Шта је то Иванка урадила Меланији?

Иако се Меланиа Трумп плашила да парада низ Авенију Пеннсyлваниа у Wасхингтону није сигурна, Иванки Трумп није било претјерано стало до њеног мишљења. Како открива нова књига, кћи америчког предсједника хтјела је на тренутак бити принцеза.

Свијет 02.06.2018 | 07:43
Шта је то Иванка урадила Меланији?
Иванка је организаторима параде јасно дала до знања да ће се она одржати, упркос томе што их је Меланиа упозоравала на опасности. Како тврди Јане Фоx, ауторка књиге Борн Трумп, Трумпова кћерка вјерује да су они амерички еквивалент британске краљевске породице те да је улазак њеног оца у Бијелу кућу њихова крунидба. Захтијевала је да се за њу викенд уочи инаугурације спреми Линцолнова соба у Бијелој кући.



Фоx, која пише и за Ванитy Фаир, додаје да је Иванкина књига Жене које раде испрва била толико хладна да су јој издавачи савјетовали да је среди како би изгледала "као да ју је писала особа која има пулс".

У књигу је укључен и један стари Трумпов цитат.

"Желим петеро дјеце, јер с пет можете бити сигурни да ће барем једно испасти попут вас", рекао је.

Фоx тврди да су на крају његови атрибути распршени по све петеро дјеце. Дон млађи је постао пит бул свог оца, што је напредак у односу на дане кад су га звали Дон Пелена јер би остао без панталона кад би се напио. Иванка је зависна од медијске пажње попут оца, а Ериц је наслиједио очеву љубав према некретнинама. Које су особине наслиједили Тиффанy и Баррон није још наведено.

"Трумпови су се видјели као модерна верзија Кеннедyјевих, но инаугурација је више подсјећала на другу америчку прву породицу, Кардасхиане", наводи Фоx.



"Иванка је посебно жељела заузети главну позицију на позорници. Кад је Меланиа отворила врата Бијеле куће свој Трумповој дјеци, Иванка је изразила жељу да спава у соби Абрахама Линцолна. Та јој је жеља одобрена. Кад је Меланиа одбила идеју о паради након заклетве, Иванка се умијешала. 'Биће параде', рекла је организаторима. Унајмила је стилисту за тај дан и рекла пријатељицама да жели бити принцеза. 'Рекла сам јој да је то инаугурација, не крунисање''', испричала је једна њена пријатељица.



Ниједно од његове дјеце није вјеровало да ће Доналд постати кандидат Републиканске странке, камоли да ће постати предсједник.

Седам дана прије избора Иванка је одлучила извући максимум из ситуације па је издавачима понудила своју књигу. Издавачи су јој савјетовали да књизи дода емоције и открије детаље о свом односу с родитељима.

У Бијелој кући је називају принцезом јер нико не зна који је заправо њен посао.

Извор: Индеx.хр

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Истина

02.06.2018 07:22

Све су то покондирене тикве

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

02.06.2018 08:09

Ста би им ја тек урадио ...еее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Токмак

02.06.2018 09:30

Немогу себи да додјем од кад сам ово процитао,земљо отвори се.

ОДГОВОРИТЕ