Да ли ће Данило Пантић остати у Партизану? Он хоће!

"Желим да останем и следеће сезоне у Хумској и постанем званично играч Партизана. Надам се да ће ми се то испунити", каже млади везни фудбалер који је дошао у Партизан као позајмљени фудбалер Челсија.  Пантићева порука: Хоћу да будем Партизанов играч! У игри је милионски износ! Централни везиста објавио план.

Фудбал 20.05.2018 | 23:43
Да ли ће Данило Пантић остати у Партизану? Он хоће!
Данило Пантић је ове сезоне показао да је играчки сазрео и да је његов повратак у Партизан био обострани користан - и за њега и за црно-беле.

Био је један од најстандарднијих што се тиче форме и пруженог на терену. Да ли ће овај момак и у наредној сезони носити црно-бели дрес, видећемо. Партизан већ неко време, бар тако тврде челници клуба, покушава да откупи његов уговор од Челсија. За сада нема потврде да су црно-бели у томе и успели.

Што се тиче Пантића, дилеме нема - он би да остане.

"Желим да останем и следеће сезоне у Хумској и постанем званично играч Партизана. Надам се да ће ми се то испунити", рекао је Пантић за клупски сајт.

Рекао је и да жали за титулом ове сезоне, али да му је један од мотива за останком управо повратак титуле у Хумску.

"Завршетак једне сезоне, остаје жал за титулом, али имамо шансу да то исправимо већ наредне сезоне и надамо се да ће тако и бити", рекао је Пантић.

Дао је Пантић неколико голова ове сезоне, али онај против Спартака у последњем лигашком колу, био је заиста леп, али и онај против Чукаричког у првој утакмици полуфинала Купа Србије.

Мајсторство и "плес", али он не издваја ниједан.

Погледајте гол против Спартака:



Против Чукаричког:



Црно-бели ће бити у прилици да се боре за један трофеј ове сезоне (тачније, да га одбране) - у Купу Србије, против лучанске Младости (среда, 23. мај од 19 часова у Сурдулици).

"Ми смо спремни да дамо максимум и подигнемо пехар", рекао је Данило Пантић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар