Прва лига РС: "Петарда" Звијезде за овјеру титуле!

У Етно селу Станишићи се окрећу припремама за Премијер лигу БиХ.

Фудбал 05.06.2018 | 22:10
Прва лига РС: "Петарда" Звијезде за овјеру титуле!
Екипа из Етно села Станишићи је у посљедњем колу Прве лиге Републике Српске као гост савладала Текстилац у Дервенти и на најбољи начин овјерила пласман у Премијер лигу БиХ

Разлог за висок пораз домаћини могу тражити у чињеници да су изграли у доста подмлађеном саставу, док је Миодраг Пантелић на другој страни такође "промијешао" карте.

Двоструки стријелац за Звијезду је био Селмир Махмутовић, а у листу стријелаца су се још уписали Игор Благојевић, Милан Макарић и Владан Мандић. док је стријелац почасног гола за Текстилац био је Дејан Ћорић.

ТЕКСТИЛАЦ - ЗВИЈЕЗДА 09 1:5 (0:1)
/Ћорић 69 - Махмутовић 38, 53, Благојевић 55, Макарић 57, Мандић 83/

Звијезда ће наредне сезоне играти у Премијер лиги Босне и Херцеговине, па су из тог разлога тражили од ФСРС да се утакмица помјери како би играчи имали више времена за одмор јер такмичење у бх. елити почиње у другој половини јула, па самим тим припреме морају почети знатно раније него је то случај у Првој лиги Републике Српске.

САСТАВИ

ТЕКСТИЛАЦ: Пећић, Марић, Др.Вукадиновић, Брковић (од 19. Сусаковић), Да.Вукадиновић (од 61. Симић), Ћорић, Ђеккић, Дуспара, Еминовић, Вугдалић, Тривић (од 76. Комленовић).

ЗВИЈЕЗДА 09: Ерић, Бабић, Бајић (од 70. Мандић), Арнаутовић, Махмутовић (од 57. Бркић), Крајишник (од 46. Станић), Златковић, Мазић, Благојевић, Макарић, Трипковић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар