У Звезди се није снашао, Порзингис га похвалио!

Дечко убија. . . ! Летонски кошаркаш и звезда Њујорк Никса Кристапс Порзингис прати игре Гран Канарије у шпанском кошаркашком првенству.

Кошарка 07.06.2018 | 13:30
У Звезди се није снашао, Порзингис га похвалио!
"Једнорог" прати и игру доскорашњег играча Црвене звезде Николе Радичевића који се у црвено-белом није најбоље снашао, па је последњих месец, месец и по дана у Звезди практичнп преседео на клупи.

Радичевић сада игра полуфинале Ендеса лиге против шампиона Европе Реал Мадрида и у првом мечу није уписао победу, али је укупно убацио 10 поена и добро је ушао у меч.

"Никола Радичевић убија", написао је на Инстаграму Порзингис. Њих двојица су до 2015. године били саиграчи у Севиљи пре него што је Летонац кренуо пут НБА лиге. 

Радичевић је две године касније дошао у Звезду је тек повремено показивао добре партије, а у такмичењу каква је Евролига морало је да их буде више. 

"У полуфиналу смо јер верујемо у себе и зато што уживамо, играмо добру кошарку, конкурентни смо и мада играмо против најбољег тима Европе тражимо своју шансу. За то нам је потребна максимална енергија свих 40 минута", рекао је Радичевић. 

Да подсетимо, летонски кошаркаш се тренутно опоравља од тешке повреде јер су му у фебруару покидани лигаменти колена.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар