Хумска: Тошић добија 2.000.000 евра из Турске!

Тражи се решење за Антонова, Марковић и Ђерлек нису на продају! Буран прелазни рок на стадиону Партизана, а тек се очекује да се ситуација у потпуности распламса.

Фудбал 01.06.2018 | 13:45
Хумска: Тошић добија 2.000.000 евра из Турске!
Паклена температура коју са собом носи прелазни рок одавно је стигла у Хумску. Црно-бели активно раде на стварању новог тима, а за сада је од нових појачања стигао само нападач Спартака из Суботице Немања Николић. Ипак, то је само почетак када су у питању доласци, али и одласци играча Парног ваљка овог лета.

Како пише Спортски журнал, искусни Зоран Тошић добио је занимливу понуду од стране једног турског прволигаша, а то је да потпише двогодишњи уговор уз плату од милион евра по сезони. Остаје да се види каква ће бити одлука рођеног Зрењанинца, који има више него солидна примања и у Хумској. Тошић је по доласку у Хумску склопио договор са управом клуба да ће моћи да напусти Партизан у случају уносне понуде из иностранства.

Управа црно-белих је на крају сезоне донела одлуку да Немања Антонов и следеће сезоне остане у Партизану, а према писању Журнала водећи људи клуба из Хумске траже начин да склопе договор са Грасхоперсом. Постоји неколико опција: једна је да се играч у потпуности откупи за 400.000 евра, друга је да се продужи позајмица на још годину дана, а постоји и нови предлог да црно-бели понуде Швајцарцима проценте од наредне продаје и тако постигну коначан договор. Иначе, Антонов са популарним Скакавцима има уговор још годину дана.

Генерални директор Партизана Милош Вазура је такође у разговору за Журнал изјавио да најмлађи првотимци Армин Ђерлек и Света Марковић нису на продају и да је жеља клуба да их у потпуности афирмише. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар