Одбројавање до СП-а - Ивица Краљ сумња у Енглезе!

Ни сад неће да направе нешто велико! Прослављени голман Партизана је био други гост редакције МОЗЗАРТ Спорта. . .

Фудбал 23.05.2018 | 14:45
Одбројавање до СП-а - Ивица Краљ сумња у Енглезе!
Милан Јовановић је пробио лед, сад је ред на Ивицу Краља. Да проћаскамо мало о Светском првенству у Русији у другој од више од 40 причица којима ћемо вас у рубрици Одбројавање до Мундијала уводити у највећи спортски догађај у 2018. години. Како прослављени голман Партизана види селекцију Србије и њене шансе да прођу Групу Е. Кога види у финалу? Кога на победничком постољу? А ко би могао да потпуно подбаци?

Да не дужимо даље...



МИШЉЕЊЕ О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ И ГРУПИ У КОЈОЈ СЕ НАЛАЗИ?

Квалификације су кренуле, не по очекивању, али најбитније је како се заврше. Видело се и после последње утакмице, није било неке еуфорије на трибинама, не знам из ког разлога, јер момци су направили стварно фантастичан резултат. Сад нећу ништа ново рећи, сваки пласман на СП је велика ствар, посебно кад видите ко не учествује, од Холанђана, Италијана, да не набрајам даље. Али можда је тако и боље, да се не прави еуфорија, а ови момци су место на Мундијалу заслужили на терену. Што мирније оду, моћи ће да направе добар резултат. Добар резултат је и пласман у наредну рунду без обзира што смо ми еуфорични и пред свако СП можда признајемо Бразил, Немце, можда Аргентине и ту се завршава. Ми смо четврти. А-ха-ха. Али... Стварно мислим да имамо неку лепу прилику, пре свега да је тај сам старт групе најбитније. Против Костарике. Ако ту успемо да победимо, то нам отвара врата другог круга. Можемо да играмо са њима. А Бразил је посластица нека. Било би одлично да у ове две прве те решимо. Само тако размишљају и ове друге репрезентације.

ГЛАВНИ ФАВОРИТ ЗА ОСВАЈАЊЕ СП?

Апсолутног фаворита једноставно нема. Бразилци су то увек, Немци по ко зна који пут. Они чак и промене поприличан број играча и опет су доминантни. Главни кандидати су Бразилци и Немци. Али прогнозе су једно, на терену одлучују ситнице. Без обзира, то су две најозбиљније репрезентације.

ПОТЕНЦИЈАЛНА ИЗНЕНАЂЕЊА?

Можда Руси као домаћини, велики улог, подршка публике. Много ствари утиче. А зашто да не верујемо да и ми можемо да направимо репрезентацију?

ПОТЕНЦИЈАЛНА НЕГАТИВНА ИЗНЕНАЂЕЊА?

Енглези који су пред свако светско или европско првенство једни од фаворита, а заврше практично у првом или у другом кругу. Мислим и сада да неће направити нешто велико. Волео бих, јер волим енглески фудбал и њихов начин игре, али...

МИШЉЕЊЕ О ХРВАТСКОЈ?

Поприлично добро играју већ годинама. Већ уиграна репрезентација. Добро су деловали у квалификацијама. Јесте да су пред крај имали проблема, али имају добре играче. Можда не тако добре као 1998, али могу да направе нешто.

КО БИ МОГАО ДА ИГРА У ФИНАЛУ У МОСКВИ?

Волео бих Бразил Аргентина да гледам лично. То је много више од фудбала и моја жеља. Да ли и остварива показаће време.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар