Европски пут БиХ доноси напредак

Министар иностраних послова у Савјету министара Игор Црнадак је током излагања у Софији у оквиру Самита ЕУ – Западни Балкан највише пажње посветио потреби да реформе и европски пут БиХ што прије донесу конкретан напредак у свакодневном животу људи, саопштено је из ресорног министарства.

Босна и Херцеговина 17.05.2018 | 20:52
Европски пут БиХ доноси напредак
Црнадак је на стратешком дијалогу о Западном Балкану, који је у Софији отворио предсједник Владе Бугарске Бојко Борисов, истакао да је веома важно да се у БиХ озбиљније приступи питању борбе против корупције.

У саопштењу се наводи да је Црнадак нагласио важност поштовања Дејтонског споразума и уставне подјеле надлежности у БиХ.

У дијалогу су учествовали, између осталих, предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић, предсједници влада Србије Ана Брнабић и Црне Горе Душко Марковић.

Црнадак ће сутра учествовати на конференцији Бечког економског форума – Софијски разговори 2018: “Политика сусреће економију”.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

www.независникандидат.инфо

17.05.2018 19:55

Неспорно је да Европа има "европске вриједности". Неспорно је да треба бити и борба против корупције, да треба бити и веци стандард, неспорно је да се могу добити неповратна или повољна повратна средства итд, но главна ствар која генерисе све је "преузимање европских вриједности" у сто вецој мјери. Сироким слојевима становниства то одговара, али је упитно да ли одговара "пијединцима који се питају"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

У средњи вијек

17.05.2018 20:40

Пут у средњи вијек.Трла баба лан.