Полицајац са сином дилао дрогу

Три особе, међу којима су два полицајца, ухапшене су због сумње да су поседовали и продавали наркотике, саопштено је из Министарства унутрашњих послова.

Србија 30.05.2018 | 17:56
Полицајац са сином дилао дрогу
У првој акцији ухапшени су службеник полицијске станице Врбас И. С. (48) и његов син М. С. због сумње да су извршилио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Осим тога, полицијски службеник осумњичен је и за недозвољену производња држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. 

Претресом њихове породичне куће пронађено је 2,6 килограма марихуане, упаковане у шест пакета, три пиштоља, 150 комада муниције различитог калибра, оквире за пиштоље и аутоматске пушке, као и 2.200 евра. 

У другој акцији, у сарадњи са полицијским службеницима Полицијске управе у Јагодини ухапшен је полицијски службеник Полицијске управе у Јагодини, Д. Ђ. (44), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело злоупотреба службеног положаја.

Сумња се да је он у 2017. години у више наврата, омогућио издавање пробних возачких дозвола, као и упис нове категорије за возила, особама које нису имале положене возачке испите, односно нису испуњавале услове прописане Законом о безбедности саобраћаја.

Полиција је против одговорних грађана, којима су издате ове дозволе, поднела кривичне пријаве у редовном поступку.

Тројица осумњичених ће, уз кривичне пријаве, бити приведени надлежним тужилаштвима у Новом Саду и Краљеву.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Стрељати га

30.05.2018 19:27

Стрељати обојицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2018 21:34

Ако ће се тако кажњавати онда ће се стрељати пола полицајаца а друга половина су поштени и неспособни.

Name

а

31.05.2018 04:27

Има везе са Милом