Блајбуршка коалиција "За пљачку спремни"

Милорад Додик отишао је на кољена Драгану Човићу у Мостар како би потписао Двојни пакт! Чим се лидер у Хрвата мало одморио од далеког пута и мисе усташама у Блајбургу, Додик је одмах скокнуо Мостар да формално озваничи савез и чврсту Блајбуршку коалицију, која функционише без прекида пуне двије деценије. Сувишно је нагласити да у Мостару осим шаховнице и заставе БиХ, иза два „лидера“ није било никаквих српских обиљежја, у чему има доста симболике.

Република Српска 15.05.2018 | 10:13
Блајбуршка коалиција "За пљачку спремни"
Умјесто да као српски патриота, каквим се годинама лажно представља, снажно супротстави и јавно осуди величање усташких злочинаца и фашиста у Блајбургу, Додик је понизно изгрлио и подржао оне који славе Кватерника, Павелића, Макса Лубурића, Јуру Францетића, Степинца и остале „невино пострадале“ усташе,  које су одговорне за стравичан геноцид и истребљење Срба на великом простору.

Додикова коалиција „За пљачку спремни“, озваничена непосредно по Човићевом повратку из Блајбурга, није ништа друго до чин велеиздаје, велика срамота за српски народ, понижење за све потомке и преко милион Срба које су звјерски побиле и у јаме бацале усташе у прошлом вијеку на простору од Превлаке и Херцеговине, преко Јадовна, Јасеновца до Барање и Земуна.

Двојни пакт је само континуитет велеиздајничке политике Милорада Додика и СНСД-а, која је започета предајом Јасеновачке грађе Хрватској, давања уносних послова на градњи гасовода Чермаку и другим хрватским генералима из „Олује“…



Блајбуршка коалиција додатно је учвршћена додјелом Вечерњаковог печата, гдје су ХДЗ и СНСД братски подијелили награде између Јелке Миличевић, Дарка Томаша, Мира Џакуле, те акцизног побратима Ларса Гунара Вигемарка, који је тортом и колачима (о)купио посланике „акцизне већине“ и тако из џепова грађана извукао новац како би Човић и Додик, преко награђене Јелке, Тегелтије, Беванде и Џакуле, могли финансирати кампању.                                                                             
Додиково понашање још једном јасно показује да СНСД-овци нису ништа друго до црвене усташе, а антисрпско понашање (нео)комуниста има непрекидан историјски континуитет још од Дрезденског конгреса и Велебитског устанка. Блајбуршка коалиција Додик – Човић је  исконски антисрпска, и уперена је директно против Републике Српске и интереса српског народа у БиХ.



Она демаскира Додикову издајничку политику и непријатељска залагања за разградњу Дејтонског мировног споразума, који је једини гарант опстанка Републике Српске, стварање трећег хрватског ентитета и прекрајање граница на штету Републике Српске. Блајбуршка коалиција јасно показује да потпредсједница СНСД-а Нада Тешановић није случајно гласала у Мостару за „трећи ентитет“, већ је спроводила договоре са тајних састанака Додика и Човића.



Додик свјесно зарад личних интереса жртвује Србе, посебно у Федерацији, Мостару и другим „хрватским“ кантонима гдје већ 15 година не могу да се изборе за Уставом загарантовану конститутивност народа.

Свако онај ко имало познаје нашу националну историју одлично зна какав би био погубан крајњи исход по Србе и Републику Српску уколико би, не дај Боже, Блајбуршка коалиција дошла на власт.  Слабији познаваоци националне историје могу отићи на мјесто злочина у Мостар, или Пребиловце, Книн, Двор, Обровац или Бенковац, па питати потомке и остатке накланог народа каква су им искуства, шта мисле и очекују од Блајбуршке коалиције и осовине Додик – Човић.   

                                                           

Мудри Човић не може ништа да изгуби истурајући Додика у први план, и опет користи неке наивне и похлепне Србе да оствари своје, али и хрватске националне интересе. Иако се ствари не могу поредити, на крају се само требамо запитати шта би било да неки хрватски политичар правио савез са неким ко баштини традицију Драже Михајловића, првог герилца и антифашисте у поробљеној Европи?

Иако су амерички Конгрес и Де Гол одликовали Дражу, и потврдили његове и заслуге у борби против фашизма и Хитлера, сигурно је да Хрвати не би опростили већ би сурово казнили сваки излет и пакт неког свог политичата који би покушао да се наслања на Србе и Равногорски покрет.                                                                            
Без обзира да ли ће Двојни пакт новим придруживањима прерасти у Тројни, да ли ће се Блајбуршка коалиција водити слоганом За пљачку, За Дом или За Сајам спремни, већ сада су јасно видљиве погубне последице ако већи дио Срба буде обманут и заведен, и по ко зна који пут скупо плати своју наивност. Ваљда смо на својим грешкама и из историје нешто научили!

небојсавукановиц.инфо

Коментари / 123

Оставите коментар
Name

ре

15.05.2018 08:19

Ова двојица се договарају како унистити БИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баке

15.05.2018 08:36

Та двојица се договарају,а градјане це скупо костати њихови договори.

Name

ЖИКА Ж

15.05.2018 08:36

ДОГОДИНЕ И МИЛЕ ЋЕ ДА СЈЕДИ У ПРВОМ РЕДУ БЛАЈБУРГОВАЦА.

Name

Ре ре

15.05.2018 08:37

Они Босну уништити неће,Босна је 10000 година али НАРОД хоће сигурно завадити.Надам се да че јих Окробарски избори ућутити.

Name

ТОРРО

15.05.2018 08:43

ДОБАР КОМЕНТАР, САМО СИ ЗАБОРАВИО НЕКЕ ПРИВАТНЕ БАНКЕ СА СЈЕДИСТЕМ У ЧОВИЋЕВОЈ "ЕПАРХИЈИ" КОЈЕ ИСПЛАЋАЈУ КРЕДИТЕ СА "ВЕСЕЛИМ" И ДРАКОНСКИМ КАМАТАМА НА РАЧУН ТЕГЕЛТИЈЕВОГ БУЏЕТА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ.

Name

РЕ

15.05.2018 09:05

РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЊИХ ЈЕ ВЕЛИКА. ЧОВИЋ ВОЛИ ПАРЕ И УСТАШКУ ДРЖАВУ А ДОДИК САМО ПАРЕ, ЊИХОВИ ПРЕЦИ СУ ИСТИ

Name

ЗА ПЉАЦКУ УВИЈЕК СПРЕМНИ

15.05.2018 09:09

Двојац ЗА ПЉАЦКУ УВИЈЕК СПРЕМНИ немилице јаси Електропреносом БИХ и Управом за индиректно опорезвиање гдје се ни један посао не мозе заврсити без рекета ове двојце пљацкаса у интересу народа. Проинтер је доказ за такво понасање јер дрма са ова два субјекта као мајмун кад се довати лијане.

Name

Види

15.05.2018 09:19

Види мозе да ти води породицу Додик,све му повјери слободно, ал Републику Српску не мозе,зато цес на смеце изадјице.Творза те цека

Name

СПАС

15.05.2018 09:21

Као да је онај трећи из Сарајева бољи..

Name

@

15.05.2018 09:27

Да вас напоменем Срби и Бошњаци, немојте којим случајем да заборавите свако јутро посјетити ХДЗ-ове спортске кладионице, која смо ми стока то планета нема. Једино се тој ХДЗ пошасти успротивио начелник Зенице (Фуад Касумовиц) и кладарама увео високу мјесечну таксу, градоначелнику Зенице капа до пода а ви сиротињо и биједо пуните КраДеЗе џепове.

Name

Ре: СПАС

15.05.2018 09:41

Није Бакир бољи, можда је и већи лопина од ове двојице, али овај је двојац екстремнији. Лично мислим да су и Хрвати и Срби у БиХ више десно од својих сународњака из Србије и Хрватске, јер ова двојица сију мржњу. Сад имамо и анти-имигрантску мржњу, а људи само желе проћи. Зашто би живили у држави у којој ни њени грађани не желе живити? Потребна је релаксација, пошто не вјерујем у нове ратове, па тако да за овом двојицом нема никакве потребе, осим ако стварно вјерујеш, да ће толика Европа пустити Бошњаке да тек тако нападну друге у БиХ? Све је само фарса до стварања три вјечна феуда у БиХ унутар којих смо сви ми само кметови, па тако да све што можемо, да се придружимо имигрантима и побјегнемо што даље.

Name

Нисте Знали ,

15.05.2018 09:50

Свака птица,своме јату лети ,покварен је у дуси 'ниста друго.

Name

А

15.05.2018 09:58

ЈА КАО ВЕЛИКИ СРБИН ГЛАСАЋУ ЗА ХДЗ !

Name

Ре

15.05.2018 10:25

Ти си будала,,то сто је тај Зеницанин увео није по уставу,,и вец је на уставном суду,,сад фрка кад устwвни суд то укине вратице им паре са каматом,,саберите се вец једном то је легална дјелатност у цитавој европи

Name

Михајло

15.05.2018 10:26

Додиг и Цовиц су браца.

Name

Хрватски Савез

15.05.2018 10:48

Сви Хрвати конацно заједно.

Name

За РЕ

15.05.2018 11:07

Јесте легална под условом да плаћа порез држави и да је прописно удаљена од неке школе !

Name

МОЛИМ ВАС

15.05.2018 11:11

Људи не претерујте јер Драган је хтео нашем Милету да покаже само слике из Блајбурга и да га обавести како иде припрема за прославу Олује .

Name

милева

15.05.2018 11:25

Људи ово су два најбогатија лика у региону и још им само Бакир фали.

Name

Гуyа

15.05.2018 11:34

Јел то проблем сто васег сефа Бакира нико није звао

Name

Драгиша

15.05.2018 12:27

Браво Вукановићу, текст је чиста 10-ка

Name

Зокс

15.05.2018 12:44

Замислите да се на комеморацији у Блајбургу појавио и Изетбеговић да као ода почаст муслиманима који су у том збјегу били, па РТРС би га сад развлачио данима уздуж и попријеко. Додик би сазвао хитну сједницу. Тражило би се од СДС-а да напусти Вијеће Министара и све остале функције на нивоу БиХ. Од Бакира би тражили оставку. То би талас цијели напада услиједио из режимске кухиње. Овако Човић оде у Блајбург као и сваке године, благослови баш оне који су највеће зло нанијели србском народу, а онда Миле људска нула оде код њега у Мостар да унапријед договара коалицију на државном нивоу. Ако је ово једном просјечном СНСД-овцу сасвим нормално онда не знам стварно шта ти људи осим сурутке имају у својим главама.

Name

користољубље!

15.05.2018 14:54

ОВА ДВОЈИЦА ОПСТРУИРАЈУ НОВИ ИЗБОРНИ ЗАКОН!

Name

ИМТ

15.05.2018 15:38

УИО БИХ је организована криминална институција која покрива разно разни криминал,а у тој истој институцији је покрадено на десетине милиона заплијењене робе.Од доласка овог малог од кузине све је отисло низ брдо и јос се проводи апартхејд.Због свега сто ради је и наградјен овим безвриједним признањем.

Name

Сваста

15.05.2018 16:32

Насла крпа закрпу...оцај је у питању.

Name

дамјан

16.05.2018 05:45

Немам ниста против!

Name

Неко

16.05.2018 09:50

ЗОКС СВАКА ЧАСТ НА КОМЕНТАРУ ! ОВАКО НИКОМ НИШТА !

Name

Самарћанин

17.05.2018 07:35

За дом спремни

Name

ре Зокс

17.05.2018 16:30

Па то не би висе било Бакирово набацивање Додику,то би био Додику поклоњен пенал од Бакира.

Name

Брод

15.05.2018 08:24

Браво Небојса, свака ти је намјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

15.05.2018 09:28

НАЗИВАЈУ СЗП ИЗДАЈНИЦИ, ПОТУРИЦЕ, БАКИРОВЦИ.....ЗАШТО ГОСПОДО ЛАЖНИ СНСД СРБИ НЕ НАЗИВАТЕ СВОГ ВОДЈУ ИЗДАЈНИКОМ,ПРОУСТАШОМ И ЧОВИЋЕВЦЕМ???????ПА МИ СРБИ СМО КРОЗ ИСТОРИЈУ УБЈЕДЉИВО НАЈВИШЕ СТРАДАЛИ ОД СТРАНЕ УПРАВО ХРВАТА И УСТАША А НЕ МУСЛИМАНА!

Name

Х

15.05.2018 09:37

Свак цаст за коментар сад се види ко је потурица издајник додо био и осто издајник срба док сарадјује са хрватом

Name

Последњи кинески цар

15.05.2018 09:54

Ужасна и тотално погрешна политика. Само да подсјетим да је и 2014.Човић обећао Додику коалицију на нивоу БиХ па га је оставио на цједилу. Мени овдје смета упорна сарадња са Хрватима и гурање прста у око Бошњацима. Нас нема шта да занима какав ће однос између себе створити Бошњаци и Хрвати у Федерацији, ми нетреба ником' да држимо страну. Срби треба да направе договор и компромис са Бошњацима и то је будућност ове земље. Наравно, не на штету Хрвата, али по мени Хрвати траже и превише у односу на чињеницу колико их уопште има у БиХ. Они би малтене хтјели да владају Федерацију и да је тај ХДЗ увијек на власти. Е јбг., што је превише превише је.

Name

Ре

15.05.2018 10:28

Па да, тако је то. СзП су Бакировци, а ти "бакировци" устадосе против Бакира и Цовица кад је требало повецати акцизе на гориво, а "велики" Срби из СНСД-а то подрзасе. Кад је требало изгласати конститутивност Срба у 4 кантона у којем нису конститутивни (иако би по Уставу морали бити) СНСД је опет гласао против. И онда ми се они огласавају као патриоте. Срам их било, лопови бјелосвјетски!

Name

за Последњи кинески цар

15.05.2018 11:02

Свака ти цаст на реалности а изгледа појединим Србима који овог са Блајбурга подрзавају треба јос геноцида над Србима да би се и они опаметили.Не знам који је инерес Срба подрзавати Хрвате који Србе мајоризирају у својим кантонима.Вјерујте да ово понасање Додика и Цовица само уједињује и јаца Босњаке.Не знам како це се ово заврсити али знам да су Босњаци и све друге босанске партиоте спремни за све сценарије.

Name

за РЕ

15.05.2018 11:09

Испаде да су вецински Срби из РС-а против Срба из хрватских кантона јер свјесно гласају против равноправности Срба да задовоље брацу Хрвате и свог Бају.

Name

Не испаде

15.05.2018 12:52

СНСД није вецина, СНСД је огромна мањина.. У ком смислу то говорим, па овако, 95% обицних градјана их подрзава зато сто су им дали посао, пренатрпавси јавну управу или сто падају на њихов лазни патриотизам. Да им је дао посао било ко други гласали би за њега. То су људи који су претезно необразовани, не знају ниста ни о економији, ни о праву, ни о вецини ствари. Цак је велики број нацелника, замјеника, помоцника и осталих "цивија" заврсило занат па су поплацали дипломе и сада они паметују о економији. Тако ти је то, трла баба лан да јој продје дан.

Name

Пастири

15.05.2018 13:44

Додик је издајица какву српски народ до сад није имао.

Name

Бивши гледалац АТВ

15.05.2018 17:01

Да, текст је добар и погађа суштину.

Name

Харе

15.05.2018 08:25

Ја не знам како на њих и њихову сурадњу гледају обични људи, Срби и Хрвати. Један се вратио из Блеибурга гдје је величао усташтво, други свако мало помиње Јасеновац и усташке злочине над Србима, један се никад није удостојио да посјети масовна стратишта Хрвата у посавини, другог уопсте не интересују Срби из западне херцеговине итд итд... непринципијелност и лицемјерје до крајњих граница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

15.05.2018 09:03

Тако је као и за злоцин у мркоњиц граду вец 20 год сцак године говоре да це покренути тузбе а ниста од тога ненда додо и цовиц а јадни народ у заблуди зиви

Name

капетан

15.05.2018 12:26

Увијек сам био против да се договара са латинима јер су то бјелосвјетске фукаре само ради свог интереса. Са Босњацима је другације и лаксе направити договор јер су и они увијек били раја за подкусуривање од стране латина и мислим да је тога доста. Зивио савез Босњака и Срба православаца

Name

РЕ П

15.05.2018 13:28

ОВДЕ НИЈЕ БИТНО КО ЈЕ СТРАДАО ВЕЦ ТО ДА ЈЕ ДОДИК ПРЕПОРОДИО СРПСКУ А ТО НАРОД ПРЕПОЗНАЈЕ И ЗАТО ПОЛИТИКА ЈЕ ТО.

Name

Ре Х

15.05.2018 13:32

Е мој пријатељу неце нккад покренути тузбу за злоцине у Мркоњиц граду као ни за злоцине у Броду, моли се Богу да недобинес за предсједника скупстинд устаског комаданта као Брод Иву Мијица комаданта 101 босанско бродске бригаде.

Name

Ин

15.05.2018 22:17

за Хрвате незнам како гледају на њихове односе али Срби це у октобру реци не Мили тако да његово потписивање незнаци ниста

Name

Саса

15.05.2018 08:26

Све док народ у Бих не узме дрзаву у своје руке кримоси це да краду и завађају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролетер

15.05.2018 09:43

Тако је. Устанак и тјерати банду (укључно бакир), јер не вјерујем да је обични Бошњак или хрват, мени већи непријатељ, од Додика, Човића или Бакира.

Name

Ре

15.05.2018 10:40

Дрзава је у рукама народа, али народ није тога свјестан.

Name

СРБИЈА

15.05.2018 08:29

Рекао је покојни МИНИМАКС УСТАХ ЈА УСТАШЕ СВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Минимаx

15.05.2018 17:02

Многи су устајали и прешли на другу страну.

Name

истина

15.05.2018 08:29

Оргиналан наслов свака цаст.Текст пун истине.Ова двојица су исти лопузе и лазови невидени.Само сто се милорад висе понизава трцеци за овом лисицом мостарском.Фата се дављеник за сламју и понизава Српство.Какви бескицмењаци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боле

15.05.2018 09:55

Није то њему понижење,то су његови...

Name

Харис

15.05.2018 08:31

Драго ми је да има и нормални Срба који препознају Лакташев рад и шта он чини,хвала БН Телевизији што није пала под Ронхилов терор и извјештава онако како већина Срба мисли.надам се ал искрено да ће им се ово одбити од главу.Поздрав свим нормалним људима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Харис

15.05.2018 11:19

Немаш бригу Харисе. Твоји су етнички очистили Федерцију БиХ од Срба, а Срби су по вама муслиманима геноцидни. Нормално да ћемо се удружити и са самим ђаволом да ви не успијете од цијеле БиХ направити исламску државу. БН телевизија је слободна ТВ која указује на лоповлуке Додика и његових, али то нема везе са националним интересом Срба. Национални интерес је СРПСКА.

Name

Гранде

15.05.2018 13:24

Па да, битније је пркосити ономе ко те назива погрдним именима него ономе ко ти је убио 300 000 људи. Памети јави се.....

Name

ре харис

15.05.2018 21:10

Да си нормалан и јаби те поздравијо

Name

саса

15.05.2018 08:32

Хиљаде тих истих цетника "антифасита" су побијене заједно са устасама у Блајбургу, а управо је Додик један од најзаслузнијих за њихову рехабилитацију, тако да ј..... се и ти Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупани Са србском цасти

15.05.2018 21:26

п... вам м...,добицете путовнице,то се договорило,узеце вам по стоју минимално,и разгулите,ал прво морате гласати за коалицију...а кога брига хоцете ли се из Немацке вратити,јал бос , јал са опанци...

Name

Серб

15.05.2018 08:33

Шта сад шуте црвени ,што вођу не величају јел САД јасно о чему се овдје ради *Тешко нама с вама у злу добро чекајући".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.05.2018 05:49

Толико сте глупи,па онда цорави,па поврсни итд.Исао је Цовиц и код Вуцица,не једном.Али наравно не ваља ни Вуциц,тј. ста он зна.Треба питати Васковица,Радовановица,Бурсаца,Вукановица.Треба вас све вратити у И разред ос.И то би било дзаба,мени се цини.

Name

Турбоскара

15.05.2018 08:39

Волио би стварно ако неко зна шта је у ствари коалиција баје са Човићем.Зашто му тако стално лети на ноге зашто ссгиње главу пред нким допушта му све и што је Алија рекао Ердогану само овај Човићи оставља РС у Аманет.Прелази преко Јасеновца Блајбурга Усташтва па и недопуштање Србском народу да буде констутиван народ тамо гдје су Хрвати вечина.Шта Додик има толико од Човића.И на све његове провокације баја шути и неоглашава се.Каже се да иза грма лежи зец.Шта се крије иза овлике љубави баје према Човићу.Како и поред 300,000 хиљада протјерани Срба из Крајине баш од тог истог ХДЗа Он неумољиво лети Човићу на сваки његов звиждук..Знали неко шта се стварно крије иза свега тога.Да је пљачка овог народа то је јасно то се и некрије али иза овог мора бити нешто пуно више нешто пуно бруталније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

15.05.2018 10:12

Јасно као дан. Они су у вези ради криминала и корупције. Јер на тај начин се заједно чувају у суду и тужилаштву БиХ имају своје људе инсталисане и ако СИПА нешто открије то тужилаштво склони истовремено. човић је кримос жестоки.

Name

Ре "Турбоскара" РАСПУЦХИН

15.05.2018 13:51

Могао бих Вам ја много тога рећи али , на жалост , тешко да би то објавили. Корјени свега вуку у године прије овог рата и све је почело Хрватској.

Name

дусанцули

15.05.2018 08:41

Каква ће то бити "сарадња" може се наслутити из протекле 4 године гдје су једину корист од исте имали само Хрвати и Додик лично (ту не мислим да је Додик једнако РС) што се види у нераду бх. тужилаштва на које преко Тадићке, Човић а самим тим посредно и Додик, имају неспоран утицај. И то је једина сврха овог савезништа, додуше у укупном облику, на српску штету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

15.05.2018 08:44

Додик,гробар Србског народа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поштовалац

15.05.2018 08:44

ФЕНОМЕНАЛНО.. право у сриду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо брате

15.05.2018 08:52

Ова двојица су само пиуни политике из Карадјордјева ,зар неко мисли да би Додик смио радити ово сто ради да нема амин од Вуцица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фино

15.05.2018 08:58

Браво момци, само напријед, сваки народ озваничити своју државу па да живимо у вијековном миру и стабилности без међусобних кочница, а не на силу заједно па кад падне на памет прљавом Западу, нахушкају рат а послије се као убише од бриге за наш развој и помирење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрее@Ласт

15.05.2018 09:37

Пази друже да, ако си тренутно на лијевој страни ријеке Босне, да не осванеш у држави која ти је тренутно "сусједна", чланица је ЕУ и НАТО, а њени становници су се у неколико наврата ружно поиграли са судбинама стотина хиљада Срба.

Name

Ре Фрее@Ласт

15.05.2018 11:14

Све је боље од исламске државе. Са Хрватском смо већ у ЕУ.

Name

Драма

15.05.2018 13:26

Који дебилизам, бојис се неке Исламске дрзаве (која уопсте нема упористе код босњака, мозда код неких 5 %) а не бојис се дрзаве која је протјерала 200 000 срба деведесетих и побила 300 000 током ww2. Браво ти :))

Name

Ре "Драма" РАСПУЦХИН

15.05.2018 14:21

Имате Ви великих проблема са бројевима. У проценат бошњака , који подржавају исламисте , и могу да повјерујем али што се тиче убијених у 2. рату и прогнаних деведесетих имам много боље податке од Вас (а и како не бих имао пошто сам и сам Србин из 'рвацке). Препоручујем Вам да бројеве провјерите па да онда коментаришете а као натукницу ћу додати да је у 2. рату , само на територији коју обухвата данашња Р. Х. , убијено око 540.000 Срба. Број прогнаних у "Олуји" , "Бљеску" (и осталим акцијама) коме се морају додати и прогнани из већих градова ван територије РСК у укупном збиру би био близу 500.000. То што и "срПска" политика настоји умањити бројеве , није Ваш проблем али није коректно "фрљати" се бројевима на памет.

Name

Не сумњај

15.05.2018 08:58

Не сумњај Небојша да РС има много ухљеба у министарствима, јавним предузећима, фондовима, јавним установама, народној скупштини, судовима, тужилаштвима. Бранећи своја добро плаћена мјеста, на којима огромна већина не ради ништа они бране себе. Штитећи себе на изборима они штите и Милорада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

15.05.2018 09:03

БиХ нису могли јаци унисити нити це а ова двојица криминалаца лопова и хостаплера це унистити свој народ.Полако видецете зиви били па видели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

15.05.2018 09:03

Људи се састају и договарају од како је свијета и вијека. Срби и Хрвати ако се не буду заједно држали и договарали У БиХ нема нам живота у БиХ какву је замишља СДА. Представници СДА БиХ виде само као земљу Бошњака. који су како они кажу већина а СРБИМА И ХРВАТИМА поручују ако вам се не свиђа држава коју ми хоћемо можете да идете. Говоре нам да смо агресори да је РЕПУБЛИКА СРПСКА геноцидна творевина коју треба укинути, такве ствари поручују и ХРВАТИМА и како онда да се договарамо са истима. Док се не појаве људи испред Бошњака који ће разумјети да БиХ није само њихова и онаква какву би је само они жељели не може се правити никакав договор и коалиција са истим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НекоКоЗна

15.05.2018 09:42

Али, Срби и Хрвати ... еееееј .. Срби и Хрвати, па јеси ли нормалан??? Је...м ти политику и идиотски народ кад ти предсједник иде на ноге човјеку који је дошао са поклоњења страдалим усташама који су од 1941 до 1945 као примарни циљ имали ИСТРЕБЉЕЊЕ Српског народа на територијама које су могли дохватити. Ма јебите се и ви сви ваши разговори о сарадњи са њима.

Name

ре

15.05.2018 10:23

Наведи један аргумент и противаргумент за ово сто си написао. Ако ови лопови заиста праве коалицију да подјеле БХ онда се срби требају припремити за нову тракторијаду. Преходна је била након договорс Тудјаман - Милосевиц у Карадјордјеву

Name

ре Петар

15.05.2018 10:34

Ајд не с*ри Петре,да те одмах демантујем,висе процентуално Срби и Хрвати дају гласова СНСД-еу и ХДЗ-еу,него Босњаци СДА-у,сто знаци да је вецина Босњака за дрзаву у којој це сви бити равноправни.Паметњаковицу,потруди се да Срби буду на макар на папиру као конститутивни народ у хрватским кантонима,па тек онда брани ту криминалну хоботницу која само себе богати а такве као ти користи као кондом.

Name

Ре Петар

15.05.2018 11:12

100% тачно. Сви Бошњаци би хтјели исламску државу - грађанску државу, а Хрвати хоће ИИИ ентитет.

Name

за ре Петар

15.05.2018 11:44

Како би та исламска дрзава функционисала кад половина становниства нису градјани исламске вјероисповјести,мани се глупих констатација,везе то нема са реалносцу.

Name

дамјан

16.05.2018 06:06

Свака цаст Петре на људском коментару.Са црним дјаволом треба прво разговарати.Сто да не?Нема висе ратова на Балкану.Сви смо добили своје торове.Па није господин Додик блесав и неурацунљив да Српску препусти другом.Истина је:док год се Срби и Хрвати@овакви какви јесу,а знамо какви су,не договоре за еx ЈУ простор,нема нама добра људскога.Еx ЈУ простор Срба и Хрвата је повелики.Неко мора поцети разговоре?Искомлексираном народу,какви су Хрвати,не треба бас на сваку лопту скакати.Не дај драги Бозе да постанемо као они!АМИН!

Name

Дарко Миха

15.05.2018 09:04

Потпуно тачна констатација а поготово наслов Блајбуршка коалиција

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор Петру

15.05.2018 11:55

А шта је са Јасеновцем шта је са 300.000 Срба протјерани из Крајине шта је са конститивности Срба у дјелу гдје су Хрвсти вечина.Слави се Усташтво од стране ХДЗ.Сјетите се само реаговања Човића на пресуди шесторци из хага.И наш баја иде у коалицију са њим Овај наш баја што само сере као нападају бошњаци РС. Па људи кажу да признају РС у оквирима БиХ.Шта је ту Спорно имамо своји владу своје председништво ко то осим баје а и Човића самим тим што непризнаје Србе као конституционо народ урушава РС.Ја видим да Бошњаци шуте раде мало помало иду напред а ми са овом политиком и бајином реториком само тонемо.Ко је више зла нањео Србском народу Бошњаци или Хрвати.Србин сам и оз БЛ.Да небуде да овде као нешто ја браним некога али брате кп нас највише је...е ми сами себе.А Хрвати нас неподносе као и ми њи.Зато Петре могу они у федерацијо као и ми у РС радити шта хочемо и нит се ми мјешамо у федерацију или они у РС.Ко нам је крив што нам је све пропало фалирало банкротирало што је све покрадено корумпирано криминсл свуда дјеца одлазе.Шта речи криви нам Бошњаци е нису криви смо ми сами себи и ови што нас воде.Ти си по оној муко моја предји на другога е неможе то је наша мука само нас и РС.Зато престани глупости причати. Каже пословица калпавом кур...у свака длака смета тако и нама.Ваљда си сконто

Name

дзоо

15.05.2018 09:05

Ми срби ако смо нормални Бог драги нека ме убије.Сутра каземо сто нас свет мрзи.Људи ја сам за Босну и Херцеговину у њој моја РС а ови који гласају за ову будалу нису нормални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дзоо

15.05.2018 11:10

Ако си за БиХ иди код њих. Погледај проценте становништва Срба у Сарајеву, Мостару, Доњем Вкуфу, Тузли данас и прије рата. Све ће ти бити јасно. Они су своју територију етнички очистили, а у РС их има 17%. Са Бошњацима нема договора они хоће грађанску - исламску државу, а Хрвати хоће ИИИ ентитет. Шта је проблем подржати Хрвате? Јесу усташе 50% али има и 50% добри људи а желе само Ентитет. Нико нас не спомиње нити нас коље нити нам пријети осим Бакира.

Name

за Ре Дзоо

15.05.2018 11:50

Бакир само пријети а хрвати не пријете,него кад добију прилику покољу вас ко зецеве.Мало глупо коментарисес,ондносно нелогицно,хоце градјанску-исламску дрзаву,питам те, да ли уопсте знас знацење ријеци градјанска?

Name

Егзодус

15.05.2018 13:29

Највеци егзодус срба из Федерације се десио на позив Крајисника 1995 године. Нико није крив сто се срби данас не зеле вратити а босњаци то исто цине.

Name

Митар

15.05.2018 09:07

Човићу који је провјерени симпатизер нациста Додик је повјерио да чува интересе Срба у БиХ. Срамота да га буде када је оваквој особи то повјеравао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

15.05.2018 09:14

Историја се не може преправљати без обзира колико ми то хтјели, у вријеме интернета само је питање какву истину смо спремни прихватити свако од нас појединачно. Свако за себе може мислити да је сам Аполон али не треба очекивати да и остале може убједити да тако мисле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

15.05.2018 09:22

А кад су то изашли из коалиције да би је сад правили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брат Дјуро

15.05.2018 09:25

Истина је углавном написано али је идиотски поредити устасе и комунисте то раде само неофасисти. Окани се ствари које не разумијес инаце се нецес разликовати од ових о којима исправно говорис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

15.05.2018 22:35

До сад су били у таној љубави сад су званицно склопили брак са све потписом. Ј....м им потпис.

Name

М

15.05.2018 09:37

Дивно ти чучи ова застава иза ледја Милокраде,таман иде уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Најбољи

15.05.2018 09:46

Правда И смена власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

доми

15.05.2018 09:47

Гдје сте сад обозаваоци великиг водје.водја вам се састао са устасом, да му пренесе утиске из блајбурга.па ко је овде издајник,?.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

15.05.2018 09:50

Непотребан излив гнијева Небојше Вукановића. Нико жив не зна која коалиција је добра за Србе у БиХ. Чини се да коалиција са бошњачким странкама није дала резултате. Бошњацима су добри Срби само они који сваки дан понављају да је у Сребреници био геноцид, да је Српска геноцидна и сличне формулације. Стога не видим ништа лоше у предизборној коалицији, која БиХ види као државу три равноправна конститутивна народа, а не као грађанску (у случају БиХ то је исламска држава). Нико СДС-у не брни да тражи себи коалиционе партнере на нивоу БиХ. Проблем је што их нема, јер СДА и друге муслиманске странке воде исту политику мајоризације хришћана, а то у Европи није допустиво док је Хрватске и Србије. А да су Додик и Човић напунили џепове није непознато, али будимо искрени сви који дођу на власт ријеше своја питања за сва времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИСТО

15.05.2018 09:52

СВАКА ЦАСТ ЛИЈЕПО ИХ ЈЕ ВИДЈЕТ А ЈОС ЉЕПСЕ ЦУТ ДА ДОДИК ПОМАЗЕ ХРВАТЕ У БОСНИ ЗАЈЕДНО СА ЦОВИЦЕМ А СВОЈ НАРОД ОДБАЦУЈЕ ПА ЈОС ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊЕГА А СТАЦЕС НИЈЕ КРВ ВОДА СВАКА ПТИЦА СВОМЕ ЈАТУ ЛЕТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зока

15.05.2018 09:54

Миле Блајбург

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буба

15.05.2018 12:20

Дно дна !!! Криминалци свих земаља уједините се!!! Заједно смо јаци!!! Немозе нам нико ниста!!! А застава додина биси вани испред улаза хахаха

Name

Па

15.05.2018 09:58

Вукановић велика србенда, али ово о чему пишеш је све већ виђено. Ја сам ово све знао и без тебе, али ови што гласају не читају твоје жалопољке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

15.05.2018 10:09

Браво одличан текст све је 100 посто тачно, свако слово

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

15.05.2018 10:35

Дуго нисам процитао бољи текст на овом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАНТА

