Бивши играч Астон Виле погинуо у саобраћајки!

Дугогодишњи премијерлигашки фудбалер страдао је у уторак ујутро у Енглеској.

Фудбал 15.05.2018 | 21:45
Бивши играч Астон Виле погинуо у саобраћајки!
Бивши премијерлигашки фудбалер, Џејлојд Самјуел (37) погинуо је у Енглеској, где је у Честеру доживео саобраћајни удес, у којем је својим возилом налетео на комби.

Некадашњи играч Астон Виле, Болтона и Кардифа преминуо је у истом тренутку, док је возач комбија, стар 54 године, доживео тешке повреде и брзо је транспортован у болницу, где се лекари боре да га одрже у животу.

Непосредно пре него што је погинуо, Самјуел је оставио дете у школи.

Некадашњи фудбалер прошао је омладинску школу Чарлтона пре него што је 1991. године заиграо за Астон Вилу, у чијем је дресу до 2000. одиграо скоро 200 утакмица. Наступао је за репрезентацију Тринидада и Тобага, иако је претходно био члан и У-21 селекције Енглеске.

За собом је оставио супругу Ему и троје деце. Његов син је члан фудбалске академије Манчестер ситија, а не тако давно, преминуо је још један члан екипе Астон Виле са краја деведесетих, Уго Ехиогу.

Вест о Самјуеловој смрти потресла је и фудбалера Манчестер јунајтеда Ешлија Јанга, који је на свом Тwиттер профилу написао да га је та информација уздрмала и да је Самјуел био ту за њега када је ушао у први тим. "Помогао ми је да се навикнем. Тако добар момак, ван терена и на њему и искрено добар пријатељ...", написао је репрезентативац Енглеске.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар