Харт: Нећу да вас лажем, осјећам се уништено!

Тренер фудбалера Енглеске Герет Саутгејт објавио је списак за Светско првенство, а на њему се није нашао бивши први голман репрезентације Џо Харт.

Фудбал 21.05.2018 | 11:00
Харт: Нећу да вас лажем, осјећам се уништено!
Харту каријера већ неко време иде низводно, с обзиром да је прво проглашен вишком у Ситију, онда послат у Вест Хем на позајмницу, а сада ни они не желе да га задрже.

Ово је само још једна од тужних вести у каријери тридесетједногодишњег Харта, који за Енглезе има чак 75 наступа.

"Нећу да вас лажем, осећам се уништено. Знам шта могу да допринесем тиму, али то је што је", рекао је разочарани Харт.

Џек Батланд, Џордан Пикфорд и Ник Поуо су три голмана која ће се наћи у Русији, а нико од њих није провео секунду на голу Енглеске у први девет мечева квалификација за СП, јер је све време бранио Харт.

"Ово је тешко сварити, с обзиром да сам последње две године у јако тешкој ситуацији. Поносан сам што сам бранио сваки минут у квалификацијама и што сам имао велики значај на тај исход. Моји саиграчи знају да, иако нећу бити ту, ћу носити своју мајицу Енглеске као навијач и да ћу навијати за њих све до самог краја", рекао је члан шампионске генерације Манчестер ситија Џо Харт.

Герет Саутгејт је после објаве списка изјавио да му уопште није драго што је морао да отпише Харта, али да то не мора нужно да значи његово опраштање од националног дреса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар