Радоњић најавио останак у Звезди!

Надам се да ћу овако и следеће године! Немања Радоњић, један од бољих играча Црвене звезде ове сезоне, позвао је навијаче да и наредне сезоне подрже овај тим јер они то заслужују.

Фудбал 20.05.2018 | 15:45
Радоњић најавио останак у Звезди!
Црвена звезда је у суботу увече прославила титулу шампиона Србије, а Радоњић је после меча очекивано био расположен.

"Мени је први пут да доживим овако нешто, захвалио бих се публици на оваквој подршци, нисам очекивао овакву посету и свакако да смо много боље играли и због публике. Знали смо да је титула већ наша и играли смо за своју душу, али смо испоштовали све договоре из свлачионице. После дербија ме је кренуло, дао сам пет голова заредом, како ме је кренуло вероватно бих дао и 10. Надам се да ћу наставити овако и следеће сезоне. Позивам навијаче да и следеће сезоне долазе у што већем броју јер мислим да ова генерација то заслужује", рекао је Немања Радоњић за званичан сајт. 

Радоњић је овако најавио останак у црвено-белом дресу и наредне године, када ће Звезда покушати да обезбеди пласман у неко од европских такмичења (Лига Европе, Лига шампиона). 

Звезда је у суботу савладала Вождовац са 5:1, а трећи суперлигашки гол у сезони постигао је Дејан Јовељић. 

"Циљ нам је био 100 бодова, испунили смо циљ победом на овој утакмици. Пресрећни смо због победе, честитам својим саиграчима на титули. Мени је ово прва титула и сада идемо да славимо. Било је невероватно играти пред више од 35 хиљада гледалаца, атмосфера је била ватрена, поготово кореографија на почетку. Чекао сам шансу, искористио сам је и пресрећан сам и због гола. Скинуо сам дрес, отрчао до севера и поклонио се. Није било страха, играо сам без притиска и пресрећан сам. Надам се да ће бити још голова, али само нека смо здрави", рекао је Дејан Јовељић после утакмице.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар