Шта у бањалучкој гимназији уче?

Више родитеља бањалучке гимназије саопштило нам је да је на часу социологије професорица дјеци саопштила да су скупови "Правда за Давида" "обојена револуција", не упуштајући се у даље коментарисање тога.

Република Српска 26.05.2018 | 09:15
Шта у бањалучкој гимназији уче?
Није познато чиме се професорица руководила када је скупове "Правда за Давида", који се више од два мјесеца одржавају на бањалучком Тргу Крајине, назвала обојеном револуцијом када на њима грађани траже истину и правду у вези трагичне смрти двадесетједногодишњег студента Давида Драгичевића.

Међутим, то је шокирало родитеље, чија дјеца су тражила објашњење шта је "обојена револуција" и питали јесу ли то скупови "Правда за Давида", како је рекла професорица.

Родитељи, који су нас контактирали, згражавају се поступком професорице, која у скуповима групе "Правда за Давида" види "обојену револуцију" а не чује вапаје родитеља да сазнају истину како је њихов син Давид Драгичевић смртно страдао и зашто је истрага о томе запала у ћорсокак.

Ово само потврђује да се не бирају средства како би се "опрала" власт, чији истражни органи су затајили и нису на вријеме урадили оно што је требало како би била расвијетљена смрт бањалучког младића па породица и пријатељи свакодневно траже одговоре на питање: - Шта је довело до смрти Давида Драгичевића?

Без обзира што власт и њихове присталице на све начине покушавају да омаловаже те скупове и скрену пажњу с њих, чињеница је да је смрт Давида Драгичевића дигла на ноге Бањалуку и цијелу Републику Српску и захтјеви за истином су све јачи на бањалучком Тргу Крајине или Давидовом тргу како га прозваше учесници ових протеста.

"Случајем Давида" баве се полиција, тужилштво и Анкетни одбор НСРС и до сада још увијек нису познате околности како је он страдао.

(БН)

Коментари / 168

Оставите коментар
Name

Xxx

26.05.2018 07:18

Школска Инквизиција - у РС у XXИ вијеку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ево

26.05.2018 07:48

Ма није проблем ево ми смо нарандзаста а л сто је вас Додик офарбао па то не мозе ни један разредјивац на свијету скинути.Од Даска вјетра са Медлин Олбрајт до русофила за десет година(цутај за милијарду марака),ја се надам да бар знате које сте боје тренутно.

Name

ре

26.05.2018 08:09

Па она и не зна ста је то,нити о цему прица.Прави сектаски једноумни производ дотицна проф.Јер да зна неби тако прицала,и објаснила би дјеци.За секту сто глупље то боље.

Name

Реално

26.05.2018 08:50

Наставни кадар у Бањалучким школама је преко 90% скуп снсд ухљеба тако да је таква изјава више него очекивана... Ред је оправдати незаслужену плату, прво таквим монстроузним изјавама а у октобру скуплањем сигурних гласова.... Срамота за професију!

Name

Само револуција

26.05.2018 08:57

Само револуција против бандитске власти која је упропастила Српску умјесто да направи Аустрију од ње.Огавно како лазу и краду.Све су претворили у мито и корупцију.

Name

Цетврта Генерација

26.05.2018 09:05

За истину и правду се треба борити,то је у духу нормалних хуманих људи а подрзавање неправде води у пропаст друство,дрзаву,нацију! Над Давидом је поцињен звјерски злоцин и неко це морати за то одговарати,али не било ко вец искљуциво сви они који су за то одговорни. Али,с друге стране мора се признати да је Давидово страдање проистекло из дисфункционалне породице,породице која није функционисала како је требало јер тај момак је био полунапустен,допустен да га узме вртлог зивота и да на крају упадне у руке опаких зликоваца! Проблем дисфункционалних породица је посебна прица .данасњег времена и многи би требали да се запитају у каквој породици зиве.

Name

Вук

26.05.2018 09:25

Како се зове та цвјецка.

Name

x

26.05.2018 09:43

Има нас професора који мислимо својом главом и који смо завршили факултете у бившој држави. Дакле, компетентнији смо од дотичне и нико од нас политиколога тако не размишља. Ови надобудни су се осилили и уз то су им мозгови испрани да не знам како мисле у будућност са својом главом и туђим мишљењем, Ово је доказ да институције не раде свој посао и да су на челу нестручни и некомпетентни људи. Они су обични послушници. Ми имамо проблем са послушницима који хоће да наметну своје мишљење вечини. Сматрају да је то нормално. Нема више те врсте колетивног мишљења, а то се форсира. свако је индивидуа за себе и требало би да има своје мишљење и свој став. Ови програмирани то немају. Школство треба трансформисати и очистити од неквалитетног кадра.

Name

ре х

26.05.2018 09:53

Браво, господине! Види се да сте стара, добра школа. Од неспособних надобудних послушника у школама се не може дисати. Рекао је Крилов, празно буре више буке диже од пуног.

Name

ништа чудно

26.05.2018 09:59

лаж је у суштини српског бића, то је давно рекао и "отац нације" Добрица Ћосић. Ономад, пред сами рат, један старији Србин ми каже "ама Срби су се увијек крвили за власт, само власт, све за власт", и овај говор професорице је на том фону, потпуно политички обојен. Политичка контаминација друштва у цјелини је тешка болест.

Name

КЦ

26.05.2018 10:08

Претјерали сте више, што јест јест.

Name

Риалити соуу

26.05.2018 10:16

Људи градјани НЕ ЉУТИТЕ СЕ НА ПРОФЕСОРИЦУ..мора,многи морају,велики је притисак,цак и када цуте о овом догадјају морају,да објасним ста је ОБОЈЕНА Р. То вам је ова власт која нас БОЈИ годинама ФЛУРОСЦЕНТНИМ БОЈАМА ...они су годинама искусни у БОЈЕЊУ...цитајуци разне кометаре доцицемо и до закљуцка по њима да је ДАВИД скоцио у црквену и толико био геније у изборној години..да се из тога изроди ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА...доцицу до закљуцка по њима да је отац Лав комсија Давиду..елем сваста по њима је могуце..тако да се не изненадјујете ко кога ОБОЈИ .кода је њима бина ПРАВДА само ФОТЕЉЕ,БЕНЕФИТИ И УГОДАН ЗИВОТ сто нема ни у Сwици у којој Зивим...ал одскоро тако да сам тај зивот у РС добро осјетила...хвала ЗЕЉКИ на радном мјесту у Луцерну, да неби ње ја пропадо,па нек идаље буде поносна нана себе...узгред припадам породици Пали Бораца....и нисам обојена само су нас они бојили свим бојама флуросцентним..српкиња која воли РС...и цјени иституције..а маниорете су пролазне.

