Чанак: Мега ће учинити све да врати серију у Пионир!

Тренер Партизана Ненад Чанак рекао је да ће његова екипа покушати да енергију и ангажовање из прве утакмице против Мега Бемакса пренесе и у другу.

Кошарка 23.05.2018 | 15:30
Чанак: Мега ће учинити све да врати серију у Пионир!
"Серија се наставља четрдесетак сати од завршетка прве утакмице у којој смо приказали добру игру. Тежићемо да енергију и анагажовање из већег дела прве утакмице пренесемо и на сутрашњи дуел, а очекујемо и да Мега покаже одредјену реакцију и да учини све како би се серија вратила у Пионир", рекао је Чанак.

Партизан је победио Мегу са 97:68 у првој утакмици четвртфинала Суперлиге Србије, а други меч на програму је већ у четвртак. 

Бек Партизана Вања Маринковић истакао је верује у пласман црно-белих у полуфинале. 

"Верујем да смо у стању да сутра победимо и пласирамо се у полуфинале. За тако нешто потребно је да одиграмо на истом или већем нивоу у односу на први меч", рекао је Маринковић. 

Кошаркаш Партизана Банџа Си повредио се на мечу после страховитог пада са готово два метра. 

"Синоћ смо с олакшањем дочекали вест о природи повреде Бонџе Сија, јако смо се забринули након пада и драго нам је што ће се Банџа брзо и у потпуности опоравити", казао је Маринковић. 

Друга утакмица на програму је од 18.00 у дворани "Мега Фацторy", а улазница за тај меч неће бити у слободној продаји.

Победник ове серије играће у полуфиналу против бољег из дуела Црвена звезда – Вршац, а актуелни шампион Србије жели да заврши посао већ у другом сусрету.

Црвено-бели су на прагу полуфинала после 49 разлике у првој утакмици.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар