Мурињо кренуо по Вилијана!

Бразилац неће више да сарађује с Контеом!

Фудбал 23.05.2018 | 09:00
Мурињо кренуо по Вилијана!
Жозе Мурињо и Вилијан - епизода друга! Стратег Манчестер Јунајтеда је успоставио контакте са некадашњим пуленом из Челсија и позвао га да се му се придружи на Олд Трафорду. Вилијан му је послао потврдан одговор јер не жели да остане у Челсију ако остане и Антонио Конте.

Бразилац није задовољан третманом који има код Италијана с обзиром да је често почињао мечеве са клупе иако је један од најбољих играча екипе. Уље на ватру је долила Вилијанова објава на Инстаграму после освајања ФА купа. На фотографији екипног славља је прекрио Контеа илустрацијама пехара тако да се Италијан не види на слици.

С обзиром да се још не зна Контеова будућност, могуће је да ће Вилијан и остати. Много тога ће зависити од Абрамовичеве одлуке око Контеа. Ако дође неки други тренер, Вилијан би могао да одбије Мурињовпозив. Али како тренутно стоје ствари, расположен је за селидбу у Манчестер...

Мурињо тражи играча на Вилијановој позицији од летос. Тада је прва жеља био Иван Перишић, али Хрват је сада тек једна од алтернативних опција. Клуб ће напустити Антони Марсијал који је незадовољан статусом код Муриња, а Португалац жели Вилијана на том месту. Довео га је у Челси пре пет година када га је отео испред носа Ливерпулу и Тотенхему који су тада били фаворити за Вилијаново довођење.

Вилијан има још две године уговора у Челсију и Манчестер Јунајтед ће морати да спреми озбиљан новац уколико жели бразилског офанзивца.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар