Си: Добро сам, надам се брзом повратку на терен!

Кошаркаш Партизана послао поруку после незгодног пада на мечу са Мегом, који се на срећу завршио добро по Француза.

Кошарка 23.05.2018 | 18:30
Си: Добро сам, надам се брзом повратку на терен!
Банџа Си забринуо је све на мечу против Меге у четвртфиналу плеј-офа Суперлиге, када је у финишу доживео незгодан пад.

Француз је у 35. минуту утакмице приликом закуцавања ногама закачио Гогу Битадзеа, па се преврнуо у ваздуху и након тога неконтролисано пао на паркет горњим делом леђа.

После незгодног пада одмах је одвезен на преглед у Ургентни центар, где је установљено да је, на срећу, прошао без тежих повреда.

"Обавили смо сва снимања - и кичме и плућа и ребара и главе и ултразвук абдомена. На срећу, изузев нагњечења леђа нема других проблема. Снимали смо два пута и Банџа ништа није сломио, има само један већи крвни подлив, хематом, то боли, али то ће проћи. Испаде на крају лака телесна повреда", рекао је лекар Партизана Момчило Јаковљевић после прегледа у Ургентном центру.

Кошаркашу Партизана предстоји пауза од неколико дана.

Он је оставио поруку на Инстаграму у којој је потврдио да се осећа добро и да очекује да ће се брзо вратити на паркет.

"Управо сам се вратио из болнице где сам обавио неколико прегледа леђа и све је у реду. Није ништа озбиљно. Надам се да ћу се вратити на терен што је пре могуће. Хвала црно-белој породици на порукама подршке", написао је Си на свом Инстаграм налогу.

Крилни центар Партизана пропустиће други дуел четвртфинала плеј-офа против Меге у четвртак, али се очекује да се након тога поново нађе у саставу тима тренера Ненада Чанка.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар