"Имам проблеме јер имам лову"

Живот Стефана Ђурића прате бројни скандали, па је тако месецима уназад пунио новинске ступце, било да је реч о разводу од Ане Николић или проблеми које је имао са тимом сарадника, што је напослетку нашло епилог и на суду.

Србија 16.05.2018 | 10:04
"Имам проблеме јер имам лову"
Раста је, гостујући у емисији "Амиџи шоу", рекао нешто више о отпуштању доброг дела сарадника у својој продуцентској кући.

"Где је лова ту су и проблеми. Ту се тестирају људи и њихови карактери, поготово кад је много лове у питању, као што је код мене случај", истакао је Ђурић.

"Многи лопови користе ту причу да се у данашње време ЦД-ови не продају и да је ситуација у земљи лоша, а са друге стране узимају гомилу новца од дигиталних продаја", открио је Раста, истичући да његову музику купују људи из најудаљенијих крајева света у којима је популаран правац, али му и нуде сарадњу.

"Истина је да сам веровао лажним људима, лажним пријатељима. Али моја фирма је сада још јача и не одустајемо од свог циља - да ширимо добру енергију и квалитетну музику. Најважније је да је коров отклоњена из мог тима. Тачно је да ме је сарадник покрао и због тога ћу поднети кривичну пријаву за превару и крађу. Надам се да ће бити ухапшен чим крочи у Србију", изјавио је Ђурић недавно за "Пинк".

(Пинк.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

м

16.05.2018 10:03

Како је ова Ана некад била риба... Како се нагрди, на шта спаде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Без памети

16.05.2018 11:04

Немате ви памети то је проблем

ОДГОВОРИТЕ