Трамп разговарао са Ким Кардашијан о реформама

Председник Америке Доналд Трамп састао се са ријалити звездом Ким Кардашијан у Белој кући како би разговарао о реформама затворског система. Сатанку су присуствовали званичници Беле куће укључујући и саветника Џареда Кушнера.

Забава 31.05.2018 | 13:19
Трамп разговарао са Ким Кардашијан о реформама
Трамп је фотографију са састанка поделио на свом Твитер профилу. 

"Сјајан сусрет са Ким Кардашијан данас, разговарали смо о реформама затвора и изрицању пресуда“, написао је Трамп.

На Твитеру се огласила и Ким Кардашијан. 

"Волела бих да се захвалим председнику Трампу за одвојено време овог поподнева. Надамо се да ће председник одобрити помиловање Елис Мари Џонсон“, написала је старлета. 

Џонсон је пре више од 20 година осуђена на доживотни затвор због злоупотребе наркотика. Кажјнена је јер је била веза између снабдевача уличних дилера дроге, што јој је био први сукоб са законом икада. 

Кардашијан је прошле године покренула кампању за Џонсон због чега је разговарала и са Кушнером који је задужен за реформу затворског система. Она је наводно ускоро планирала још један састанак о томе са Кушнером и Трамповом ћерком Иванком.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кијемет

01.06.2018 16:52

је изгледа све близе и близе. Ово је лудило да цовјек доци себи немозе. Овамо старлета утице на реформе закона, тамо деда трази цурице (отац јој мозе бити)... Висе се незна ни ко пије ни ко плаца. Да нам драги Бог помогне.

ОДГОВОРИТЕ