Осам жена оптужило глумца

Познатог глумца Моргана Фримена (80) осам жена оптужило је за непримјерено понашање и сексуално злостављање, наводи ЦНН.

Свијет 25.05.2018 | 07:50
Осам жена оптужило глумца
Оптужбе су се појавиле јуче кад је неидентификована жена рекла ЦНН-у да ју је глумац злостављао 2015. године, кад је радила као асистент продукције на снимању комедије "Гоинг ин Стyле", у којој су, поред Фримена, глумили Мајкл Кејн и Алана Аркин.

Та жена тврди да ју је Фримен често непримјерено дирао и дневно имао коментаре о њеном тијелу и одјећи.

Фримен је у једном тренутку, наводи она, покушао да јој подигне сукњу и испитивао је да ли носи доње рубље, напомињући да је Аркин рекао колеги да престане са тим, а да овај није знао што би рекао.

ЦНН наводи да је разговарао са 16 особа у вези са оваквим понашањем, од којих осам тврди да су били жртве.

Неке од њих наводе да се радило о злостављању, а друге то оцјењују само као непримјерено понашање.

Још једна жена рекла је за ЦНН, како се преноси, да ју је Фримен више пута злостављао за вријеме снимања филма "Ноw Yоу Сее Ме" 2012. године.

Након ових оптужби, огласио се и популарни глумац који се извинио свакоме ко се осјетио "непријатно или омаловажавано" због његовог понашања.

Фримен је у саопштењу навео да никада није имао намјеру да се било ко осјећа нелагодно и извинио се свима који су се осјетили "непријатно или омаловажавано", пренио је АП.

"Свако ко ме познаје или је радио са мном зна да нисам неко ко би намјерно некога увриједио или учинио да се осјећа нелагодно. Никада ми није била намјера да се жене осјећају непријатно", казао је Фримен у саопштењу, наводи ББЦ.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Карадоз

25.05.2018 08:15

Па овај је скроз сеxуални манијак у осамдесетој нападао зене, да није хтио да их силује а онда се сјетио да му апарат не ради. Сад се пласим за све децке који су у основној сколи задизали сукње цурицама ако постану богати стизе им тузба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иронија

25.05.2018 17:39

Испоставља се да су сви који су причали и радили против Срба а истовремено причали и радили за Бошљаке (нпр. ишли у Поточаре) педофили и силоватељи: Клинтон, Фримен...

Name

ФРИМАН

28.05.2018 19:57

СЕЉАЧИНА И ПРИМИТИВАЦ.

ОДГОВОРИТЕ