Трка за мјесто потпредсједника

"Овдје сам се родио, проживио и најљепше и најтеже тренутке свог живота и одавде, из моје Сребренице, крећем у трку за потпредсједника Републике Српске, коју ћу и добити", изјавио је вечерас Садик Ахметовић, посланик у Парламенту БиХ и члан Предсједништва Независног блока.

Република Српска 25.05.2018 | 21:37
Трка за мјесто потпредсједника
Ахметовић је вечерас на оснивачкој скупштини ОО НБ Сребреница, у препуној сали Дома културе, званично објавио кандидатуру за потпредсједника Републике Српске.

''Гдје год да сам био, шта год да сам радио, моја Сребреница је увијек била са мном. И зато, драги моји суграђани, моји Сребреничани, са којима сам прошао и најбоље и најгоре, желим пред вама званично објавити да ћу се на предстојећим изборима кандидовати за мјесто потпредсједника РС испред Независног блока и да ћу, заједно са вама и побиједити!'', поручио је Ахметовић, што су присутни у Дому културе пропратили громогласним аплаузом.

Положај Бошњака повратника у РС није задовољавајући и за то се не могу кривити само актуелне власти у РС, сматра Ахметовић: ''Не можемо очекивати да се за наша права у РС боре други, али са правом очекујемо да се повратницима баве наши представници у ентитетској власти. Од њих можемо и морамо захтијевати да се боре за све нас и наша права, а не само за своју плату и положај".

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Босна

25.05.2018 21:57

Навикли на дрзавне јасле па кад изгубе мјесто трце за другим. Иди хрдјо ради несто корисно. Фујјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњо

26.05.2018 08:50

Ти не мозес ни за предсј.мјесне заједнице бити побједник а не потпр.РС, СДА те направила, сад кад си све стекао и намирио се поцео мангупа глумити. Ви из подриња сто сте досли у Сарајево и Тузлу никад се нецете вратити у своје крајеве, ухљебили сте се ко нико, у Сарајеву сте кајмак покупили кукањем , донације за подриње покрали и себи империје направили по Сарајеву и Тузли, крезуба Мунира Субасиц милоне згрнула на трагедији народа као и многи, коме ба висе глумите , јел вас срамота Бога, недај бозе никоме, ал ви који манипулисете јадним народом сте мултимилионери. Пара за Сребреницу је досло у милијардама, гдје су паре????? Не бране срби вама да се вратите , ал нецете, лијепо је бити у великим градовима, то је поента. Како су се крајисници сви вратили у Приједор, Козарац....отворили фирме, доњели капитал из вана, виле саградили, све обновили. Могли сте и ви, ал нецете. Које сте паре добили могли сте Дубаи направити од Сребренице. Ми босњаци прво сметље у својој авлији треба да поцистимо па онда о другим да прицамо. Ти си примјер лопинаса којем је све мало и онај Сепиц папак који је подеран у Сарајево досао, сад у Титовој има два луxузна стана од милион км. Ма марс у п.м.висе багро лоповска.

Name

'ре босњо

26.05.2018 14:49

Све СИ у праву.И одуват це га Цамил Дураковиц

ОДГОВОРИТЕ