Видал стигао у Напуљ! Први поклон за Анчелотија!

Чилеанац фотографисан на аеродорму Каподићино, договор са Карлом пао на Пирловом опроштају!

Фудбал 24.05.2018 | 14:00
Видал стигао у Напуљ! Први поклон за Анчелотија!
Усијање у Напуљу! Јуче је стигао Карло Анчелоти као наследник Мауриција Сарија и фанатични Наполитанци су већ упали у еуфорију после разочаравајућег губитка трка са Јувентусом. А за новим тренером би требало да стигну и његова појачања...

Прво међу њима је изгледа Артуро Видал!

Чилеанац се помиње као појачања Наполитанаца откако је почела прича са доласком Анчелотија. Заједно су радили у Бајерну и имали одличну сарадњу, а Видал не крије да му је Италија друга домовина с обзиром на године проведене у Јувентусу. Сада би могао да стигне као први поклон Анчелотију од газде Де Лаурентиса и један од адута у борби са Јувентусом следеће сезоне.

Видал је јуче фотографисан на аеродорму Каподићино у Напуљу и само је подргејао гласине да стиже под Везув као велико летње појачање. Већ јутрос је отпутовао у Чиле, па се претпоставља да је успешно обавио преговоре са Наполијем. Италијански медији тврде да су разговори почели  у уторак увече на Сан Сиру на опроштају Андрее Пирла где су учествовали Анчелоти и Видал. Италијански стратег је тада објаснио Чилеанцу да му је неопходан у Напуљу и да ће заузети место Марека Хамшикакоји се највероватније сели у Кину.

Наравно, остаје да се још договоре Наполи и Бајерн. Али ни то не би требало да буде проблем  јер Баварци желе да се реше чилеанског везисте с обзиром на гужву у везном реду. Спекулише се да би посао могао да буде договорен за око 40.000.000 евра.

Видал би требало да буде прво појачање Анчелотијевог Наполија. Остале жеље су Руи Патрисио, АнхелДи Марија, Сусо, Карим Бензема, Томас Меније... Прича је тек почела.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар