Младенци одлажу медени мјесец

Британски принц Хари и принцеза Меган Маркл одложиће одлазак на медени месец како би присуствовали рођенданској прослави принца Чарлса, која ће бити одржана само неколико дана након њиховог венчања.

Свијет 20.05.2018 | 21:47
Младенци одлажу медени мјесец
Хари и Меган ће се, после јучерашње церемоније и вечери проведене са пријатељима ван очију јавности, вратити кући - у комплекс Кенсингтонске палате, а потом ће, 22. маја, присуствовати прослави 70. рођендана принца Чарлса, преноси данас Ројтерс.

То ће, иначе, бити први краљевски догађај на којем ће се Хари и Меган први пут званично појавити као војвода и војвоткиња од Сасекса.

Планирано је да се прослава одржи у дворишту Бакингемске палате.

Принц Чарлс ће 70. година напунити у новембру, али ће у уторак започети прославу рођендана, и то са представницима војних пукова и добротворних организација чији је он покровитељ.

За сада се не зна где ће тек венчани принчевски пар провести медени месец, али неки медији наводе да би то могла бити Боцвана и, можда, тамошњи ексклузивни сафари камп који су Хари и Меган посетили прошлог августа, само неколико месеци пре него што су објавили веридбу.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Са стране

20.05.2018 17:30

Е, баш ми жао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Диван Дан Диван Дан

20.05.2018 17:32

Матор коњ а слави родјендан ко како дјете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Добар дан

21.05.2018 14:53

Цути, ста ти знас? Обицни провинцијалац.Рад се о принцу.Капу доле, одрпанац!