Јанковић не зна да ли остаје у Хумској?!

Фудбалер Партизана Марко Јанковић сматра да су црно-бели одиграли сезону за памћење иако нису одбранили титулу првака Србије.

Фудбал 24.05.2018 | 18:45
Јанковић не зна да ли остаје у Хумској?!
Јанковић је сјајним голом из слободног ударца био један од јунака преокрета Партизана против Младости (2:1) у финалу Купа Србије у Сурдулици.

Црно-бели су трећи пут у низу, а 15. у историји освојили Куп, заокруживши тако турбулентну сезону коју су обележили пласман у нокаут фазу Лиге Европе, али и губитак титуле.

"Сада када погледам, можда и боље што смо примили рано гол да бисмо се јос више уозбиљили и кренули свом снагом. Мислим да смо били бољи од првог минута и да смо заслужено освојили Куп Србије", рекао је Јанковић после утакмице. 

Како је нагласио, пролеће у Лиги Европе и пехар националног купа учинили су сезону јако успешном. 

"Сезона за памћење у сваком случају. Може неко да каже и да негодује, али прошли смо групну фазу Лиге Европе, сада освојили трофеј Купа и мислим да треба да будемо презадовољни што и јесмо". 

Погодак у Сурдулици посветио је породици, односно оцу, а потом није могао да одговори да ли ће остати у Партизану и следеће сезоне. 

"Жеље су да прво завршим сезону, јер за мене она није готова будући да ме чекају обавезе са репрезентацијом. Потом желим да се што боље одморим и припремим за нову сезону односно да видим да ли је ово била последња утакмица у дресу Партизана или ћу се окушати у некој јачој лиги", закључио је Јанковић.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар