Рома и Виола шкрте руке, Балотели на прагу Велодрома!

Дефинитивна одлука после репрезентативних акција.

Фудбал 19.05.2018 | 08:00
Рома и Виола шкрте руке, Балотели на прагу Велодрома!
Рома и Фјорентина су питали, али одговор им се није допао, а како његови захтеви нису испуњени Марио Балотели се окренуо другим опцијама. И наводно већ пронаша клуб рад да га усрећи. Италијански медији пишу да је Олимпик из Марсеља прихватио све Балотелијеве услове и да је његов долазак из Нице малтене договорен.

Делом и зато што је Балотели врло свестан да му је епизода у Ницу оживела каријеру, те му се није по сваку цену одлазило из француског фудбала. За већину нападача није то идеална средине. Много чврст фудбал, стамени дефанзивци, али снага никад није била проблем за Супер-Марија. Лига 1 њему једноставно лежи.

А Олимпик Марсељ је очигледно спреман да плати. И у Олимпику из Марсеља Балотели би извесно имао улогу првог шпица. Не само због имена и биографије. Заиста је био одличан у ове две сезоне на Алијанц Ривијери. У овој текућој је на 37 утакмица постигао 26 голова. Међутим, чини се да Ница не може много више од овога на чему је сад.

Олимпик је у успону. У последњем колу првенства бориће се за треће место на табели и пласман у Лигу шампиона. Да не заборавимо, вечерас у Лиону са Атлетиком из Мадрида играју и за пехар Лиге Европе.

Враћају се. Полако, али сигурно. Балотели би цео тај процесс убрзао. Наводно, само се чека да прођу пријатељске утакмице репрезентације Италије са Саудијском Арабијом, Француском и Холандијом. Да Супер Марио још мало размисли. И то је то.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар