Миливојевић: Бразилу неће бити лако с нама!

Можемо да изненадимо! Лука Миливојевић, репрезентативац Србије, рекао је да добро што је Бразил последња утакмица у групи на Мундијалу и да "Селесао" неће бити лако с нама.

Фудбал 06.06.2018 | 12:00
Миливојевић: Бразилу неће бити лако с нама!
"Оно што је за нас фасцинантно јесте да ми увек одиграмо најбоље против најјачих репрезентација. Можда је чак и добро што је Бразил последњи. Биће занимљиво играти против њих, али мислим да ни њима неће бити лако с нама колико год да су они фаворити. Ако будемо заједно мислим да можемо и њих да изненадимо, али отом потом", рекао је Миливојевић за "ВИЦЕ".

Србија ће на Светском првенству у Русији играти против репрезентација Бразила, Швајцарске и Костарике.

"Морамо све да дамо за групу, морамо да слушамо. Морамо 'да гинемо једни за друге', и да максимално добро спремимо утакмице. Најважнија је жеља и да сви имамо један циљ, а то је да направимо успех. Имамо пуно момака који имају јак карактер",каже Лука и наставља:

"Мислим да то може да нас извуче на пут мало већег успеха, да прођемо групу и после тога се никад не зна. На крају крајева, оно што нисмо никада имали је време. Имамо доста времена да се спремимо за све то"".

Миливојевић се у разговору дотакао и Црвене звезде.

"Из такве сам породице где је отац одмах усадио љубав према Звезди. Ишао сам на пуно утакмица, са 3-4 године сам био на стотом дербију", каже Миливојевић који је после Радничког и Рада завршио у Звезди.

"Мене је Просинечки довео из Рада. Када је дошао да ме тражи буквално нисам веровао, а идеш још у Звезду. Дошао сам на полусезони, имали смо велики заостатак за Партизаном. Добили смо три дербија, освојили смо Куп и наредне године Роби је већ отишао из Звезде", рекао је Лука.

Фудбалер Кристала Паласа описао је и какав је осећај дати гол у највећем фудбалском мечу на овим просторима.

"Када сам дао гол у дербију буквално сам се изгубуио. Стадион је експлодирао, отрчао сам до севера где сам био нешто изнервиран. Брзо сам се вратио на терен, а у глави ми је било да постигнемо још један гол за 3:2 и на сву срећу то смо и успели".

Звезда је ове сезоне имала највећи успех у Европи у новијој историји, пошто је успела да се пласира у Лигу Европе и да потом избори пролеће.

"Гледао сам Звезду у Лондону против Арсенала. Заиста су играли одлично ове сезоне и у Европи и у лиги. Свака им част и желим им наредне године Лигу шампиона", рекао је Лука Миливојевић за "ВИЦЕ".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар