Медојевић неће у Звезду!

Медојевић: Повратак у Србију и потпис за Звезду нису опција! Неколико дана уназад све гласније се спекулисало о доласку Слободана Медојевића у Црвену звезду.  На форуму навијача Војводине појавила се порука бившег капитена у којој наводи да му је приоритет останак у иностранству.

Фудбал 23.05.2018 | 13:45
Медојевић неће у Звезду!
Последње информације говориле су да је све договорено и утаначено, односно да је преостало само још да некадашњи капитен Војводине раскине уговор са Дармштатом и запути се за Београд.

Међутим, Медојевић се наводно огласио на форуму навијача Воше, где се појавила слика преписке са неким од навијача, истакавши да повратак у Србију и потпис за новог шампиона Србије нису опција за њега.

"Сви моји даљи планови су везани за иностранство, повратак у Србију и Звезду нису опција за мене, упркос свему што се писало по медијима. Кроз неко време у будућности, ако ме наравно буду желели, надам се да ћу се вратити у свој клуб – да урадим нешто што нисам успео пре него што сам отишао у иностранство, а то је да освојимо титулу. Велики поздрав за све навијаче Војводине“, написао је наводно Медојевић. 

Медојевић има 27 година, може да игра на више позиција у одбрани и везном реду, а наступао је још и за Волфсбург и Ајтрахт из Франкфурта.

Поједини медији практично су већ промовисали Слободана Медојевића у новог фудбалера Црвене звезде, међутим, чини се да бивши капитен Војводине и није баш тако близу трансфера у редове српског шампиона. 

На форуму навијача Војводине појавила се порука за коју се тврди да ју је написао 27-годишњи дефанзивни везиста, тренутно члан немаћког Дармштата, а која делује аутентично. У њој, Медојевић тврди да му је приоритет останак у иностранству, као и да би се у случају повратка у Србију определио за свој некадашњи клуб.

Медојевић је поникао у Војводини, а из Новог Сада је отишао јануара 2012. у Волфсбург. Тамо се задржао до лета 2014, када је прешао у Ајнтрахт Франкфурт, из којег је зимус као слободан играч стигао у Дармштат.

За немачког друголигаша је одиграо 12 утакмица, а уговор му важи још годину дана.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар