Газета хвали Сашу Лукића: Левантеов Модрић се враћа у Торино!

Биће Мацаријево тајно оружје.

Фудбал 07.06.2018 | 13:45
Газета хвали Сашу Лукића: Левантеов Модрић се враћа у Торино!
Српски везиста Саша Лукић имао је изванредну сезону у Левантеу, који је фантастичним играма у другом делу првенства сачувао место у Примери. Лукић је у тим из Валенсије стигао на позајмицу из Торина, па иако руководство Левантеа на све начине покушава да у својим редовима задржи младог репрезентативца Србије, према писању италијанских медија Лукић ће по свој прилици наредне сезоне играти у Серији А.

Газета дело спорт на помпезан начин најављује Лукићев повратак у Торино, где би наредне сезоне требало да буде кључ тренера Мацарија на средини терена. Славни италијански спортски дневник наводи да јеЛукић на прави начин искористио период проведен у Левантеу да додатно напредује и да је сјајним играма у другом делу Примере заслужио надимак Левантеов Модрић.

У ауторском тексту најмоћнијег спортског дневника у Италији констатује се да Лукић може да игра на свим позицијама на средини терена, али да му највише одговара место задњег везног, а као мана му се наводи склоност ка картонима.

"У Торино се враћа један сасвим нови Саша, много зрелији и спреман да остави траг не само у Торину већ и у Серији А", наводи италијанска Газета.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар