Муслин је тај који је сарађивао с менаџерима!

Урош Зековић, заменик генералног секретара ФСС, изјавио је да Славољуб Муслин изјавама за руске медије жели да поремети атмосферу у репрезентацији.

Фудбал 06.06.2018 | 13:00
Муслин је тај који је сарађивао с менаџерима!
Муслин је у интервјуу за "Совјетски спорт" измедју осталог рекао да је отишао из ФСС јер му се наводно неко "из врха Савеза мешао у посао" и да је "очигледно чачнуо нечије интерсе одозго".

"Када је Муслин постављен за селектора имао је два задатка, да направи резултат и да не сарађује са менаџерима. До разлаза је дошло кад је прекршио друго правило и почео да се сарађује са менаџерима. То врло добро знају поједини играчи, менаџери...Па уосталом не тако давно је о томе говорио Матеја Кежман који је менаџер Сергеја Милинковића-Савића. Кежжман је тада између осталог навео да је одбио Муслинове понуде за комбинацијама. Да ли је потребна већа потврда од те? Одласком Муслина спречено је да се реализују само и искључиво лични интереси бившег селектора", рекао је Зековић.

Зековић има врло јасан одговор на питање због чега је Муслин баш сада одлучио да проговори о одласку из ФСС.

"Покушава да поремети атмосферу у репрезентацији и стручном штабу. Жели неуспех, па како би се он онда представио као велики тренер. Велики тренер који је од завршетка квалификација није успео да пронађе инострани ангажман. Као и појединици из одређених клубова жели да се догоди нешто негативно. Због тога што му није дозвољено да буде менаџер", поручио је Зековић.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Који Сте Ви Шупљатори

06.06.2018 11:18

па кад сте знали да је лос тренер који крц сте га и ангазовали...нисте се сви успјели уклопити у талови смрдви једни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

06.06.2018 12:08

Па ви из савеза сте направили лошу атмосферу самом смјеном Муслина а касније и одузимањем траке Ивановићу .Зато немој причати глупости

ОДГОВОРИТЕ