Као бомба да је пала!

Тако Марка описује одлазак Зинедина Зидана са клупе Реал Мадрида, односно, такав је осећај био и у свлачионици Краљевског клуба. Нико од играча није знао да ће се то догодити, баш нико!

Фудбал 01.06.2018 | 11:45
Као бомба да је пала!
Као да је пала бомба.

Тако се осећала свлачионица Реал Мадрида када је сазнала да Зинедин Зидан иде.

Та вест је дошла тотално неочекивано. Тим је остао без тренера који је водио екипу до хет-трика у Лиги шампиона. И за кога су имали пуно поштовање и дивљење.

Мадридска Марка пише да је имала прилику да се увери у стање појединих играча по сазнању вести и да је шок био свугде присутан. Заправо, у интервалу када још није било потврде о одласку Зидана нико од играча није веровао да може доћи до разлаза.

Чак су спекулисали да би најављена конференција могла да буде објављивање наставка сарадње, односно новог уговора.

Све је то тако трајало док Зидан, као што је и сам рекао, није комуницирао са Серхијом Рамосом, који је касније пренео све саиграчима.

Веза између најважнијих играча у свлачионици и Зидана била је на највишем нивоу. Начин на који је водио екипу купио је скоро све играче. Промена у односу на Бенитеза била је радикална.

Цело језгро, најважније језгро екипе било је уз Зидана - Рамос, Бензема, Кејлор, Кристијано Роналдо,Каземиро, Марсело, Модрић, Варан, шпанско језгро играча. Сви су били уз тренера који је освојио девет трофеја за две и по године.

Сада је време за нову еру у Мадриду, а свлачионица чека да види ко ће бити нови тренер. Чекају их нови методи, нови стручни штаб, а и будућност играча могла би да буде погођена одласком Зидана.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар