Пуцњава из возила у покрету

Након изласка Фахрудина Радончића, и осталих које је оптужница теретила за ометање рада правосуђа и утјецаја на свједока, из суднице Суда БиХ и давања изјаве новинарима, на паркингу преко пута Суда БиХ чула су се четири пуцња из ватреног оружја, јавља Фактор. ба.

Босна и Херцеговина 16.05.2018 | 18:43
Пуцњава из возила у покрету
У том моменту неколико припадника полиције КС потрчали су према паркингу, али је према изјавама очевидаца, непознати мушкарац пуцао из возила у покрету, које се потом удаљило са мјеста догађаја.

Према ријечима очевидаца, мушкарац је из ватреног оружја пуцао у траву, односно у земљу. У тим тренуцима блиндирано возило у којем је био Радончић се удаљавало испред Суда БиХ.

Полиција ће, како се претпоставља, извршити увиђај. У тренутку када се ово догодило испред Суда је био велики број људи.

У овом моменту није познато да ли су пуцњава из аутомобила и изрицање пресуде Радончићу на било који начин повезани.

Из МУП-а Кантона Сарајево за Фактор је потврђено да им је пријављено да су се чули пуцњи, како су казали, "негдје у близини Суда Босне и Херцеговине".

- Колеге су на терену, покушавају да одреде лице мјеста. Засад не знамо да ли је дошло до употребе ватреног оружја, или су у питању нека пиротехничка средства - казали су у Оперативном центру МУП-а КС.

(Бука)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Дзо

16.05.2018 17:00

Требао си паса зољом а не утокицом па да те на Ифтар угостим с породицом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.05.2018 19:19

Опомена.

Name

Дарwилл

17.05.2018 11:18

Дзо, мозеш ли ми објаснити шта је ифтар? И шта је шехид, јер често чујем да је, цитирам: "положено цвијеће на мезарје шехида и погинулих бораца". У чему је разлика? Питања нису уопште провокација, једноставно не знам о чему се ради, па ако можеш објаснити. Хвала.

Name

Дзо ре Дарwилл

17.05.2018 12:39

Сехиди су борци који су погинули у борби, мезарје је гробље. Ифтар је кад људи посте у светом мјесецу Рамазану, не једу и не пију никако, кад је вријеме Ифтара људи уз богату трпезу у породицном амбијенту и с пријатељима заједно сједају за сто да једу и пију, а алкохол је забрањен у току рамазанског поста. С обзиром да ниси из БИХ оцито онда да ти одговорим, јер сваки босански србин зна ста је то. А сто се Радонцица тице добио си објасњењем одговор.

Name

Зоран

16.05.2018 18:32

Постени људи се невозе у блиндираном ауту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

16.05.2018 19:53

Полиција це како се претпоставља изаци на мјесто догадја и сад нек неко казе да полиција није сауцесник свему ста нам догадја , па ваљда треба бити обрнуто полиција је изасла на мјесто догадја односно пуцања из ватреног орузија све лопови владају кримоси у судству у полицији у опстинама ми смо дохватили дно од дна са оваквом дрзавом бих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.05.2018 22:08

Фахрини славили, па мало сенлуцили.