Помоћ педијатрији у Приједору

Сбербанк а. д Бања Лука је финансијски подржала Педијатријску службу ЈЗУ болнице Др Младен Стојановић у Приједору. Педијатар др Андрија Вукотић је у име ЈЗУ болнице Др Младен Стојановић примио донацију, а коју је у име Сбербанк а. д. Бања Лука уручио Предраг Турудија, руководилац филијале Приједор.

Република Српска 21.05.2018 | 10:58
Помоћ педијатрији у Приједору
Овом приликом је др Андрија Вукотић изразио своју захвалност Сбербанци која како каже већ трећу годину за редом излази у сусрет и разумије потребе Педијатријске службе ЈЗУ болнице Др Младен Стојановић, Приједор. „Средства која су донирана су искориштена за набавку ЦРП апарата за потребе Педијатријске службе и Неонатолошке амбуланте. Овај апарат нам пружа могућност да на једноставнији и безболнији начин бебама и дјеци вадимо крв и вршимо анализе.“ изјавио је др Вукотић.

Предраг Турудија, руководилац филијале Приједор, Сбербанк а.д. Бања Лука је овом приликом истакао да Сбербанк Бањалука увек настоји да помогне општинама широм Српске. „Нама је част и задовољство што смо били у прилици да поново изађемо у сусрет потребама Педијатријске службе ЈЗУ болнице Др Младен Стојановић, Приједор, јер тиме помажемо најмлађима којима је помоћ најпотребнија. За Сбербанк а.д. Бањалука ангажман на пројектима друштвено-одговорног пословања произилази из нашег чврстог увјерења да само кроз подршку вриједностима друштва можемо створити боље и напредније окружење за све нас.“, истакао је овом приликом.



Сбербанк а.д. Бања Лука се труди да становницима локалних заједница у којима послује изађе у сусрет и да до знања у коликој мјери препознаје њихове проблеме, саопштено је из Сбербанке.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пд

21.05.2018 14:56

Браво !

ОДГОВОРИТЕ