Двојник лидера позирао за селфи

Грађани Сингапура изненађено су на улицама пратили сјевернокорејског лидера Ким Џонг-уна, док нису схватили да је пунији мушкарац црне косе, који је позирао за селфије у близини познатог хотела Марина Беј Сендс, само његов двојник.

Свијет 28.05.2018 | 07:07
Двојник лидера позирао за селфи
"Изгледао је као прави Ким Џонг-ун, алли касније сам схватио да није", рекао је Сагар Адмуте, који је у Сингапур дошао из Мумбаја, након што је направио неколико селфија са двојником сјевернокорејског лидера, док се у позадини видео градски залив.

Мушкарац аустралијско-кинеског поријекла, који је позирао на сликама претварајући се да је сјевернокорејски лидер, себе зове Хауард Икс, а каже да се у Сингапуру појавио да би пожелио успјех самиту Кима и америчког предсједника Доналда Трампа како би се испреговарало окончање нуклеарног програма Сјеверне Кореје.

"Они ће постати најбољи пријатељи одмах послије овог састанка", рекао је Хауард Икс, након што је Трамп наговијестио да се настављају припреме за самит 12. јуна, иако је претходно отказао тај сусрет.

Хауард Икс представљао се као Ким и на Зимским олимпијским играма у Јужној Кореји у фебруару ове године, када је збунио сјевернокорејске чирлидерсице, које су помислиле да је лидер њихове земље дошао на хокејашки стадион.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар