Марко Грујић: Свако од нас се нада!

Грујић верује да ће усмети да се избори да буде на коначном списку за Мундијал.

Фудбал 30.05.2018 | 16:45
Марко Грујић: Свако од нас се нада!
Марко Грујић један је од млађих на ширем списку Младена Крстајића за Мундијал. Фудбалер Ливерпула на позајмици у Кардифу бори се за место међу 23 одабрана...

Некадашњи ас Црвене звезде који је прошле сезоне одиграо три утакмице за "редсе" и још 13 за Кардиф (један гол) верује да ће се наћи на коначном списку и имати прилику да брани боје Србије на највећиј сморти светског фудбала.

"Време је на нашој страни од првог дана окупљање у овом велелепном центру. Имамо још два тренинга и пут у Аустрију који ћемо искористити да се што боље припремимо. Свако има право да се нада одласку на Мундијал. Ми стварамо репрезентацију на дуге стазе и ту смо да се навикавамо једни на друге", рекао је новинарима Грујић у Кући фудбала у Старој Пазови.

Како је навео, утакмицама против Костарике и Швајцарске би требало да буде дат већи значај него за последње коло против Бразила.

"Костарика и Шцајцарска су кљичне. О Бразилу не би требало да трошимо речи, надам се да ћемо ући растерћени у последње коло и меч са њима", рекао је Грујић.

Он је навео да не види проблем у путовањима на различите дестинације током Мундијала у Русији и истиче задовољство одабиром противника на припремама у Аустрији.

"Задовољан сам одабиром репрезентација са којима играмо на припремама, јер су са истог континента и имају сличан стил игре као Костарика", изјавио је Грујић.

Према његовим речима, резултатска важност има приоритет у прва два кола против Костарике и Швајцарске, а да ће Бразил послужити као инспирација за игру

"Прве две су посебно битне и нема разлике између Костарике и Швајцарске. Увек је Бразил инспиративан. Против њих ћемо играти енергично, као што играмо у свакој, али код њих нарочито", рекао је Грујић.

Репрезентација Србије последње две утакмице пред Светско првенство и изазове против Костарике, Швајцарске и Бразила одиграће у Грацу, на стадиону Меркур Арена (15.400). Први контролни меч је 4. јуна од 20 часова против актуелног шампиона Јужне Америке - Чилеа, док се друга утакмица игра 9. јуна од 18 сати против селекције Боливије. Цене улазница су за трибине иза голова 30 евра, исток и запад 50 евра, ложа кошта 100 евра. Можете их набавити и преко сајта ФСС.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар