Спријечен улазак девет Иранаца

Службеници Јединице граничне полиције Требиње спријечили су кријумчарење девет држављана Ирана из Црне Горе у БиХ, који су код себе имали потврде да су тражиоци азила у Црној Гори.

Босна и Херцеговина 05.06.2018 | 13:39
Спријечен улазак девет Иранаца
Иранци су откривени ноћас, док су у граничном појасу на подручју Гацка чекали лице које их је за одређени новчани износ требало превести до Сарајева.

Даљим радом дошло се до сазнања да се у везу с овим кријумчарењем доводи држављанин БиХ чији иницијали су В.П, који је пронађен и контролисан у близини границе.

Због постојања основа сумње да је починио кривично дјело кријумчарење људи о догађају је обавијештено Тужилаштво БиХ. У току је даљи рад на овом случају, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

На улазу у БиХ на Међународном граничном прелазу Рача, припадници Јединице граничне полиције Бијељина јуче су ухапсили лице чији су иницијали Д.В. јер је граничним провјерама утврђено да је за њим Полицијска станица Лакташи расписала потрагу због крађе.

Ухапшени је предат службеницима Полицијске станице Лакташи.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

На Авион Натоварити,

05.06.2018 12:14

и поцети са врацањем тих олоса .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топ

05.06.2018 19:33

А колико их је прошло?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мурија

06.06.2018 09:56

Иранци су добили безвизни резим у србији И прве седмице кад је прихвацено досло их је 6000 у србију .од туда И долазе.трба све у контенер И назад за иран.

ОДГОВОРИТЕ