Name

л

26.05.2018 10:44

Ова рурална идиоткиња срамоти чувену гимназију у БЛ. Исту треба удаљити са радног мјеста јер није способна да размишља својом главом. Очито да има куповну диплому и није компетентна ни стручна да ради у овако угледној школи. Драга дјецо за своје добро бојкотујте њене часове јер ништа паметно од ње нећете научити. Та не зна да ли је пошла или је дошла. Тражите стручног професора!

Name

П.П. ЊЕГОШ

26.05.2018 12:09

Ближи се крај највећем српском криминалцу,лажову и лопову пропалом тзв прецеднику кмечавцу месару милету.Саучесници који крију убиство Давида Драгичевића су Драган Лукач,Дарко Илић и Дарко Ћулум.

Name

конкретно

26.05.2018 12:37

Довољно је само они коментари људи из БЛ који су се јављали јутрос директно у програм БН радија . Туга шта људи причају , да живе у страху и боје се свега и свакога , па ето ако је то што нам треба изволите само напријед . Ја сам борац ВРС и то кажем са поносом и моја дужност је да браним оно што смо стварали . Био сам десетак пута у животној опасности , кад су моји саборци гинули поред мене , али ето по несрећу неких нисмо сви изгинули .

Name

Још

26.05.2018 13:27

Још само реците да је из Дрвара, Гламоча , Петровца .....Бањалучани морају прогледати коначно

Name

@@@

26.05.2018 13:51

Шта ће професорица наређено јој да то каже или на Завод за запопљавање. Већина би тако поступила јер је борба за голи живот. То су нам донијели за ових 15 година биједу и сиротињу. Зато је октобар на прагу па изаберите Вукоту Говедарицу и Младена Иванића.Поштене и паметне људе који желе добро свима.

Name

ДРАГОМИР

26.05.2018 14:26

ДРАГИ СУГРАЂАНИ ОТВОРИТЕ ПРОЗОРЕ И САМИ СЕ УБЈЕДИТИЕ ДА ЈЕ ДОСТА ЛАЗИ КОЈЕ НАМ СВАКОДНЕВНО СЕРВИРА ОВА ТРЕНУТНА ВЛАСТ КОЈА НАЖАЛОСТ УПРАВЉА НАШОМ РЕПУБЛИКОМ СРПСКОМ. ПРОБУДИТЕ СЕ И РЕЦИТЕ ДОСТА И ИДИТЕ СА ВЛАСТИ.

Name

Глас народа

26.05.2018 14:53

Присутан сам био,нико није поменуо од професора тако несто.Одкуд Вам сад то???

Name

Ре X

26.05.2018 16:49

Има и проф.глупандера А категорије.Извињавам се свим проф.који " мисле својом главом", али у БЛ има доста " поремецених" професора.Свега се мозете нагледати, од неправедних до корумпираних, цакнутих, откацених.Зато одавде сви бјезе у друге градове на студије.Опростите, промасих тему.Али, уопсте ме не цуди став ове проф.у БЛ, јер се овдје на прсте могу набројати професори који су то заиста, у правом смислу ријеци.

Name

Борис

27.05.2018 10:24

Ако гимназијалци тразе од родитеља објасњење ста је обојена револуција онда су стварно тупани само такви..

Name

ре

27.05.2018 20:06

Проблем је у томе што више и не уче математику,физику и хемију већ демократију и социологију и друге глупости.

Name

Опс

28.05.2018 22:01

Немојте ви о Гимназији, ученици Гимназије и сама школа су институција за себе, нешто најбоље што имамо у друштву, и наравно да имају право рећи мишљење о свим појавама у друштву и наравно тачне

Name

Модрица

26.05.2018 07:18

Нека ми неко стручно објасни шта је назив ,,обојена револуција,, хвала. Никако неко попут Ћеранића и сл. њему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Модрицу

26.05.2018 08:16

Процитај, доступно ти је па цес знати. Професорица је у праву. Мени није јасно засто се ПЕСНИЦА подизе. Слазем се треба се борити за правду и истину. Нама нема помоци јер је зло медју нама, назалост.

Name

конкретно

26.05.2018 08:30

Ма нека зову како хоће , битно је само да се открију убице . Ништа се никад неће открити , ако ова власт остане после октобра и очекујмо наставак убијања свакога ко није црвени секташ .

Name

Па

26.05.2018 08:44

"Обојена револуција" е то ти је овај режим и њена квази-опозиција. 12 година се налазе у запећку овог режима и на све начине покушавају да их скину с власти при томе не бирајући ни најцрња средства, а ови што су на власти им узвраћају истом мјером ( некад и већом ) и ни по коју цјену не желе изгубити власт. Хехахи

Name

М за Модричу

26.05.2018 08:53

Питај србина,којег познаје цијели свијет,али буквално цијели свијет,а име му је НОВАК ДЈОКОВИЋ,зашто подиже песницу кад добије гем или сет или кад побиједи меч!А кад га будеш питао то успутно га можеш питати што не долази више у Бањалуку,ако ти не одговори он,онда питај Додика.

Name

конкретно

26.05.2018 08:55

..ти си болесник.На твоју залост,црвени це опет побиједити јер веееликом вецином народ хоце.Цркни,ста цес друго или иди у федерацију,ако вец ниси тамо..

Name

Ре

26.05.2018 08:56

Професорица није управу !И! Изјавити тако несто пред МАЛОЛЕТНИЦИМА трази добро објасњење.Никако није у складу са педагогијом а најмање са психологијом једног малолетника. Тразити од инстуруција да дотицна профес објасни ста је то "обојена револуција"?

Name

Витез Истине

26.05.2018 09:15

Ало идиоти песница се дизе од ко зна колико година,то је симбол отпора,цак је и Цегевара дизао јебала вас обојена револуција.

Name

Ре

26.05.2018 09:28

Овдје је до сад требало бар пет револуција подици,обојених,не обојених,какве год,ко год буде финансирао добро досао.Има 15-20% екстремно богатих који су унистили РС пљацком,има и тих неких глупи цланова који се надају да це се и они окористити,углавном оно сто су људи крвљу створили они су унистили до те мјере да треба 100 год за опоравак и то да додје неко ко би потпуно постено радио.Ово је све преблаго,управо ми који смо изгубили цланове фамилије,који смо лезали по рововима,требамо дици револуцију,згазити багру и застрасити следецу стрултуру која би досла да би радили како треба.Наравно,вратити насу имовину у дрзавно власниство !!!

Name

Ре конкретно

26.05.2018 09:30

Колико цовјек мора бити зао да неком упути ријец " цркни". Теско Богу са нама.

Name

М за конкретно

26.05.2018 09:40

На твоју жалост,баш ме брига,ко ће побиједити.Ја сам и онако далеко,у некој уредјеној земљи,гдје влада закон и ред. Читам вијести из из Додикистана јер ми ту живе још неки чланови фамилије,читам јер ме занима да ли ће овај отац успјети полуписмене наказе,убице и криминалце извести пред лице правде,а због тих твојих црвених ја и многи други су побјегли главом без обзира. У праву си кад кажеш "црвени",поцрвенили су они пуно у задње вријеме,од Давидове крви на њиховим рукама.

Name

Ре за М

26.05.2018 10:09

Ђоковић нема када да дође у Београд и да се поштено одмори а камо ли да има времена за Бања Луку. Лупаш брате.

Name

За М

26.05.2018 10:15

За М.Нелупетај глупости. Ђоковић нема времена за себе а камоли да долази у Б Луку. ха ха ха Зашто недолази у БЛ, каква си ти будала.

Name

Буба

26.05.2018 10:24

Ооо професорицееееее јадна наса гимназија на ста је спала!!! А јеси објаснила дјеци срам те било професорицеееее!!! Тразити отказ за профедорицу нека иде у странку радити такве из гимназије мрс напољеееее брукооооооо!! Да ниси зељкина сколска мозда.

Name

ре за м 12.15

26.05.2018 14:48

Дал је Скрбиц насао времена да овај викенд гледа Формулу 1, са терасе свог стана са комсијом Н. Дјоковицем.

Name

М

27.05.2018 03:42

Занимљиво је чути,шта НОВАК има рећи о сусрету са предсједником додикистана и његово образложење зашто није преузео награду "кључ града"

Name

Бансхее

27.05.2018 08:00

Та професорица би требало да се држи наставног плана и програма. Да презентира градиво предмета ког као предаје, а не да организира форуме. (тко све данас завршава социологију ?!!!???) БЛ ГИМНАЗИЈА је одавно урусена, сто се тиче професора. Неквалитетан кадар! Тјерају ученике нпр. у предмету географија да губе вријеме цртајући и бојећи карте континената као да су у вртићу. Ми раније генерације нисмо морали имати фломастере и губити вријеме цртајући. (Већ смо морали цитати класике свјетске книзевности). Постојале су карте на зиду да се за 45 мин могу укапирати контуре континената. Ово је пресија на ученике. Срећа да и поред лоших професора има много паметнијих ученика.

Name

Којот

26.05.2018 07:21

Име и презиме ликуше? Какав орофесор, жена, мајка! Фуууј

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Којот.

26.05.2018 08:17

Е којоте, процитај несто.

Name

ДАЛАЈ ЛАМА ЗА МОДРИЦУ

26.05.2018 09:41

Треба да знас ста је песница и засто је дизу.....дизу је јер је то знак истрајности и борбе.....у овом слуцају то је борба за истину и правду.....сигурно си пратио догадјај ствари од поцетка и песница је подигнута у знак истрајности за истину и правду а никако политицки као сто лопови зеле да приказу. Сви људи добре воље врло добро знају да прозивка одговорних људи за њихове греске нису напад на институције него реакција на неправду.Један цовјек или њих неколико нису институција.Нико није незамјенљив и тај ако не ради свој посао цасно и постено треба да буде смијењен и апел на њихове греске нису напад на институције како власт зели да приказе јер свој прљави вес крију кроз институције Није то ни обојена револуција јер је ниста није уперено против система него је борба за голу ИСТИНУ.

Name

Ре За Којота

26.05.2018 11:56

Ти је подржаваш?

Name

Зоки

26.05.2018 07:22

Тој прифесорици од срца зелим да и она има овакву "Обојену револуцину"на тргу Крајине.Поздрав професорици слуги резима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Такодје

26.05.2018 08:54

Да њу и њој драге особе лијече, школују особе које су до дипломе и запослења дошле на начин на који се запошљавају сви који су запослени на буџету!

Name

Знамо Се

26.05.2018 07:34

Ту Фолерку је запослио СНСД питајте ко јој је муз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

26.05.2018 07:52

Ко је муз ??

Name

Она је...

26.05.2018 08:58

...један обичан снсд-ов ухљеб, подједнако неспособна као и осталих 99% буџетлија. Срамота ко нам учи дјецу, ово друштво је на сигурном путу ка дну!

Name

Зна се..

26.05.2018 09:23

Не пита се муж ништа. Као ни у многим другим кућама, већином чак. Ако ћемо право.

Name

Зоран

26.05.2018 09:28

За питање: Полуписмени муз као и она, купили дипломе а секта их запослила.

Name

Ре

26.05.2018 09:46

Ама како се зову? Ста крузите ко киса око Крагујевца. Имају ли име и презиме?

Name

@Ре

26.05.2018 14:13

Петровић Крагуљ Јована

Name

W

26.05.2018 07:34

ТА ПРОФЕСОРИЦА НИЈЕ НИКАКАВ СОЦИОЛОГ, НИТИ ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

26.05.2018 11:09

Име име и презиме а директора и централни комитет замолити лијепо људски да отпусте 60 хиљада виска радника на дрзавним јаслама јер су нас огулили до коске!! А само слузе да дају глас и ниста друго без знања и потребе дрзе радна мјеста!! Дјецо драга васа професорица је једна од њих да знате то! А и после избора свих 60 хиљада це морати напустити радна мјеста иако побиједе свеједно мора реформаааааа немогу зауставити!!!

Name

@Буба

26.05.2018 14:22

Петровић Крагуљ Јована

Name

Дире Страитс

26.05.2018 16:40

Играте се ватром, износите нечије име а незнате ни шта је било. Немате доказе ни за шта, нешто сте чули што није ни сигурно,а ни страшно и да је истина. Уопште незнам ко је Јована, али овим путем јој шаљем подршку.

Name

за Бубу

26.05.2018 17:19

Свака цаст Буба за информације, са том Јованом на стуб срама!

Name

Бели

26.05.2018 19:12

Сад ће неком пасти на памет да и против професорице поднесе пријаву. Па ако је рекла, рекла је.Ваљда неко може имати мишљење изузето од колективног мишљења или свако ко мислу другачије треба да је на стубу срама,,,,,,,ако није са нама против нас је.....Смирите мало тензије.....

Name

Турбоскара

26.05.2018 07:36

Тој квази професорици која је ко зна како дошла ту да предаје требало би је санкционосати и одма дати отказ.Одкуд њол право да протесте за истину у убиствиу момка који је прије две године на тај исти дан био матурант . брутално убијен мучен киднапован .Нити је то у програму веч њена приватна изјава студентима Страшно шта се све код нас допушта и толерише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ммм

26.05.2018 08:57

Доле отпораси и обојена револуција која би за схаку долара продала и дрзаву и дјецу..Навратили сте и давора да иде тим путем..

Name

Ре ммм

28.05.2018 07:22

Ви сте најцрње зло које је снасло ово дрзаву снсдовско г....Дабогда вам присјела мука насег народа којег сте патриотски опљацкали.Јос имас образа да се јавис сподобо.

Name

Папагај

26.05.2018 07:45

Та Проф је страначки папагај. Слобода мишљења и говора = обојена револуција. ??? Шта је сљедеће ? Гиљотина, спаљивање вјештица ? Та гимназија је (част изузецима )била расадник климоглаваца. Индивидуално мишљење је забрањено. Реформа и деконтаминација комплетног друштва

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павле

26.05.2018 07:48

Наравно да за њу то и јесу. Она јадна само брани свој начин живота јер зна да ће морати назад у опанке због те "обојене револуције".

ОДГОВОРИТЕ
Name

www.независникандидат.инфо

26.05.2018 07:49

ДА ЛИ ДЈЕЛУЈЕ НЕВИДЉИВО "МИНИСТАРСТВО СТРАХА" Да ли евентуално дјелује невидљиво "Министарство страха" - од којег се има дузност страховати? Да ли је мозда народу дато (не)демократско право да треба страховати? Да ли су мозда на сцени ратни профитери - мирнодопски коруптери - непрофесионални аматери? Да ли мозда водеци друство овакви стварају трулу друствену срж? Да ли се купује повјерење и сије страх? Да ли ратни профитери - мирнодопски коруптери - непрофесионални аматери купују историју, а њихови синови и кцери вец беру мегаломанске профите? Да ли се само страхује, док нас ратни профитери - мирнодопски коруптери - непрофесионални аматери надахњују бесмисленосцу? Да ли се они народа боје, да ли их је од народа страх, јер мозда им на "длану стоји пепео и прах"? Али, ратни профитери - мирнодопски коруптери - неприфесионални аматери док играте лажни патриотски флерт, док укидате смисао и промовисете бесмисленост, иде вријеме - бије сат, гласање на Изборима 2018. за сирок народ мозе бити спас! Душко Кошпић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жали Боже овакве Интелигенције

26.05.2018 07:52

ПРОШЛА КРОЗ ШКОЛУ, АЛИ НИЈЕ ШКОЛА КРОЗ ЊУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

26.05.2018 08:38

Одлично речено.

Name

Емпирија

26.05.2018 09:34

Много је таквих. И превише. Запањујуће је да толике испите положе, а да ништа не усвоје и науче, или не дај боже примијене. Дудук остане дудук.

Name

Робин Худ

26.05.2018 07:57

У сваком случају је једна врсте револуције. Револуција али без крви и уништавања је једино што може спасити РС. Ако ипак није прекасно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Робин Худ

26.05.2018 09:08

Ви хоцете да казете да је отац страдалог дјецака револуционар? Ја тако не мислим.Оца који трази истину и правду за своје мртво дијете није револуција. Овај скуп " Правда за Давида" назваце револуцијом они којима смета да истина и правда испостују.Само тако моземо вратит повјерење у унституције у које смо вец одавно изгубили јос прије овог слуцаја.

Name

ИМЕ И ПРЕЗИМЕ!?

26.05.2018 07:58

Мора да неко зна ИМЕ И ПРЕЗИМЕ те "професорице", те га молим да ОБЈАВИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ИМЕ И ПРЕЗИМЕ

26.05.2018 15:40

Јована Крагуљ Петровиц

Name

Ре

26.05.2018 16:32

Одакле теби право да износиш нечије име а немаш везе о овоме. Какв је то информација, рекли су нам неки родитељи. Чуо сам и ја да Трамп долази у БЛ. Е, то су ти информације исте по вјеродостојности.

Name

Социологија

26.05.2018 08:00

Зар то постоји? Веома битна наука, нема шта. А она се позива на које изворе? РТРС (гласноговорник СНСД-а) и сл ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

26.05.2018 19:15

Наука о друштву.....није битна ....размисли мало....????

