Сораји забрањен улазак у Србију

Старлета Сораја Вучелић враћена је пре неколико дана са српске границе пошто се њено име нашло у регистру у ком су имена безбедносно-интересантних особа којима је забрањен улазак у Србију.

Србија 02.06.2018 | 15:59
Сораји забрањен улазак у Србију
Извор Блица открива да је старлета покушала у Србију да уђе из Црне Горе, као и да је била шокирана када јој је саопштено да не постоји начин да дође у Београд, у ком иначе углавном борави.

Сораји Вучелић је забрањен улазак у сладу са законом о странцима, на основу ког се без посебног образложења улазак у земљу може забранити страним држављанима у циљу заштите јавног поретка или безбедности Србије и њених грађана. Списак постоји одраније, али је он недавно проширен и тада је на њега доспело и Сорајино име. Имена у регистру су тајна, и чак ни особе које су на списку се не обавештавају о томе, већ да не могу у Србију сазнају тек када се појаве на граничном прелазу.

Старлета је више пута саслушавана у полицији и постоје информације да је блиска са људима из једног од зараћених криминалних кланова, чији је сукоб до сада однео преко 20 жртава.

Сораја Вучелић била је у средишту истраге убиства Армина Муше Османагића, вође криминалног клана из Бара, који је у центру тог приоморског града ликвидиран 16. септембра 2014. године. Наиме, Сораја, која је раније живела у Бару, седела је у Османагићевом кафићу „Севоја“ и то за његовим столом. Наводно, требало је да од Османагића узме “масарати” за потребе снимања свог спота. Недуго после њеног одласка, Османовић је убијен.
 
Старлету је, на захтев барске полиције, о том случају, тачније о њеним сазнањима о ликвидацији, саслушали инспектори београдске Полицијске управе.

- Тренутак убиства нисам видела и много ми је жао што је Османагић страдао јер ми је био драг - рекла је Сораја медијима после убиства Османагића.

Овај злочин још није расветљен.

Османагић је у жижу јавности доспео 2004, кад га је тадашњи помоћник министра унутрашњих послова Црне Горе Мићо Орландић означио као једног од учесника убиства уредника Дана Душка Јовановића. Важио је за вођу једне барске криминалне групе, супростављене криминалној организацији на чијем је ћелу некада био Лука Ђуровић, близак сарадник Луке Бојовића.

Љубавна веза са озлоглашеним хакером

Сораја је наводно некада била и у емотивно вези са хакером Милошем Чујовићем, кога је и посећивала у притвору у Спужу. Чујовић, који је држављанин Србије, осуђен је за интернет превару, али је платио јемство од 230.000 евра, након чега га је црногорско правосуђе пустило на слободу. Он је то искористио, па је побегао из Црне Горе.

У медијима се помињало да је управо Чујовић купио Сораји џип “ранд ровер” који је запаљен у Подгорици крајем октобра 2015. године.

Сораја и мадам Жељка

Сораја је довођена у везу и са Котораноком Жељком Роловић, познатом као Мадам Жељка која је хапшена и осуђена због организовања проституције у лето 2015. године. Наводно су се дружиле, а упознале су се у Дому за незбринуту децу.

Извор: Блиц

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Кал

02.06.2018 14:56

Значи Цеца влада Србијом,аферим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опа

02.06.2018 15:17

Да није хтјела да каже коју шкакљиву ријеч о неком гузоњи? А ове мајице, шта скрива...само брадавицу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паја

02.06.2018 15:56

ЈОЈ СТАРЛЕТЕ!! Па ко се мозе на њу палити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брука

02.06.2018 16:03

Такве треба ставјлити у золоски врт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

02.06.2018 20:39

О њој и осталим старлетама не би требало уопсте писати. Сваки текст и фотографија им доносе публицитет, управо оно сто оне и зеле. Такве особе загадјују зивот и зато би их требало потпуно игнорисати. Обратите ли пазњу на фотографије које објављују младе дјевојке, уоцицете како је вецина напуцила усне, истурила груди, разголитила се до крајњег неукуса. Сораја и њој слицне им постадосе узор. Страсно је то. Да је медији заобилазе, било би другације. Знам да цете реци да је то тренд у свијету (Кардасијанке ...), али не морамо бас у потпуности да се приклонимо ономе за ста знамо да је лосе, а досло из свијета.

Name

Јеца

03.06.2018 08:13

За Ољу, потпуно се слазем са сваком написаном ријеци. Ово данас ста раде од себе то је страсно. Само када погледате њену фотографију ту њену фацу, па људи моји ста ту има привлацно на њој? Успоредите њену фацу са зирафином, зирафа је мисица. Фујјјјј

Name

Миро

02.06.2018 16:40

Забранит јој улазак на Балкан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џејнил

02.06.2018 21:42

Од оволиких сиса није могла научити сва слова. Зна само слова свог имена и презимена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

03.06.2018 08:13

Док је пинк телевизије,све це нам бити горе и горе. Та зута телевизија унистава омладину и будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

03.06.2018 08:39

КО ЈЕ ТА СОРАЈА..ДА НИЈЕ НЕКА АМБАСАДОРКА.ИЛИ ВЕЦ СТА..НИКАД ЦУО ЗА ЊУ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММИ

03.06.2018 09:01

хахахаха

ОДГОВОРИТЕ