15.05.2018 10:45

Одлијепио је овај Додик,одкуд му математика да због шаке Хрвата којима се ушлихтава иде у конфликт са МИЛИОНИМА МУСЛИМАНА! Чувај се народе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 Бонд

15.05.2018 10:51

Е мој брат Додара! А шта је са оним: ,,Хрвати, вратите крајишким Србима земљу, имања, куће, и оставите више окупиране Крајине на миру''! ... И немој после да буде оно: ,,Србијо, шаљи оружје и војнике,,,браћа'' усташе нас опет кољу''!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 007 Бонд

15.05.2018 11:05

Кад је Србија помогла у прошлом рату? Кад је падао Книн, Грахово или Гламоч? Пустили су крвнике до Бања Луке, а први су на РТ Београд причали о угрожености Срба. Србија нам је помогла исто онолико колико и Русија Србији 99. године.

Name

007 Бонд

15.05.2018 11:51

Те 1995 се ЈНА кукавички повукла, и издала је! Али то не значи да ће опет бити тако у случају неке фрке! ...Не верујте пуно 'рватима, јер пуни су комплекса и мрзе Србе!

Name

ре гласацима

15.05.2018 11:02

Ја за кога ви народе гласате ја ниста грдје од ове двојице нисам видио,Дзаба вам труд свираци,нису Босњаци наивни висе,јасан вам је план али ,,не липси магарце,,није то успјело јацима од вас..Да се не лаземо није ни нас Баке цвјецка али....мислим..јасно је све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лова

15.05.2018 13:34

Само је битно да се настави коалиција за пљацку. Народ овце вјерују у ове флоскуле о мајоризацији некога, па сто се не запитате да ли ми мајоризирамо остале народе у Републици Српској када само обиљезавањамо православне празнике, дајемо славе установама које су по закону ту да слузе све народе, како би то назвали?

Name

ЛЕОТАР

15.05.2018 11:16

ПАРАДОXАЛНО ПИТАЊЕ , А И НИЈЕ ТАКО ГЛУПО КОЛИКО СЕ МОЗЕ УЦИНИТИ МОЗЕ ЛИ СЕ БИТИ И СРБИН И УСТАСА У ИСТО ВРИЈЕМЕ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

15.05.2018 11:18

Ова двојица више штете направе од комбинованог дејства урагана и земљотреса.Сва срећа ту је економска чаробница Жељка Цвијановић која својим умијећем амортизује све штете.хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младенко Шепур

15.05.2018 12:12

У већини случајева Срби су измјсани са Бошњацима,и обрнуто,и некако је нормалније да се та два народа договарају.Ипак дијеле исти простор.Доста је било сукоба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОМИС

15.05.2018 12:26

Коментар, мање више, на све коментирано: Тешко нормалном међу будалама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

15.05.2018 15:18

Види Наду Тешановић са ЗА . Како те Надо није срамота проћи кроз Бања Луку, а у срцу носиш жељу да се Република Српска укине, Ја не знам како се ти самој себи негадиш кад се погледаш у огледало. Само Надо тужно је то, ал нека , на крају ће ти Бог рачун испоставити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир

15.05.2018 15:56

Цувају капитал...њих ниста друго не интересује...оца родјеног би убили ако би такнуо у капитал... овце нека гласају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еееее...

16.05.2018 06:33

Не би својега. Али туђега би. За малу пару.

Name

Напријед

15.05.2018 21:14

Заједно ће они следеће године у Блајбург.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

15.05.2018 21:18

Вјековни циљ усташа је истребљење српског народа. Изгледада овај наш ништа нема против тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

16.05.2018 05:38

Њему (баји) је срце у Блајбургу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разум

17.05.2018 06:21

Шта више о бакиначком рудоњи писати, кад се све зна. Показало се за све године његове владавине колико је народ податан таквима, па нам зато и јесте тако. Нико није толико подијелио народ као он. Нико није направио толики раздор и суноврат у народу као он. Народ да има памети као што је за све протекле године није имао , одавно би га на рукама изнијели и на стуб страма везали. Заједно са његовим оркестром, Жељком, Тегелтијом, Радојчићем и осталом багром. На жалост те свијести нема ни на помолу. Воли народ да га се таре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

легенда

17.05.2018 13:52

А ста реци овај наслов говори све ,а ти народе сједи и цекај да ти узму дусу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

17.05.2018 20:57

Велика потврда издаје и продаје интереса срба,цести јалови састанци Миле и Драгана осим мафијаских -лопоских послова има за циљ "завади па владај "јер нема представника босњака на тим састанцима.Народе не насједајте висе на те јефтине трикове ,они млате милионима а ми обицни и постени градјани једва презивљавамо. Зато будимо сада мудри и на октобарским изборима сви на изборе да оборимо ову не народну издајницку власт .Ово вази и за остале народе да направе квалитетне промјене да се поцне нормално зивјети и несто радити на овим просторима док не буде касно.

Name

подрска

18.05.2018 07:43

Досао Додик да моли за подрску хрватских гласова на сљедецим изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахха

20.05.2018 15:08

Узас

ОДГОВОРИТЕ