Name

Мрки

26.05.2018 08:01

Професорица се руководила нецовјеством. Срамота за цијели век. Правда за Давида. До истине

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

26.05.2018 08:01

Није крива професорица, то је до директора гимназије, оног феминизираног са локницама . То је директива Централног комитета СНСД-еа , која га је поставила за директор, услуга за услугу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

али

26.05.2018 08:41

Не схватају да управо таквим понашањем показују омладини шта је исправно а шта није најбоље се учи на примјерима.Тако су дјеца за ова два мјесеца имала прилику на примјеру научити шта значи медијски мрак, режимска послушност, вријеђање интелигенције и достојанства итд...

Name

БЛ

26.05.2018 13:07

Није више он, гдин са локницама директор, сада је друга гђа по истој основи само мање образована, стручна..,

Name

луцy

27.05.2018 21:26

Бинго!

Name

посавац

26.05.2018 08:04

Кад год је неко упутио било какву критику на рад актуелне власти моментално би био прогласен за страног плаценика, издајника Р.С. обојеног револуционара и.т.д. Па, људи моји, свугдје у свијету се критикује и сто ваља и сто не ваља и то је сасвим у реду, т. ј. то је ДЕМОКРАТИЈА. Само код нас, то је издаја.Уосталом, она власт која ради у интересу свога народа нема цега да се боји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

заборављас..

26.05.2018 09:00

Да је за ту власт гласало 70% и опет це.Теби и таквима остаје да-полудите.

Name

Ре заборављас

26.05.2018 10:14

Да је Цвијановицка починила кривично дјело= КУПОВИНА ПАПАКА! Тако је Власт опстала.

Name

БОБА

26.05.2018 08:10

ЧОВИЈЕК КАД ОВО ЧИТА ИЗГУБИ ДАХ.ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ У 21 ВИЈЕКУ.ПО ШКОЛАМА ,ВРТИЋИМА СВЕ РАДЕ СТРАНАЧКИ ФАНАТИЦИ КОЈИ СУ САМО ПРОШЛИ КРОЗ ШКОЛУ. КАД СА ЊИМА ЧОВИЈЕК ПРИЧА ОНИ НЕ ЗНАЈУ ОСНОВНЕ СТВАРИ ТОЛИКО О ЊИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крка кркадон

26.05.2018 08:22

Ја не знам ста знаци обојена револуција али видим да за организовање протеста конфернција за стампу у другим дрзавама и сам одлазак тамо треба доста новца е питање ко то све плаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

??!!

26.05.2018 09:30

Па пут до БГ и није тако скуп..??!!

Name

ГоранБЛ

26.05.2018 08:26

Они су пресли сваку мјеру и границу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

26.05.2018 08:38

Немам ријеци,то је бас болесно! Таман када помислим да је лудило црвене секте досегло свој максимум они ме поново изненаде! Ово је само доказ да следбеници црвене секте зиве у неком свом имагинарном свијету и да немају додир са другим људима! Питам се да ли је та професорица мајка,господо замислите да се то вама десило? Како би се она понасала да је недај Бозе неко њен настрадо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дервента

26.05.2018 12:44

Ти си секташ, ти си црвена секта и ти си их довео на власт.

Name

М

26.05.2018 08:48

Како се зове та професорка и шта предаје. Име презиме и предмет одмах објавите. Ево ја ћу лично отићи да ми она објасни то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

папига

26.05.2018 14:15

Виђис да се измисља

Name

Демагогија и блеф..

26.05.2018 09:29

Није довољно казати 'обојена револуција'. Шта значи обојена..??!! Треба знати у којој је то фарби, какви су валери, нијансе. Је ли наранџаста, жута, роза, пинк, пурпурна, црна или бијела, црвена или зелена, плава или сива... Има тих комбинација кол'ко волиш. И врло је битна нијанса како би се адекватно подесила контрареволуција. Да се види каква трава на какву рану, ако је рана љута исто таква и трава иде. Да се друштво заустави, тпчак историје да се закочи, да не иде према напријед, заметне пут према прогресу, напретку и бољитку, правди, слободи и демократији. А да се заштити криминал, корупција, рекет и хоботнице, тајкуни и тајкунлук, корумпирана политика и политичари, исто такво правосуђе, тј. суци на бањалуци, а полиција да се претвори у чуварску службу. Није добро, нити ће бити. Нису изгледи. До народа је. А народ неук и непросвијећен, окован бројним ирационалним предрасудама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

26.05.2018 12:02

Ово је коментар који је објаснио наше јуче, данас и сутра!

Name

форд

26.05.2018 14:06

Зато су сви цланови Додик ове године у плусу сто се тице финансија и економије ,а ви гледајте како цете купити и скрпити ста својој дјеци , зато се и боје било каквих народних сакупљања и протеста , јер онда радите директно против њих и зато ова професорица и има овакав наступ , фуј да ли је мајка и има ли разумијевања питам се фуј фуј ........

Name

дусанцули

26.05.2018 09:29

Професорица има право на свој став, али га може износити у кругу својих пријатељица, мужа, момка, загонџије и осталих из њеног свијета маште, али не може свој приватни став наметати ученицима и то као просвјетни радник, па још и Гимназије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

26.05.2018 19:44

Управо тако, и сам сам гимназијски професор и са ђацима разговарам о ономе што се односи на мој предмет, можда и о нечем другом, али сигурно не о ономе што дијели народ.

Name

СРБИ

26.05.2018 09:55

БОЈКОТОВАТИ СТОКУ! ПОЛИТИЧКА БАГРО МАРШ ИЗ УГЛЕДНЕ ШКОЛЕ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

26.05.2018 11:17

Под хитно оцистити гимназију а и друге сколе и факултете од партијских плаценика!!!

Name

Савјетник

26.05.2018 09:58

У сваком слуцају боља ја и " обојена" било којом бојом , од оне крвљу обојене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

26.05.2018 19:44

Управо тако.

