"Бамби" Тошић: Добили смо колико смо заслужили!

Везни фудбалер Партизана после освојеног Купа Србије сумирао резултате црно-белих у завршеној сезони.

Фудбал 28.05.2018 | 14:45
"Бамби" Тошић: Добили смо колико смо заслужили!
Партизан је победом против Младости из Лучана (2:1) у финалу Купа Србије завршио турбулентну сезону, у којој се остварио успехе у Европи и масовнијем домаћем такмичењу, али је подбацио у Суперлиги Србије, у којој је прилично бодовно заостао за "вечитим" ривалом.

Искуни Зоран Тошић по завршетку сезоне сумирао је резултате црно-белих.

"Можемо да будемо задовољни, нема разлога за супротно, а посебно када сезону завршиш освојеним трофејом. На одмор идем радостан. Генерално, утисци су позитивни", почео је везни фудбалер "парног ваљка"

Као најпозитивније моменте из сезоне издвојио је: "Утакмице у Европи су биле специфичне. Одиграли смо их доста добро за неше услове, а посбно у односу на нека претходна издања протеклих година. То су моменти који су били најрадоснији, уз освајање Купа".

Највећа разочарања?

"Пораз у дербију који је одлучио првака и испадање у Лиги Европе. Очекивали смо да можемо да направимо још један корак, али нисмо успели", издвојио је Тошић.

Партизан је посебно током пролећног дела сезоне имао велике успоне и падове у игри.

"Имали смо подаве који су нас коштали титуле. Да их нисмо имали били бисмо до самог краја у игри. Сагласан сам да нисмо целу сезону одиграли врхунски. Јако је тешко низати победе, многе екипе играју добар фудбал и сви се труде да победе. Некада ти срећа окрене леђа, некада не заслужиш да победиш. Колико смо заслужили, толико смо и добили у овој сезони", оценио је Тошић.

Бројне повреде омеле су Тошића да буде на врхунском нивоу током целе сезоне.

"Никада у каријери ми се није десило да толико времена проведем ван терена. Генерално сам задовољан оним што сам пружио док сам играо. Како год да окренем, ово је моја најуспешнија сезона по броју датих голова. Мислим да сам доста допринео тиму, али наравно да сам желео више и убеђен сам да бих успео у томе да нисам имао те ситне повреде."

Партизан припреме за нову сезону почиње 9. јуна, а популарни "Бамби" као из топа поручује: "Једва чекам! Имам уговор на три године. Идем на одмор 20 дана да опустим главу и видимо се 9. јуна", подвукао је Зоран Тошић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар