Звезда креће у одбрану титуле, прво - Вршац!

Бесплатан улаз на меч против Вршца, саопштили су из Звезде.  Топић: Да уђемо у победнички ритам против Вршца.  Тренер кошаркаша Црвене звезде Миленко Топић рекао је да желе на прави начин да уђе у завршницу Суперлиге четвртфиналним дуелима плеј-офа са Вршцем.

Кошарка 21.05.2018 | 09:30
Звезда креће у одбрану титуле, прво - Вршац!
Време је за плеј-оф!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Миленко Топић каже да се екипа након "регуларног" дела сезоне освежила и спремно чека завршницу сезоне, односно почетак плеј-офа Суперлиге пред дуел са Вршцем у четвртфиналној серији.

"Свака екипа која је успела да се пласира у саму завршницу и елиминациону фазу заслужује респект. Вршац је претрпео доста играчких промена током сезоне, али је успео да оствари успех. Долазе максимално растерећени у Београд, а посебно ме радују добре игре Стефана Ђорђевића и Стефана Момирова, двојице момака који су прошли све селекције Црвене звезде и очигледно направили прави потез одласком у Вршац, где су скупљали и искуство и минуте", рекао је Топић за клупски сајт.

Топић је позвао навијаче да пруже подршку у походу на одбрану пехара првака Србије.

"Желимо да уђемо у саму завршницу на прави начин и ухватимо победнички ритам", навео је он.

Осим Немање Дангубића за кога је већ најављено да се неће враћати до краја сезоне, сви остали играчи су на располагању за овај меч. Први меч четвртфинала Црвена звезда - Вршац игра се у понедељак од 18 сати у хали "Александар Николић", уз бесплатан улаз.

У лигашком делу такмичења Звезда је заузела прво место у Групи А, док је Вршац био четврти у Групи Б.

"Свака екипа која је успела да се пласира у саму завршницу и елиминациону фазу заслужује сваки респект. Вршац је претрпео много играчких промена током сезоне, али је успео да оствари успех", рекао је Топић.

Миленко Топић је постао тренер Звезде након оставке Душана Алимпијевића после лоших резултата у Суперлиги, а уједно и не остваривања пласмана у Евролигу следеће сезоне. 

"Ми, са друге стране, желимо да удјемо у саму завршницу на прави начин, и ухватимо победнички ритам. Позивам наше навијаче да нас подрже пред најважније борбе и буду уз нас", рекао је Топић за сајт клуба. 

Осим Немање Дангубића, за кога је већ најављено да се неће враћати до краја сезоне, остали играчи Звезде биће на располагању тренеру. 

"Долазе максимално растерећени у Београд, а посебно ме радују добре игре Стефана Ђорђевића и Стефана Момирова, двојице момака који су прошли све селекције Црвене звезде и очигледно направили прави потез одласком у Вршац, где су скупљали и искуство и минуте, са којима су дошле и добре игре", додао је Топић. 

Меч се игра у понедељак од 18 часова у дворани "Александар Николић" ,у оквиру прве утакмице плеј-офа Суперлиге Србије. Улаз у дворану је бесплатан.

РАСПОРЕД

понедељак: Црвена звезда - Вршац (18.00), Борац Чачак - Динамик (19.00)
уторак: ФМП - Златибор (18.00), Партизан - Мега Бемаx (20.00).

*реванши су на програму у среду и четвртак, а евентуални датум мајсторице биће саопштен касније. ТВ Арена Спорт преносиће дуеле Црвене звезде и Партизана.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар