Полицијо, ко је претукао Давида?!

Полиција не зна ништа о особама које су претукле Давида. Ево шта је инспектор Кострешевић рекао о нападачима и локацији.

Република Српска 22.05.2018 | 15:32
Полицијо, ко је претукао Давида?!
Синиша Кострешевић, начелник Управе Криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова Републике Српске први је одговарао на питања Анкетног одбора НСРС о случају Давида Драгичевића.

Кострешевић је и одговарао на питања о повредама и самом мјесту на којем су оне нанесене Давиду. Ипак, према његовим ријечима полиција нема никаквих података о починиоцима

"Да је локација утврђена или да је познато ко је повреде нанио, био би ухапшен" поручио је Кострешевић.

Посланик Бранислав Бореновић га је упитао гдје се налази задња камера која сто одсто потврђује гдје је Давид био?

Кострешевић је рекао да је то камера у објекту “Оптика Реy” у старом занатском центру.

Зашто сте ангажовали страног стручњака за препознавање лица, питање је које је поставио Горан Ђорђић на шта је Кострешевић рекао да таквог стручњака нема код нас.

Посланик Горан Ђорђић је још питао да ли је увиђај код Црквене урађен професионално на што је Кострешевић дао потврдан одговор.

Питао га је да ли су идентификовали сва лица која су пресрела Давида те вечери.

“У већини случајева јесмо. Лица која се виде неспорно на камерама јесу идентификована, али нису сва лица идентификована која су га прешла те ноћи. До тужиоца је да наложи вјештачење свих лица”, рекао је Кострешевић и додао: 

"Истрагу води Тужиластво, ми можемо да сугеришемо, али куда ће ићи истрага и којом динамиком одлучује тужилац."

(Бука)

Коментари / 97

Оставите коментар
Name

Д

22.05.2018 13:44

Полиција све зна а само суте и нову сему муте све се зна да је тог младица убио обицни градјанин који нема заледјину до сада би оптузен био и вец у затвору а овако зликовци имају заститу и крецу се слободно цекају нову зртву резима дзукаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све тако

22.05.2018 13:58

Тј.врх полиције све зна у детаље, а ови кострешевићи , карани, итд.штите једни друге, јасно ко дан.Марш стоко више, или признајте и више ни једне до судњег дана.ПРАВДА ЗА ДАВИДА И ЈОШ ЈАЧЕ УЗ ДАВОРА.

Name

YYY

22.05.2018 14:06

Убили су невиног Давида и они ништа не знају? Проговорићете птичице.... Како су знали изнијети онолико гнусних лажи? Давид је свирепо убијен од чопора зликоваца! Правда за Давида побјеђује!

Name

назалост Бањалуцанин

22.05.2018 15:35

Сељацине које су слегле у Бања Луку мисле да је ово велеград, а Бања Лука је обицна касаба у којој се се зна и веома брзо сазна, само коцкоглави јос то нису схватили иако су се докопали странацки функција. Све је јасно као дан.

Name

Младенко Шепур

22.05.2018 18:27

Највећу грешку коју може да направи нека институција,због немара,нерада,нестручности итд. је да њихов посао почне радити неко други,који је још мање стручан. Онда се поставља питање зашто служе те институције,да ли уопсте постоји систем?!Ове наше институције су дозволиле да им случајеве убистава,пљачки рјешавају путем интернета,умјесто да они буду ауторитет и свему томе стану у крај(убиствима,пљачки итд.).

Name

Кхал Дрого

22.05.2018 13:45

Уобичајено је у свијету да се комисија конгреса или парламента бави осјетљивим темама који притишћу нацију. То је и осјетљив посао, тражи преданост, ти у комисији имају одговорност, постоје и документа са ознаком тајности, и ти у комисији морају бити дорасли тој ситуацији. А интелектуални капацитет ове петорице у анкетном одбору не обећава да су дорасли ситуацији. Један од задатака таквих комисија је и враћање повјерења нације у институције. Но то заборави, Српска је тренутно заробљена држава и ту нико не мари за повјерењем у институције. Посебно не портали који роваре против Српске. А овдје имамо и непојмљиву ситуацију. Поред ове петорице, који баш и не улијевају повјерења, придодати су и представници ПзД, њих двоје, тачније представници улице и једне инструисане свјетине. И ти ће да саслушају и оцјене рад оних који врше најодговорније функције. Какви год да јесу, али овдје су највиши полицијски службеници, који имају и одговорност. И да ли ови које је"улица" делегиграла (а ти воле да грлато митингују) неће злоупотребити оно што чују на тим саслушањима и што није за јавност. Нема шансе. Благо речено, идиотизам, но таква времена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки КХАЛ ДРОГО

22.05.2018 14:15

Иди се лијеци малоумнице,ко си ти да постене људе називас свијетином,паметњаковицу један требали су ангазовати тебе и такве попут тебе,волио бих да те несто овако стрефи,па би постовао тудју бол.Ради таквих панетњаковица мука ми је сто сам Србин.

Name

Ре Кхал Дрого

22.05.2018 14:36

Сморио си више. Ајде мрш на бл форум гдје се даноноћно увлачиш сличним кретенима. Заслужујете једни друге

Name

Капетан

22.05.2018 14:56

Није ми јасно да ли ти стварно мислис кад казес да ови слузбеници имају одговорност или се само салис. Ма коју одговорност они имају на коју се ти позивас, мозда одговорност затаскавања једино. У овом слуцају нема тајни , све се мора реци и доказати а не сирити демагогију као ону познату" У интересу истраге немоземо откривати висе детаља". Е тога је висе доста. Једини интерес је овдје "ИСТИНУ НА СУНЦЕ И ТАЦКА".

Name

Миле

22.05.2018 15:34

Слазем се, ови људи у комисији су сасвим дорасли ситуацији , јер ако предсједник РС мозе бити неспособан дезертер и пљацкас, премијерка неписмена зена да се бави економијом, министар полиције са средњом сколом итд не видим у цему је проблем!!?? Српска није дрзава назалост нити це то бити са владајуцом пљацкаском номенклатуром која разбојници над сопственим народом, у којој су на владајуцим позицијама разбојници и неписмени кадрови , који су обезвриједили друство и систем у зазивљавању!! РТРС је водеци портал и гласило резима народа који се бави пропагандом против Српског народа и људи који плацају ту услугу и дају плате кокосарима у тој медијској јавној куци!!! И задње висе повјерења улијевају цланови анкетног него криминалци који представљају полицију , него предсједник лопов и лазов, министри у влади РС који су опљацкали РС и свој народ и даље упропаставају РС...тако да сви ви сљедбеници и улизице сектаса Додика , зао ми је. Ви сте дио вируса и болести који је заразио ово поднебље али видјецемо

Name

Анонимус

22.05.2018 15:57

Слусај Кхал Дрого,требао би да знас да Република Српска није никаква дрзава,него ентитет.Нико не трази укидање полиције ни тузиластва.Доста висе са тим прицама како смо угрозени и како хоце да нас униставају и укидају.20 година људе дрзите у страху са истим прицама.А никада нас нико није ни погледао јер смо толико маргинални да висе никоме нисмо ни интересантни.Зато и јесте све овако јер су сви дигли руке од нас,а криминалци профитери и тајкуни искориставају да покраду ста се мозе покрасти и да због тога продју не казњено.Овде се трази од тих институција,које ти тако зустро бранис,да раде свој посао.Да људи који не раде посао буду санкционисани,а они сто су лосе радили да одговарају за своја дела.Толико је то једноставно.Али се боје да це се открити да је 80% њих неспособно за посао који обављају.Јер су дипломе покуповали,а радна места добили преко политицке партије.Нити знају ста требају да раде,нити како.То се види из сваког слозенијег слуцаја када се морају ангазовати струцњаци из иностранства.Нико није радом и заслугама досао до неке позиције,него само из које политицке партије долази.Поцни да размисљас главом,а не да слусас ста ти кривци и сауцесници за ова дела, говоре да писес.

Name

@ кхал дрого

22.05.2018 19:19

Слусај , много брате загадјујес простор - казес они које је делегирала улица?! Па знас ли ко је на тој "улици"? Не знас? Ево ја ћу ти реци- на улици је народ, који је и ове главоње на неки начин изабрао да га води, да га стити, а гледај ста главоње раде, па се народ побунио и хоце истину и правду.

Name

Леа Кхал Дрого

23.05.2018 05:57

Полтрону, гони сеее...ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

п

23.05.2018 09:39

Мафијашка држава, односно ,Полицијска држава!Све је јасно !

Name

за Кхал Дрого

24.05.2018 08:02

хахахах свака цаст мајсторе, погледај колико пјене ови ПЗД ботови :))))))

Name

Добрила

22.05.2018 13:45

Бореновић се одлично припремио,кратка и прецизна питања,видјело се код Карана како их сецира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добривоје

22.05.2018 14:24

Ха ха ха

Name

Неко нови

22.05.2018 14:33

Браво,јел реално да цовјек са психијатрије буде у анкетном одбору,тразите прво његово вјестацење

Name

Неко нови

22.05.2018 14:35

Господин блогер ис приједора сви ми знамо ко је он нароцито ми приједорцани

Name

Струка001

22.05.2018 15:18

Ре некоНови. Па реци нам ко је радовановић са психијатрије. Ви би нас све на психијатрију. Обично кад људи немају аргумената против некога кажу да је полудио. Човјек је био на психијатријском вјештачењу јер су га "паметни" полицајци послали. Човјек је инспектор који је рјешавао поштено све случајеве, али такви полицији не требају. Што да им квари дилове. Не знаш ти ништа.

Name

Будимо људи..

22.05.2018 15:21

Медју нама је много нелијецених слуцајева за психијатрију,и то на позицијама за доносење вазних одлука. Није срамота бити лијецен на том одјељењу,и не треба прозивати људе који се лијецени јер они нису постали мање вриједни тј лудјаци којих се треба клонити и стидити.Свијет би био боље мјесто када би се људи квалитетно бринули за своје психицко здравље...Зато,не прозивајте гдина из Пд,нек цовјек помазе Давору јер се види да је искрен и даје себе у то....дакле,правда за Давидаааа!!!!

Name

М

23.05.2018 05:00

Више пута написах,да је Никола Тесла био у психијатријској болници,такодје Ајнштајн.Они су били стотинама година испред нас и испред генерација које ће тек доћи. "Тхе пресент ис тхеирс,тхе футуре,фор wицх И реаллy wоркед,ис мине,"-Н.ТЕСЛА

Name

Ре "неко нови" РАСПУЦХИН

23.05.2018 05:51

Човјек са психијатрије? Можда сте мислили на "великог бају" пошто и он има увјерење те струке да је малчице проблематичан са главом?

Name

Ре "Неко нови" РАСПУЦХИН

23.05.2018 05:58

Да додам и ово. Имао сам прилику разговарати , крајем осамдесетих , са човјеком који се био свјетски познат неуро-психијатар а са наших је простора. Човјек је причао да је приличан број неподобних у оном систему био послан на психијатрију управо због разлога што су сметали систему. Ко може рећи да то ни овдје није случај? У осталом , у многим културама су људе са душевним проблемима сматрали за свете људе. То је нарочито важило у индијанским културама обе Америке али и у Африци.

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

23.05.2018 07:22

У Приједору је 93,67% грађана за психијатрију. Сви треба да се јаве доктору Семизу.

Name

Вишеград

22.05.2018 13:46

Овај скроз контра прича од оног Илића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вили

22.05.2018 14:06

Дефинитивно је потврдио да постоји сумња у бар кривично дјело Тјелесна повреда ако не убиство, тако да оне изјаве Дарка Илића и Лукача да нема индиција да је почињено кривично дјело падају у воду и неминовно морају поднијети оставке. Посебна је прича о небулози Илића на Анкетом одбору да кад нема индиција да је самоубиство или убиство да то полиција окарактерише као задес, то је незнање или безобразлук да тако лупета. Па зар му те тјелесне механичке повреде нису индиција да није задес или самоубиство?!

Name

Боже помози

22.05.2018 13:46

Ово је страшно, Кострешевићу пао си на испиту који се зове човјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутрале

22.05.2018 14:32

Синиша је одговарао професионално.

Name

РЕ БОЗЕ ПОМОЗИ

22.05.2018 14:50

Па давор је тразио костресевица и он сад не ваља па кога хоце савјетници га дриблају да незна гдје висе гони..

Name

Ин

22.05.2018 22:00

Па људи моји Костресевиц је Милин цовјек то и птице на геани знају.

Name

Ре ИН

23.05.2018 09:55

Милин цовјек? Миле је предсједник републике српске,сви сто раде на страни закона правде,образовања,науке,културе....итд су на страни Милета. не контам ста хоцес да казес са тим? Нормално да је Милин цовјек,да неце мозда бити цовјек од полуписмене руље,незадовољне својим зивотима,па долазе на трг да бацају љагу на најмирнији град на балкану. Ајде висе продјите се,и запамтите да руља не влада ни у племенима,а не у дрзавама које имају свој устав. Ми смо дрзава,а вама зелимо истину јер је сви заслузују,али зелимо вам и разлаз са трга сто пре,јер блатите најљепси град

Name

Да је и нај..

23.05.2018 11:51

Најљепши град, ма и да је најљепши на свијету кад свом крилу чува убиство младог Давида! Ма нека се стиди свако ко овако пљује на истину.

Name

Куки За Ре ИН

24.05.2018 06:06

Под хитно ећиму да те прегледа. Богами , ниси добар с главом.

Name

За Ре: ИН

24.05.2018 09:15

Дабогда и тебе "неписмена руља" подрзавала из истих разлога због којих подрзавају и Давора!!!!!!!!!

Name

Турбоскара

22.05.2018 13:47

Па то сте би урадили па зато незнсте као ништа.Па и да нисте а јесте то знају и мала дјеца требали сте дати бар оставке зато што сте неспособни.Како признати да сте највечи нарко картел у Р С умјесто да се борите против њега.Доче вам овај народ главе .Превише сте се ви дигли .Ал кад се додје богу и народу на истину онда вам ни бог ни народ нече помочи него че вас казнити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики Бањалука

22.05.2018 13:47

Изгледа да има много ствари које су неразјашњене. Само истина и правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све они знају

22.05.2018 13:50

Али се праве луди, јос нико од њих није поднио оставку, дзаба толи народ на тргу, сваку ноц. Они су стварно без имало морала. Све сами кеиминалци од Додика па све до једниг. Треба народ да упадне у МУП и у судство, да те кокосре све растјера. А Додик, само баљезга, како смо безбједни, само прицај Миле до октобра ти се мозе. Долееее бандаааа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

22.05.2018 13:55

НЕ ЗНАМ ВИСЕ НИСТА......СВЕ СЕ ОВО ОТЕГЛО КО ЛИТУРГИЈА......ПА НИ ПОЛИЦИЈА НЕМОЗЕ ЉУДИ МОЈИ СВЕ ЗНАТ....ЗАТО ИМА ПРОЦЕНАТ РИЈЕСЕНИХ И НЕРИЈЕСЕНИХ СЛУЦАЈЕВА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ XXЛ

22.05.2018 14:19

НЕ ПРИЦАЈ ГЛУПОСТИ СРАМ ТЕ БИЛО. ВИДУ И МАЛО ДИЈЕТЕ СТА РАДЕ. СТИТЕ НЕКОГА ВРЛО МОЦНОГ ПО ЦИЈЕНУ КРВОПРОЛИЦА.

Name

маx

22.05.2018 14:31

Свака полиција, и најгора, АКО ЖЕЛИ може ријешити сваки случај, Е сад, друга је ствар да ли жели или смије! Али једног дана ће се сазнати, а сви ви који сумњате пљуните сами себи у лице.

Name

Реx

22.05.2018 15:47

А знају сиротињу хапсити ...мрш

Name

Полиција

22.05.2018 19:42

У Свајцарској је јесенас нестала дјевојка (иначе наса), млада, мало проблематична, није јој било први пут да тако "нестане",па родитељи нису ни пријављивали. Прољетос надју у суми њен лес (након пар мјесеци), и полиција је експресно одрадила посао- насла свједоке и на крају кривца. Према томе, молим вас, ако има добре воље све се то да ријешити, али овдје се нестао дебело крије!!! Или неко?

Name

Ђоле

22.05.2018 13:59

Васковић зна све али крије имена налогодаваца и убица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

22.05.2018 14:01

Бице ту свега али док се клупко поцне одмотавати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

22.05.2018 14:59

Ту већ сад има свега.Полиција мора да достави податке ко се тукао све те вечери?Имена и презимена и тачан ток туце.Сви морају бити саслушани.Ко је кога ударио,како,колико,и шта је било после?Тако раде све полиције свијета (осим наших специјалиста) и тако се све разјасни до детаља.Сви морају бити смијењени јер је очито да су незналице свог посла,да су ту гдје неби требали бити,да су запослени с коца и конопца,да су партијски полтрони,да су послушници и да нису у служби народа него кабадахија. Само оставке свих и нови избор и то по конкурсу,школа,знање,искуство.

Name

ПРАВА

22.05.2018 14:02

ОВО ЈЕ НЕВЈЕРОВАТНО. ПА ОНИ НИСУ МАКЛИ СА МРТВЕ ТАЦКЕ. ЦУЈ ТРЕБА ДА ЗАТРАЗИ ТУЗИЛАЦ. ПА ЗАР ВЕЦ НИЈЕ ТО УРАДЈЕНО. ПА ЉУДИ ОВО СЕ ОПСРУИСЕ, ОВО ЈЕ ЗАТАСКАВАЊЕ 100 ПОСТО. СВЕ СЕ ЗНА ,СВЕ ОНИ ЗНАЈУ АЛИ СТИТЕ НЕКОГА. НЕСМИЈЕ НИКО РЕЦИ О КОМЕ СЕ РАДИ ЈЕР БИ ГА ПРОГУТАЛА НОЦ. НЕВЈЕРОВАТНО И НЕВЈЕРОВАТНО ДА АМА БАС НИСТА НИСУ УРАДИЛИ. СТРАСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маx

22.05.2018 14:32

Неће! Па није ово атентат на Кенедија!

Name

Истина И Правда

22.05.2018 14:09

Овдје се ради о крупном рибама, ИЗГЛЕДА КАД БИ СЕ ОТКРИЛО ОДЛЕТИО БИ САВ ВРХ РС. ОВО ЈЕ НЕВЈЕРОВАТНО НИСУ МАКЛИ СА МЈЕСТА. НИСТА, АМА БАС НИСТА НИЈЕ УРАДЈЕНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

22.05.2018 14:11

ЗНАЦИ ПРИЗНА ОВАЈ ДА ЈЕ ПРЕСРЕТЕН И ПРЕТУЦЕН, ПА СУПРОТНА ПРИЦА ОД ЛУКАЦА, МА НАРОДЕ УБИЦЕ СУ ПОВЕЗАНЕ СА САМИМ ВРХОМ РС, НЕСМИЈЕ НИКО ПИСНУТ, ОДЕ ГЛАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О БОЗЕ

22.05.2018 14:14

Па ови ниста не раде преко два мјесеца ниста. Људу јели ово могуце. Неко моцан је наредио да се ЗАТАСКА ПО СВАКУ ЦИЈЕНУ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО. АЛИ КАД ЈЕДАН ПРОГОВОРИ СВЕ ЦЕ СЕ СРУСИТИ КО КИЛА ОД КАРАТА. ИЗНЕНАДИТ ЦЕМО СЕ КОЈИ МОЦНИК СТОЈИ ИЗА СВЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УЗАС

22.05.2018 14:17

Ово је тако разоцарајуце да немогу вјероват, НАРОДЕ СВИ НА УЛИЦУ ДОК НЕ КАЗУ ИСТИНУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИГУРАН

22.05.2018 14:23

САД САМ СКОРО СИГУРАН ДА ГА ЈЕ ПОЛИЦИЈА ПРЕТУКЛА И УБИЛА. ОВО ЈЕ ЗАСТРАСУЈУЦЕ КАКО СЕ ПРАВЕ ЛУДИ. ЈЕЛИ ОВО МОГУЦЕ ДА СЕ КОД НАС ДЕСАВА. ПРСТОМ ОНИ НИСУ МРДНУЛИ. ЗНАЦИ ЗАТАСКАВАЊЕ. ДАВОРЕ ИЗДРЗИ, СВИ СМО УЗ ТЕБЕ. НАРОДЕ СВИ НА УЛИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

22.05.2018 14:24

АКО НИСТА НЕ ЗНАЈУ ОНДА СУ НЕСПОСОБНИ, ОНДА СЛЕДУЈУ ОСТАВКЕ А ДА ИМАЈУ ОВИ ИСПИТАНИ БАР МРВИЦУ ЉДСКОСТИ У СЕБИ ДО САДА БИ ДАО ОСТАВКУ А ДА ИМАМО ДОБРУ ВЛАДУ ИЛИ БИ СУСПЕНДОВАНИ!ДОКЛЕ МИСЛЕ ДА ЦЕ МОЦИ ОВАЈ НАРОД ПРАВИТИ ЛУДИМ? ПРАВДА ЗА ДАВЈДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БВС

22.05.2018 14:28

ОВО НЕМА СМИСЛА, НИСТА. СВЕ ОНИ ЗНАЈУ. НЕКО ЈАКО МОЦАН ЈЕ ТО НАРЕДИО. ТУ БИ ПАДАЛЕ ГЛАВЕ ДА НЕКО ПРОГОВОРИ. ПОДРСКА ЗА ДАВОРА, СВИ НА УЛИЦУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ ВРС

22.05.2018 14:30

НЕТРЕБА НАМ ОВАКВА РС. НИЈЕ ОВО ДРЗАВА ВЕЦ КРИМИНАЛНИ КЛАН НА ВРХУ. НАРЕДЈЕНО ЈЕ ДА СЕ ЗАТАСКА ПО СВАКУ ЦИЈЕНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

овај дио

22.05.2018 14:32

"али нису сва лица идентификована која су га прешла те ноћи. До тужиоца је да наложи вјештачење свих лица”, е, зашто до данас то није урађено... - то је питање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада туужиоца

22.05.2018 15:36

Па тужилац Врећо неће то да нареди.

Name

СРАМОТА

22.05.2018 14:34

Како их није срамота, посебно Лукаца, пријети за говорницом а погледајте колико ЛАЗИ износе, ста су најприје рекли, ста сад прицају. ПОДРСКА ЗА ДАВОРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОДИК

22.05.2018 14:36

Небих се зацудио да сам Додик стоји иза свега кад видим колико све крију, затаскавају, муте. РАЗОЦАРЕЊЕ У ОВУ ДРЗАВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

22.05.2018 15:06

ДОБРО МИСЛИС И ЈА МИСЛИМ ИСТО, И ТАКО ЈЕ ПОКЛОПАЦ СВЕМУ НИ МАЊЕ СЕ СТВАРИ НЕ ДЕСАВАЈУ БЕЗ ЊЕГОВОГ УЦЕСЦА А ИВАКВЕ НИКАКО

Name

Ја

22.05.2018 14:38

Бозе сацувај па гдје су они заврсавали те сколе,факултете кад ниста не знају?Све им несигурно,непоуздано,нерелевантно,а све добро урадили сто се тице истраге.Битно је да плата иде редовно и да из опанака удју у маркиране ципеле,накаце маркиране торбице па гузају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.05.2018 15:26

Браво за коментар,описао си сустину. И да додам: Њих није срамота властитог незнања и неспособности.

Name

123

22.05.2018 14:40

Костресевиц сигурно зна ко је убио Давида. Али знати несто је једно, а имати доказе за то је друго. И оно сто је битно, његова задња реценица из овог текста је сустина: Палица је у рукама тузиоца. Он управља и одредјује које це се истразне радње предузети. По мени је овај цовјек коректно иступио. Био би добар министар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Између редова

22.05.2018 14:47

Ако Кострешевић каже да није добио од тужилаца налог да вјештаче свих лица, све је рекао. Па будала може схватити да тужилац кочи..., он несмије директно оптужити надређене и тужилаштво ал јасно поручује да га коче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прошле године

22.05.2018 15:38

Прошле године су донијети неки закони да тужилац може кривично одговарати у РС

Name

Ре

22.05.2018 15:45

И ти а и Кострешевић мало знате...лица се не вјештаче, осим у случају психијатријског, ако има сумња да су луди, што би народ рекао....Дакле, потпуно нејасна и погрешна конструкција реченице...Ако је стварно тако изговорио, онда је промашио професију...али ограђујем се, јер нисам гледао...

Name

Земо

22.05.2018 15:10

А јел мозе мени неко да казе, посто видим да сви знају....само изгледа ја нисам упознат. Ко је убио овог несретног младица? Јел мозе овде неко да написе име и презиме? Цисто да се упознам са слуцајем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вилуси

22.05.2018 16:06

Јел му ико пријетио?

Name

Зоран

22.05.2018 15:16

Па шта онда знаш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озна

22.05.2018 15:49

Синиса Костресевиц је слијепи послусник и изврсилац снсд- а и Милорада Додика зато је и напредовао. Успут се веома обогатио сто це се морати озбиљно истразити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нфкк

22.05.2018 16:09

Мозда је тако, али сигурно није убица. И његова ратна прослост није крвницка.

Name

Ин

22.05.2018 22:06

За озну тацно тако.

Name

Цицко

22.05.2018 21:40

Кострешевић рекао да таквог стручњака нема код нас....Али зато имамо струцњаке за убијање омладине и насе дјеце,Надам се да вам је ово последња греска ,сви би ви мени на преки суд ,ал би ми претходно морали признати све грехове...

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

23.05.2018 04:53

Костресевићу,идиоте,зар си ти спао на то да будеш у истом колу са Илићем,Ћулумом и осталим наказама. Врло добро знаш шта раде и шта су радили,чега се плашиш?Зар не можеш бити човјек?Људско биће?Чега се плашиш Синиша?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

23.05.2018 08:59

Какво је ово питање? Па боји се да не изгуби позицију, а са њом и све остале привилегије.

Name

М

23.05.2018 05:04

Тотално си ме разочарао Костресевицу,требао си ако си човјек рећи,Дарко Илић и тужилаштво опструишу истрагу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само лази

23.05.2018 06:08

Како незнају,на све стране камере,лазете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

23.05.2018 08:21

Ок али камера је много око трзнице и на разним објектима немогуце је да нити иј3дна камера није забиљезила долзак покојног давида на мјесто злоцина немогуце је да ниио није видио га јел бања оука н8је варос сваке секунде врви неко од пролазника.Немогуце је са онаквим повредама да се момак креце икуд момак је убијен довуцен и бацен докази су подметнути како би се слуцај и истрага затворили сто пре.Полиција није смела да иступа у јавност без присуства тузиоца јер су вец изјавама датим на прес конференцији угрозиои истрагу.....стогq и јесу неминовне оставке целних лнуди мупа.

Name

доћи ће дан

23.05.2018 07:59

Дарко Илић је класични криминалац, а зна се да су такви спремни на све. Дарко Ћулум је само једна неписмена ПОЛТРОНЧИНА а Драган Лукач је посебна прича. Јадна је Република Српска кад су такви на челу најважнијег министарства. Они се крију иза тужилаштва а кад њима одговара да хапсе и пријављују кога хоће онда тужилаштво не "води" истрагу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.05.2018 08:57

Не познајеш нити једног од њих тројице а све знаш о њима. шта си ти? Супермен, Бетмен? Спајдермен? Видовита Зорка?

Name

Тако је

23.05.2018 12:03

Јесте, крију се иза тужилаштва. Жива истина. Сви смо задња два мјесеца научили да је полиција та која прикупља, а тужилаштво одреди, нареди шта ће даље полиција. Брже боље су накарадни, а онда хајде тужилаштво ће завршити причу. Сад луде, мислим да се поједоше. Све заједно у затвор.

Name

Тања

24.05.2018 08:16

Ма да бас тако, 200 - 300 људи у МУП-у и тузиластву, сви одреда несто таје и цувају ту страсну тајну. Ви сте богами добро сви ударени у главу.

Name

Бањалука

23.05.2018 08:38

Читајући ове коментаре сазнао сам колико имамо видовитих надљуди који све знају да немамо премца у свијету.Сви говоре како знају да је несретни младић убијен[а јесте],како у полицији крију једни друге,тужилаштво крије,крив Додик,Цвијановићева,а нико ненаписа нити један једини валидан доказ.Пишу и све знају из многих мјеста па чак и онај из Канаде зна шта се тачно десило.И на крају пријаве против НН лица,а сви знамо ко је убица.Људи....да нисмо мало претјерали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

23.05.2018 08:48

Претјерали сте сигурно, свашта сте направили. Времена се се промијенила преко ноћи! Правда за Давида ♥️

Name

Јока

23.05.2018 13:40

Мислим да су Давида претукле насилне табадзије

Name

Славица

23.05.2018 09:01

Па ова двојица не знају више од моје маме о овом случају. А мама ми је докона жена, пензија и комшинице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Абцд

23.05.2018 09:48

Само се ви разидјите са трга,јер досадни сте бас. И инаце проваљени сте одавно вец,само иритирате нас нормалне градјане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.05.2018 10:55

Релативан је појам нормалног.

Name

Дарио

23.05.2018 16:12

Овај Милокрад је геније у ствари не он него његови савјетници,насавјетовасе га нек то кобајаги истразује и испитује анкетни одбор на целу одбора је опозиција тако је он цист све је разводњено ако загусти он це натјерати врх мупа да да оставку,наравно они це на јос боља мјеста бити унапредјени и све ок он цист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пфцонлy

24.05.2018 02:08

Јос 4мјесца па избори,превисе је ботова овдје,мсм ликова који зеле да удицаре несто на овом несретном човјеку,зелим да се кривац казни најстрозеије,али то овим овдје није битно ,него власт..... П.с одуваце вас баја поново,ста онда....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЈА

24.05.2018 07:17

АКо ,,БАЈА,, ОПЕТ ПОБИЈЕДИ .. У НАРЕДНИМ ГОДИНАМА МУКЕ И ПРОПАСТИ НЕКА СЕ СТИДЕ ЦРНЕ ЗЕМЉЕ КОЈОМ ХОДАЈУ ОНИ СТО СУ ЗАБЊЕГА ГЛАСАЛИ И ОНИ СТО НИСУ ИЗИСЛИ НА ИЗБОРЕ. ОНИ ЦЕ БИТ КРИВИ ЗА МУКУ И ПРОПАСТ ДЈЕЦЕ КОЈУ СУ РОДИЛИ. А ОВА ПРИЦА ИМА ТОЛИКО РУПА ДА ,АКО САД НА ОВОМ НЕ ПАДНУ ОНА ОВАЈ НАРОД НИЈЕ НОРМАЛАН, ЗАСЛУЗУЈЕ ДА НЕСТАНЕ СА ЛИЦА ЗЕМЉЕ.

Name

БЛ

24.05.2018 08:18

Нисам никад гласала за Додика, али кад ово све видим, са апетитом цу гласати за њега. Толико.

Name

Дјубрад

24.05.2018 09:05

Маму ли вам јрбем а знате подметати дојазе и незаконито прислускивати и пратити две оне који вас критикују или указу на васе пропусте и незаконит рад то знате...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тик так отисхо у пак

24.05.2018 10:33

Коме ? Јел Мектицу, будуци да његово министарство незаконито прислускује...

Name

Брикккензи

24.05.2018 11:40

Ако незнате онда поднесите оставке сви из надлезних својих области јет оцигледно нисте дорасли висини задатка на функције које дте постављени....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИД

25.05.2018 11:31

СЈАШИ КУРТА ПА УЗЈАШИ МУРТА!!

ОДГОВОРИТЕ