Name

Залосно

26.05.2018 10:02

Знаци, поцела је хајка у Бањалуци на све оне који не мисле као разуларена сака идиота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

харе

26.05.2018 10:31

То је доказ да их хвата страх.Да бих се несто у сколи уцило треба имати неке утврдјене цињеница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младенко Шепур

26.05.2018 10:45

Жалосно је да смо ми далеко од демократског друштва, ово је само биједна имитација,коју нико не схвата озбиљно.Код нас се само прича о демократији,а нигдје је нема,не спроводи се.Једноумље и испирање мозга је свакодневница.Није никакво чудо понашање дотичне професорице.Деценијама је испиран мозак како нас вребају некакви непријатељи,унутрашњи и вањски,тако да послије свега неки виде намјерно или случајно непријатеље у Правди За Давида. А овдје се тражи само истина и правда,а не револуција и то некаква обојена.Правда За Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гром

26.05.2018 10:49

Дајте име тог врлог педагога, јавно је ставити на стуб срама. Не слузи скола за постизање њених партијских циљева. Срамота да је буде дипломе. Код куце мозе лајати колоко хоце али не пред дјецом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зола

26.05.2018 11:10

Одмах пријава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боле

26.05.2018 11:51

Да , јесу скупови ови обојени крвљу и знојем овог напаћеног народа , који је стварао државу за себе , а узела ју је мафија на власти већ 20 година, зато је обојена патњом овог народа, али ћемо скинути и ову мафију и сваку следећу која не буде по вољи народа..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мелиха

26.05.2018 12:21

Страсно људи моји ста се ради,убијају нам дјрцу а онда то називају револуцијом. јесте револуција обојена крвљу !!!! васде руке су умазане крвљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

26.05.2018 12:25

Истина боли, 100% јесте обојена револуција. Користите се страдањем младог наркомана и криминалца да освојите власт. Срамите се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ

26.05.2018 13:12

А шта да се то десило унутар твоје породице, да је неко теби драг страдао!. Може бити наркоман, криминалац.... али зато постоји лијечење, закони..... а не убијање. Ко и зашто има право УБИТИ младића од 21 годину, какав годда је????

Name

Канада Ре, Борис

26.05.2018 13:45

Ма, ста реце И оста зив . Теско теби са тобом.

Name

Ре Борис

26.05.2018 14:12

Са сигурносцу писес криминалац и наркоман?Ниси ти Борисе изгледа никад видио ни криминалца а ни наркомана.Али хајде морас негдје оцигледно избацити зло из себе али засто на мртвом момку?Какав год да је био,а милион посто тврдим да није ни једно од то двоје,није заслузио да га неко муцки, крволоцно силује,изудара,претуце,и убије.

Name

Д

26.05.2018 14:20

Слазем се

Name

ре

26.05.2018 15:58

Овом изјавом показујеш да си 100%-тни идиот. Објашњење је сувишно, јер би текст био можда најдужи на порталу. Правда за Давида!!!

Name

За Бориса

28.05.2018 12:46

Тешко теби Борисе с тобом самим. Јадна твоја мајка са тобом таквим злобним и пакосним. Е мој Борисе није болест све што боли.

Name

Па зар није

26.05.2018 12:37

Па ста је друго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

26.05.2018 13:13

ПА ЗАР МОРАМО БАГРО ПРЕКО ДЈЕЦЕ ПРАВДАТИ ЛАЖИ ЋЕРАНИЋА И ГАЛИЈАШЕВИЋА. БОЈКОТ ШКОЛА, ФАКУЛТЕТА, СЕКТЕ.НАПУСТАТИ ОВО ТЕРИТОРИЈУ. ШТО СЕ НЕ УВОДИ ПРWДМЕТ КАКО ПОСТАТИ БОГАТ ПРЕКО КРИМИНАЛА КАО ДОДИКОВА ПОРОДИЦА.

Name

Xy

26.05.2018 13:18

ЦЕРАНИЋ И ГАЛИЈАШЕВИЋ ДА СЕ ДЕПОРТУЈУ ИЗ РС.

Name

Мон

26.05.2018 14:03

Па зар вам није јасно да је овај слуцај постао провидан

Name

Ре Мон

26.05.2018 14:20

Стиди се дупета кад образа немас!

Name

Јабука

26.05.2018 14:31

Ре мон докази другације и молим да будете пристојнији неиде ва наруку сто вако прицате Свако има право на своје мисљење

Name

Гг

26.05.2018 13:27

Доказите да није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Гг

26.05.2018 14:14

Када се доказе да смрт младог момка није задесна него планирана онда це се и доказати да није никаква револуција него само вапај за истином и признањем ста су урадили.

Name

Гг

26.05.2018 14:40

Ре Гг само једно питање,Драгицевиц је стално оптузивао и прицао да зна ко је убио,а сад кривицне против НН лица ко це м то објаснити

Name

ЧАПАЈЕВ

26.05.2018 13:37

Једно је сигурно. У ПОЦЕТКУ ТО СИГУРНО НИЈЕ БИЛА ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА НЕГО ОПРАВДАН ГЊЕВ РОДИТЕЉА И ГРАДЈСНА КОЈИ ДАЈУ ПОДРШКУ ПОРОДИЦИ ДРАГИЧЕВИЋ И ЈА ИМ ДАЈЕМ ПОДРШКУ. А ДА ЛИ ЈЕ САДА ОНАЈ СКУП НА ТРГУ НЕШТО ДРУГО НЕ ЗНАМ ТЕСКО ЈЕ РЕЦИ. ИСКРЕНО ! МАЛИША ПОЧИВАЈ У МИРУ И НЕКА ЗЛИЧИНЦЕ СТИГНЕ КАЗНА ПО ЗАКОНУ. КО ГОД ДА ЈЕСТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ј

26.05.2018 13:37

Мозда Сукало уграби који глас али невјерујем народ га процитао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

26.05.2018 13:43

Кад је директор гимназије јастреб Снсд-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

рацио

26.05.2018 14:00

Никада улица није донијела ниста добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАСИМЕНТО

26.05.2018 14:47

Е САД ДОНОСИ СИГУРНО ДОБРО КАД СЕ РИЈЕШИМО БОЛЕСНИХ СЕЉАКА!!

Name

За рацио

28.05.2018 12:47

У праву си ни тенкови сфора не донесоше прије 12 година ништа добро....

Name

Бобо

26.05.2018 14:03

Побједице онај ко буде понудио бољи програм .А поготово ко се буде залагао за хитне промјене у судству Рс и доносење закона о порјеклу имовине ,уз обецање да ако ово двоје не испуни одмах после избора. Да це дати неопозиву оставку на функцију и функције свих коалиционих партнера . У супротном до промјена неце доци ,продаце народ гласове .Треба народ убједити да нови неце као ови до сада пљацкати и красти .Зна народ добро ко су СНСД и партнери, ал ако му не понудис реалн програм ,продаце народ гласове . Зна се ко има пара ,наравно нелегално стецених. Кад би се вратила сва нелегално стецена имовина ЕУ нам неби ни требала ,која це се распасти и прије него БиХ буде и близу уцлањења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

26.05.2018 14:05

Правда да,али не на овај начин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

26.05.2018 14:21

Нецувено! Да ли је И то у плану И програму образовања који професори морају да постују? Та сељанцура није у стању да схвати да тим цином унистава И будуцност сопствене дјеце ако их има. Драга омладино , управо ви се морате изборити да се никад висе не догоди ово сто су урадили Давиду. Немојте дозволити да оф вас стварају нове послуснике политицких партија без санси за зивот достојан цовјека. Ви сте паметни и мозете да урадите много висе за себе. Овде познајем много младих људи цији су родитељи са насих простора. И , вјерујте , да су то све веома успјесни восоко - образовани млади људи који раде, стварају каријере, зиве без страха за сутра , путују и нису оптерецени ни политиком , ни партијама . Једноставно , зиве своје зивоте пуним плуцима. Али они су за све то имали сансу. Тамо , ви ту сансу немате и ваља се изборити за ту сансу па и за сигурност физицког опстанка јер су вас поцели убијати. Размисљајте својим мозгом и не дозволите да вам зивот и најпродуктивније године проду као и васим родитељима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

26.05.2018 14:21

Скола се свела на вјеронауку и политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА БОРЦА

26.05.2018 14:49

ТАЧНО ТАКО, НЕ ТРЕБА ОВОЈ ТРУЛЕЗИ СПОСОБАН КАДАР ВЕЋ МАНИПУЛАТОРИ ДОДИКА, ЗЕКСА , ПАВИЋА, ПЕНДРЕКА,ЋЕРАНИЋА, ГАЛИЈАШЕВИЋА, ВАТИКАНА.

Name

Свака цаст

26.05.2018 21:45

Свака цаст за коментар.Свака Вам је златна.

Name

мислим

26.05.2018 14:22

Није цудо сто нико у свијету не призна насе дипломе вјеронаука и политика остало ако мозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

26.05.2018 14:40

А да знате било ста неби то радили сами себи и слали свету поруку коју саљете

Name

рајко

26.05.2018 14:48

Друзе ,није у питању диплома вец то сто имас диплому а не знас ниста радити.Ево ја знам туце људи без дипломе а раде по свијету као врхунски програмери .

Name

Модрица

26.05.2018 14:30

ОПЕТ ПИТАМ СТА ЗНАЦИ ,,ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА,, НЕКА МИ НЕКО СТРУЦАН ОБЈАСНИ, А ВИДИМ ДА И ОВИ ОСТАЛИ НЕЗНАЈУ, ОСИМ ОНОГ ПАМЕТЊАКОВИЋА ћеранића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

скола

26.05.2018 14:36

Двадесет година сам у просвјети и одговорно тврдим да родитељи и уценици највисе постују професоре којима плацају за двојке.То је слика насег данасњег друства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модрицанин

26.05.2018 14:37

Дисциплинују дјецу за будуцност. Секта је пипке свуд провукла па и странацким запосљавањем по сколама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацим

26.05.2018 15:01

Ето дрзаве,професорица је повеједила радну дисциплину,у плану и програму било кога разреда нема предвидјено да се уци о обојеној револуцији нити о протестима правда за Давида!Одакле јој право да одступи од плана и програма и о томе говори те негативно утице на дјецу.Она је изврсила политизацију слуцаја Давид Драгицевиц и говореци о томе изњела своје мисљење а не несто из удјбеника нити доказану цињеницу.Говореци о томе у уционици изврсила је злоуботребу свога полозаја а дрзеци дјеци предавања о нецему сто није предвидјено наставним планом и програмом и повреду радне дисциплине јер просветни радници дјеци могу говорити и преносити им знања само о науцно доказаним цињеницама а не износити своје лицне ставове с тога оцекујем да дотицна буде санкцјонисана од стране сколског одбора и да се министар огласи поводом инцидента огради се од поцинитеља прекрсаја нагласи да министарство нема ниста с тим те да се сколски одбор извине дјацима и њиховим родитељима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саша

26.05.2018 19:51

Потпуно тачно, али се онда политизацијом може сматрати и организовање ученика за потписивање петиције подршке групи"Правда за Давида" од стране професора, у замјену за поклањање оцјена, чега, по мојим сазнањима, има у неким школама. Још једна исправка-школски одбор није надлежан за санкционисање радника, већ директор.Школски одбор је орган којем се могу жалити ученици и радници који сматрају да су им повријеђена права.

Name

Весели брка

26.05.2018 15:13

Па јели само давидов син несто нестало је дјеце и за вријеме владавине опозиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Весели брка

26.05.2018 15:59

Ајде весељак сад удји на блог Слободана Васковица па погледај слику са обдукције коју је радио Каран. Давор се зове отац покојног Давида. Свака му цаст кад има м..да и храброст за ово све.

