Јелисавета му је "кидала душу"

Ретко кога на јавној сцени комшилук хвали као популарног глумца Вука Костића.

Србија 03.06.2018 | 20:45
Јелисавета му је "кидала душу"
Популарни глумац живи у стану са мајком, а његове комшије откриле су шта мисле о њему, али и глумици Јелисавети Орашанин са којом је био у вези.

"Јао како сам се само изненадила кад сам сазнала да је Вук глумац. Његову мајку дуго знам и дивна је жена, а њега сам сретала, мада нисам знала ко је и да је он њен син. Кад сам схватила, питала сам Вукову мајку да ли је он стварно њен син, а казала сам јој и да обожавам да га гледам у серији. Скромно ми је захвалила. Они су тако нормални и фини људи", рекла је једна комшиница, а онда се надовезала друга:

"Волим што се она његова глумица удала јер га је ужасно намучила, душу му је кидала. Ова нова је права лепотица", каже она, и присетила се једне ситуације у којој јој се Јелисавета, бивша девојка, посебно замерила.

"Једном ју је чекао сат времена да дође. Он је низ улицу ишао бесомучно док је није дочекао. Кад је напокон стигла, бесан ју је питао: 'Па побогу где си ти, читав сат те чекам', а она се само смејала и бацила му се у загрљај и пољубила га. Женски намазано је поступила", испричала је комшиница.

Прва комшиница глумачког аса открива да је једном Вук спасао комшилук од пожара.

"Он и ја смо буквално ишли од врата до врата у ова два улаза и говорили људима да се евакуишу. Кад смо видели да гори суседна зграда, реаговали смо како треба и како смо најбоље знали, поред ангажовања ватрогасаца требало је обавестити станаре, а Вук је то врло ангажовано радио", изјавила је.

(Блиц.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар