Партизан ријешио: Антонов остаје!

За тројицу играча скоро 2. 000. 000 евра! Остаје да се пронађе модел сарадње са Грасхоперсом.

Фудбал 21.05.2018 | 14:45
Партизан ријешио: Антонов остаје!
Дуго је Немања Антонов тражио себе у Хумској, требало му је дуже од шест месеци да убеди стручни штаб и људе из клуба да је играч за Партизан, али је у финишу пролећног дела сезоне, према оцени спортског сектора, одиграо довољно добро, па су црно-бели одлучили да га задрже и за наредну.

МОЗЗАРТ Спорт сазнање да ће Парни ваљак ускоро почети преговоре са Грасхоперсом подовом наставка сарадње са левим беом из „класе 1995“. Кад је минулог лета долазио у Београд, један од златних Орлића са Мундијалита на Новом Зеланду договорио је једногодишњу позајмицу, али је у уговору назначена могућност да српски клуб може од Швајцараца да откупи његов уговор. Према тренутном расположењу на Топчидерском брду то ће се и и десити, остаје само да се пронађе модел по ком ће бити затворена финансијска конструкција са Швајцарцима. Да ли ће Антоновостати још шест месеци на позајмици или ће, што је реалнија варијанта, постати у потпуности власништво Партизана.

С обзиром да му је остала завршна година уговора са Грасхоперсом, његови тренутни послодавци не би требало да праве проблем Антонову. Наравно, под условом да црно-бели плате одређену суму новца.

У том случају, Партизан би у наредну сезону ушао са Немањом Антоновим као првим избором за позицију левог бека, његова алтернатива био би Слободан Урошевић, зимус ангажован из Напретка, док би Немања Г. Милетић највероватније био продат. Уз напомену да 30 одсто од трансфер Милетића иде његовом бившем клубу, Јавору.

Осим Немање Антонова, управу клуба из Хумске 1 овог лета чекају и преговори са Челсијем и Олимпијакосом поводом откупа уговора Данила Пантића (око 1.000.000 евра) и Саше Здјелара(500.000). Претпоставка је да би за поменуту тројицу играча Партизан требало да издвоји скоро 2.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар