Дјечак пао с бандере на бетон

Кобна дјечија игра у Врбасу коштала је једног дјечака тешких повреда.

Србија 02.06.2018 | 19:04
Дјечак пао с бандере на бетон
Шеснаестогодишњак је неколико минута висио с бандере, а када је покушао да скочи у канал, с пет метара висине пао је на бетон.

Његово стање је стабилно, али овај несрећни случај није послужио као опомена. Опасне игре деца у Врбасу играла су се и данас.

“Не може са њима да се изађе на крај. Полиција слабо реагује, кад год их зовемо, они дал немају патролу... Дођу, али после два-три сата кад се они разбјеже, ја не знам како ћемо ми изаћи с њима на крај“, рекао је један од запослених на каналу Дунав-Тиса-Дунав. 

У болници је отац дјечака који констатује да је њего син добро прошао. 

“Нога и рука су у питању, мада ће нога можда морати да се оперише јер је био отворен прелом. Не вјерујем да ће се ико смирити док не дај Боже неко не настрада ту“, рекао је он. 

Неограђене бетонске литице врбаског шлајза и даље су авантуристички изазов за дјецу. Окупљена дјеца су демантовала да је младића ико наговорио на скок, како су пренијели портали. Тврде да је била његова идеја, а да су они само навијали за то да се довољно заљуља како би избјегао бетон и упао у воду.

Видео је узнемиравајући:



Извор: Б92/Прва

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Младост Лудост

02.06.2018 17:29

Сви смо били млади и луди само није било паметних телефона да се снима свака глупост.Децку зелим да сто пре оздрави и да повреде не оставе последице за даљи зивот а данасњи дан нека слави као други родјендан.Добро је просао..

ОДГОВОРИТЕ
Name

аха

02.06.2018 18:22

Па има ли иста у глави кад је овако несто урадио? Није било шансе да се одбаци оволико да би пао у воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокос

02.06.2018 19:17

Теско је дјецу контролисати гдје су и ста раде а дјеција памет је плитка да зрело размисља.

Name

Сведска

02.06.2018 19:44

Сто није бленто погинуо,луд па луд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеј!

02.06.2018 19:49

Па брате мили, ту морају и родитељи реаговати заједно са полицијом. Мора се знати шта се смије, а шта не смије. Све је већ одавно отишло до ђавола. Пробудимо се, хеј!!!

ОДГОВОРИТЕ