовић у саопштењу подељеном новинарима. - Не користим друштвене мреже, осим "Инстаграма", а фејсбук-профил води мој тим,. Мени је савест мирна.

Пејовић је нагласио да су у овом случају жртве преваре он и његова породица, упозоривши све јавне личности да се чувају оваквих превара, а фанове да не наседају на овакве игре. Певач сумња на некога из своје ближе околине, будући да особа која обмањује јавност у његово име у сваком тренутку зна сваки његов корак. - Престаните са претњама и узнемиравањем, јер ћу у противном предузети све мере како бих породицу и себе заштитио од јавног дискредитовања - наводи се на крају Пејовићевог саопштења.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар