Џаферовић ипак кандидат СДА

У сарајевском хотелу “Холидеy” ускоро би требала почети Конвенција СДА на којој ће ова странка изабрати кандидата за члана Предсједништва БиХ.

Република Српска 26.05.2018 | 14:39
Џаферовић ипак кандидат СДА
Иако ће формално пред члановима Конвенције бити имена Сафета Софтића и Шефика Џаферовића, одлука је донесена много раније те ће се данас само потврдити. Донио ју је предсједник СДА Бакир Изетбеговић, а након што су општинске организације бирале, он је пробирао и одабрао Шефика Џаферовића.

Иако је СДА од својих општинских организација још прије скоро мјесец дана добила приједлоге и утврдила три прворангирана кандидата, кадровска комисија је листу проширила једним именом и то оним Себије Изетбеговић супруге страначког предсједника, пишу Вијести. ба.

Она је у трци остала све до момента док није било и потпуно сигурно да је Денис Звиздић, упркос највећем броју кандидатура са терена, одустао. Та информација више није нити тајна, да је разлог Звиздићевог одустајња управо Себија Изетбеговић потврдио је и сам Бакир Изетбеговић гостујући прексиноћ на ТВ1.

На тај начин отворен је пут и дат јасан сигнал страначком чланству да је 61-годишњи Шефик Џаферовић једини избор Бакира Изетбеговића.

(Српскаинфо)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ин

26.05.2018 13:58

Оцито је и у федерацији стање као и код нас народ је овцее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ин

26.05.2018 14:31

Како мислис да је исто,па болан тако је у цјелој БиХ нема ту бољи или гори дио БиХ.

Name

НЛО

26.05.2018 15:15

Од мене нецес добити глас, немас кредибилитет у народу, с тобом СДА пропада дефинитивно. Јадно је кад немамо бољег од тебе , дефинитивно висе никад нецу гласати за вас.

Name

Пајо

26.05.2018 15:45

У СДА све цабалебатори нема ниједног постеног да могу реци даје ста урадио за народ само лоповлук сви до једног лопови багра

Name

ре Пајо

26.05.2018 21:12

Све су то иста г....а друга паковања. Њима су битне фотеље, све једној странци у БиХ, СДП, СББ,СДА, ДФ, то је багра, нама требају постени људи да земљу извуку из кризе а не да прицају о вјери кад им загусти, нико не гледа способне људе него подобне, привреде и индустрије нема, млади одлазе, кад долазе избори хватају се супље ми босњаци ми срби ми хрвати, посерем и једне и друге и треце, док се људи буду гледали по вјери а не колико су способни нема овдје хаира. Апсолутно нема прице о економији, само препуцавања која су договорена на национал.основи и угрозености, а народи глупи и не контају ниста јер се пале на то. Опет це иста сорта добити видјет цете сви. Ко дрзи власт и даље це је дрзати, људи који су на дрзавним јаслама а странке владајуце их запослиле це опет гласати за њих хтјели или не јер морају да не изгубе посао и да свој глас усликају мобилним на гласању. Људи будите паметни. Само револуција мозе багру смјенити.

Name

01

28.05.2018 14:15

Веце смеце се није могло кандитоват за преседника странке али тоје бакиров полтрон.