Тест: Робијеви ''Змајеви'' преслишали учесника СП-а!

Роби гледао хет-трик Вишће! Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине у пријатељској утакмици, побиједила је Јужну Кореју, резултатом 3:1.

Фудбал 01.06.2018 | 15:30
Тест: Робијеви ''Змајеви'' преслишали учесника СП-а!
У веома доброј и обострано отвореној утакмици, повели су гости поготком Едина Вишће у 29. минуту. Ни 60 секунди касније послије соло продора учеснику предстојећег Свјетског првенства у Русији изједначење доноси Јае Сунг-Ли.

До одласка на одмор између два полувремена БиХ поново води. Играо се 45. минут када је Харис Дуљевић фантастично проиграо Вишћу, који је рутински погодио за 2:1.

Друго полувријеме отворено је благом иницијативом Корејанаца, али након неколико полуприлика на обје стране, изабраници селектора Роберта Просинечког овјеравају тријумф.

У 79. минуту меча Риад Бајић је центрирао са лијеве страна, а Вишћа велемајсторским ударцем из прве тресе мрежу домаћих и постиже хат-трицк, први у дресу с државним грбом.

До краја меча није било промјене резултата, те је БиХ заслужено побиједила у посљедњој провјери пред септембарски старт УЕФА-ине Лиге нација, односно утакмицу првог кола у другој лиги против Сјеверне Ирске.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Титан

01.06.2018 14:06

Роби ради супер, са пуно нових имена.

ОДГОВОРИТЕ