Name

Канада Ре, Весели брко

26.05.2018 16:12

И теби је нормално сто дјеца нестају?! Какве везе има која политицка партија је на власти са овим И осталим слуцајевима? Проблем је сто тамо не постоји правна дрзава - ентитет вец одавно. Ако до сада ниси схватио онда се надај истом за себе И своју дјецу. Засто ти И такви као ти уопсте мијесате политику , позицију И опзицију у ово. Да институције раде професионално И постују законе оф настанка РС па до данас све ово се не би ни десавало.Јасно као дан. И ти И такви као ти не трујте омладину. Заслузили су они много боље И квалитетније оф мрзње И подјела по свим могуцим основама, оф биједе И безнада, оф несигурности И страха.А колико ти се , вјероватно несвјесно , Давид увукао у мозак показује твоја греска. Није " Давидов син " него Даворов син Давид. Људски мозак је само 10 % истразена област сто знаци да свијест као његов саставни дио у вецини слуцајева се испољава самостално . Због тога си направио греску јер је Давид присутан у твојој свијести зелио ти то или не.

Name

РС

26.05.2018 16:52

Наравно да није нормално да дјеца нестају.А јел нестају дјеца у Канади?

Name

Ре РС

26.05.2018 17:28

Тај из канаде је давно пролупао. Просипа нам памет.

Name

Лове анд Пеаце

27.05.2018 13:59

Подрска гдину из Канаде!! Писите ви,сви цитамо...

Name

Душан

26.05.2018 15:41

Појам обојене револуције у савременој историји се односи на покушај промјене власти "мирним путем" тамо гдје та власт није подобна са становишта "глобалног свјетског поретка" . Инвеститори оваквих револуција не бирају средства, тако да је могуће да користе и овакве несреће како би појачали бунт народа. Средства се улажу у медије и невладине организације како би се "спиновањем" и форсирањем информација појачало незадовољство народа. Наравно да "инвеститорима" нису битне наше личне судбине него њихови интереси. Украјина је један примјер обојене револуције , а у неким арапским земљама нам је то познато и као "арапско прољеће. Е сада да ли ово има везе и са несрећом породице Драгичевић или смо постали параноични вријеме ће показати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

26.05.2018 16:14

Која је то маса рушећи систем стигла до бољег друштва?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре марко

26.05.2018 17:27

Када би бар протрцао поред сколе цуо би за предмет историја. Немас ти појма, сједи један.

Name

СОВА

26.05.2018 16:31

Можда је та будала од професорице дјеци тако рекла из личног убјеђења, мада ју то не оправдава, јер је прешла линију разумног и толерантног понашања. Можда је то рекла дјеци из мотива политичке острашћености и/или по партијској директиви. Што је још гора варијанта. Како год било , за сваку је осуду и треба да сноси консеквенце за недоличан наступ пред ученицима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сова

26.05.2018 17:33

Па. шта и да је рекла? Шта је ово него обојена револуција?! Борба против система, режима, /назови како хоћеш/ мрним путем, мирним протестима. Шта је грешка, гдје је погријешила? Шта пишеш глупости када појма немаш ни о чему. И ти би то осудио, за сваку осуду. Жена је погодила у центар, што те боли? Зар се не бориш против власти, или се окупљање ради као подршка актуелној власти. Са каквим народом живимо и нисмо заслужили боље. Неписмено, необразовано.

Name

пеле

26.05.2018 19:17

Наравно да је обојена револуција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зејко

26.05.2018 19:40

Обојена револуција је кад нас додик фарба 15 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

26.05.2018 20:32

Индоктринација кроз сколство траје вец дуги низ година у насем сколству,такво сколство од насе дјеце прави слијепе послуснике заглупљене небитним стварима за зивот,без и мало критицког размисљања који се одлицно уклапају у подлу замисао Новог Свјетског Поредка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Ђорђије

27.05.2018 08:04

Добар дан Гебелсовци!Имали ишта нормално код вас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Савић

27.05.2018 09:10

Само када би окренули песницу, на три састављена прста, поразили би удбаше!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈСО

27.05.2018 18:09

Санкционисати професорицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба Ту “професорицу” избацити из Гимназије

28.05.2018 19:41

У комунизму а и раније Професори Гимназија су били институције. Данас, са основном школом плус приватни факултет сваки дебил има докторат и може да просипа памет. И та јадница која као ући дјецу нема појма о социологији.

Name

М

28.05.2018 12:13

Недај бозе да јој се слично не деси у фамилији Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

28.05.2018 12:15

Треба нам један ердоган ( у позитивном смислу ) да учини чистку врха, школства и полиције. И на дугорочну робију или карту у једном смјеру ван државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

28.05.2018 15:47

Скупстина це да обори одлуку и. анкетни одбор посаљу на трг да и они тразе правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

28.05.2018 20:21

Свака нам цаст докле смо догурали. Да ли се ицега или икога бојирмо. Просто рецено БРУКА. Да ли за нас има будуцности?

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

29.05.2018 05:10

Није дигла РС на ноге,назалост ни послије два мјесеца нити це икада јер смо себицни и због тога цемо се урусити по свим питањима..У питању је тек спорадицно окупљање мањих група које се одвазе на то,док се у вецини мјеста гдје Бајина раја коло води тај скуп и не помисља одрзати..НАМЕЦЕ СЕ ЛОГИЦНО ПИТАЊЕ КО БИ ТО ОНДА БИО БОРАЦ У СЛУЦАЈУ НАПАДА НА НАС,ПОСТО СМО У СИТУАЦИЈИ ДА НЕЗНАМО КО НАМ ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ,ОДНОСНО НЕМОЗЕМО НИ ТО ДА СЕ ДОГОВОРИМО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја сам

29.05.2018 12:21

Ово је јос један резим који немозе да поднесе пораз и спреман је да зртвује неколико стотина хиљада својих градјана. Ако градјани то схвате онда резим мора да поднесе зртву и народ је спасен. Нека нам је и драги бог на помоци. Амин

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

01.06.2018 18:20

За све не-вјерне Томе само једно питање; зар ово што ради власт није нешто више од силе,да је министар Лукач дао па макар моралну оставку за гкупости које је изрекао још од убиства Давида,све би другачије изгледало,ситуација би се смирила и органи полиције би могли да дјелују пи закону,да је поштено тако би било,међутим власт је очито у спрези са мафијом и штити њихиве интересе,а ви глупаци који ово називате некаквом обојеном револуцијом нисте свјесни колико сте изманипулисани од власти,

ОДГОВОРИТЕ