Изненађење: Сада је ОН најближи Арсеналу!

Отпали су Вијера, Алегри, Тухел. . .

Фудбал 16.05.2018 | 21:50
Изненађење: Сада је ОН најближи Арсеналу!
Ко ће наследити Арсена Венгера у Арсеналу?

Макс Алегри је рекао да остаје у Јувентусу, Томас Тухел је преузео ПСЖ, Патрик Вијераје позив бившег клуба схватио као неозбиљан, Микел Артета је још увек уз Пепа Гвардиолу, док би Карло Анћелоти радије "скокнуо" до родне Италије...

Али, кандидат на кога су многи заборавили - поново је актуелан!

Аустријски стручњак Ралф Хасенхитл (50) данас је неочекивано споразумно раскинуо уговор са Лајпцигом и слободан је у избору нове средине, а многи су у Немачкој овај потез протумачили као потенцијални одлазак у Арсенал, пре свега због стила фудбала који он гаји.

Офанзиван, атрактиван...

Лајпциг је на званичном сајту објавио да се растаје са тренером годину дана пре истека уговора и да су они желели да га задрже и наредне сезоне, али је Хасенхитл инсистирао да оде.

У овом "Ред Бул" пројекту имао је одличне услове, правио је фантастичне резултате претходне две године (друго и шесто место у Бундес лиги, четвртфинале Лиге Европе), а видећемо да ли је управо оставку понудио јер на столу има позив Арсенала.

Њега ће највероватније заменити Марко Росе из још једног Ред Бул клуба - Салцбурга, док је наследника Ника Ковача изабрао и Ајнтрахт - то ће бити Ади Хитер из Јанг Бојса.

Ове среде тако је била веома прометна "тренерска пијаца" пошто су до поднева премијерлигашки клубови Евертон и Вест Хем одлучили да смене Сема Алердајса и Дејвида Мојеса незадовољни претходном сезоном.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар