Милуновић поново ТОП мета, цијена преполовљена!

Високи Србин постаје све реалнија опција. . .

Фудбал 05.06.2018 | 12:00
Милуновић поново ТОП мета, цијена преполовљена!
Црвена звезда је до сада потврдила ангажовање само једног појачања - Душана Јованчића из Војводине! Ситуација око Марка Марина данас би требало да буде јаснија, док је Дејан Мелег пред вратима нашег највећег стадиона. Упоредо са овим пословима Митар Мркела и Звездан Терзић раде и на проналажењу врхунског штопера који би могао да одмени Дамијена Ле Талека, чији је одлазак практично готова ствар. 

После неколико месеци затишја примарна мета црвено-белих поново је високи дефанзивац БАТЕ Борисова - Немања Милуновић, пише Спортски журнал. Последње информације са нашег највећег стадиона указују да је интересовање за повременог репрезентативца обновљено, те да су шансе за његово ангажовање сада у реалним оквирима. 

Журнал се позива на чињеницу да је Милуновићева цена мања у односу на јануар - када је Звезда такођеле "кидисала" - јер високом штоперу 31. децембра истиче уговор са Белорусима. Због тога, наводи исти извор, обештећење не би требало да прелази 500.000 евра, а има индиција и да би БАТЕ прихватио за 100.000 "тању" понуду. Растанак Милуновића и вечитог шампиона Белорусије делује као неминовност, с обзиром да Србина у тиму нема већ пуна два месеца. Тек једно седење на клупи у том периоду... 

Јасно је, дакле, да БАТЕ има интерес да га прода, макар и по багатеној цени, како би дошао до било каквог обештећења. Е сад, питање само да ли је Милуновић спреман да се врати у српски фудбал. Пре шест месеци ситуација по том питању није била изгледна, али није искључено да се од тада понешто и променило. Поготово јер црвено-беле чека учешће у квалификацијама за Лигу шампиона.  

Подсетимо, у Звезди су одавно формирали лепо мишљење о Немањи Милуновићу. Потврда да се ради о класном дефанзивцу стигла је после окршаја Милојевићевог тима и Бате Борисова у Лиги Европе, односно након што је Милуновић врло успешно сачувао Ричмонда Боаћија. Тада се говорило како су Белоруси за њега и Иванића тражили око 2.500.000 евра Београђанима...   

Поред горостасног Србина последњих недеља у везу са српским шампионом доводио се још један повремени репрезентативац - Стефан Митровић из Гента, те тројица интернационалаца. Ботија из Олимпијакоса, Креспо из ПАОК-а и један Нигеријац чије име још није октивено. 

Пол позицију код Звездана Терзића тренутно држи - Милуновић. 

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар